Noemi divna slika 😍😍😍
Evo mojih novosti nakon vizite…zasad je u planu da sam tjedan dana u bolnici,od sutra mi uvode niskomolekularni heparin Clexane da se poveća prokrvljenost posteljice i bockam se s tim do kraja trudnoće 🙈
Ajme ajde sva sreća pa ti nije tak puno ostalo. Ovih 3 mj buš zdurala nekako.
Znači to su ustanovili da posteljica ima slabiju protočnost? Ajde barem ima neka terapija 😊. Kako si ti? Dosadno? Smiješ li barem za vrijeme posjeta malo protegnuti noge?
Drži se i mislimo na tebe 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mateya ja ti imam tablice i dijetu sa Vuk Vrhovca, za trudnicki dijabetes, 1800kalorija, ako zelis mogu ti poslati na mail, pa da malo vidia kako to izgleda. Mozda se ne moras strogo drzati, cisto si malo prilagodis po tome.
E može pošalji miEvo ti mail. matejakucanda@gmail.com
Evo poslano, provjeri samo jesi dobila 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pharma, ajde barem nesto nek ti daju.
Da, kaj su to na uzvu ustanovili za posteljicu ili kako?
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proud 😂😂😂 horny
Pharma nije ugodno, ali ako i tako mora biti, samo nek je beba ok, izdržat ćeš. Ja si samo mislim kad mi je nešto - to je samo prolazno, do 7 mj. Mi smo žene stvarno kraljice sto sve prolazimo psihički i fizički. Ali sve za naše ljubavi samo nek se rode živi i zdravi ❤️
Htjela napisati Noemi ali Mob se pravi pametan pa ispravlja😂
Ja na proljetnicama uvijek moram ispravljat kad pisem Honey, on ispravi na Horny 😂😂😂😂 a nisam, zivota mi 😂😂😂😂
Ne jok, uopće pa nisi😂😂..kak to možeš reći, nemoj da te dragi čuje😂😂🤣🤣nako tolke apstinencije?😂😂🤣🤣zekam te malo😀
Daaaaj suti, vidis da samu sebe tjesim! Al kad pocnes sanjat da se seksas i to s muzem, a ne s Tom Hardyem, onda znas da je stvarno kriticno 😂😂😂😂
Uuu..kod mene je onda već dugo kritično😂😂😂
Mateya ja ti imam tablice i dijetu sa Vuk Vrhovca, za trudnicki dijabetes, 1800kalorija, ako zelis mogu ti poslati na mail, pa da malo vidia kako to izgleda. Mozda se ne moras strogo drzati, cisto si malo prilagodis po tome.
Ja sam imala skok s kilama od 16 do 22 tjedna od +5 al sam isto slatko tamanila ko luda 😂😂
Evo poslano, provjeri samo jesi dobila 😉
Dobila sam,hvala ti!
💖 Nikol -12.08.2018💖
mateya ne sekiraj se oko kg i meni se to desilo u prvoj trudnoci u 5 tjedana 8kg...isla na ogtt i bilo sve ok..a sve za bebaca ces detaljnije saznati na 4d bitno samo da je dobro...
noemi aaaa slatka bebica😍
pharm ma izdrzat ces ti to i bit ce sve super...😙
proud znaci nisam jedina sa takvim snovima? 😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Na nalazu krvi su d-dineri povišeni, ostale vrijednosti vezane uz koagulaciju su u granicama normale pa pretpostavljam da zato
Franova i Ena, rekla sam muzu neki dan, ako stenjem u snu, bez brige s tobom se seksam, toliko sam ugrozena vec! 😂😂😂😂😂
A on meni danas nesto prica i ja govorim, nemoj jebat, veli on, pa ni ne jebem, vec dugo 🤣🤣🤣🤣
Boze mene sto smo jadni! 😂😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji