Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    losah
    14. Travanj 2018. 10:39

Jutro cure, ajme koliko nas ima. koji će to baby boom biti ovo ljeto😍😍🤗🤗
    Htjela sam vas pitati š koliko tjedana ste osjetili bebu svaki dan. Malo ga osjetim malo ne i onda me naravno opere panika pa se malac javi u nekom trenu..Samo da si znam malo glavu smiriti š koliko tjedana je normalno da se stalno osjetim, svaki dan...

bojana27
    14. Travanj 2018. 10:42

Od 18 tj konstantno :) a malu u prvoj trudnoci svega par puta :)

14. Travanj 2018. 10:49

losah

Jutro cure, ajme koliko nas ima. koji će to baby boom biti ovo ljeto😍😍🤗🤗
    Htjela sam vas pitati š koliko tjedana ste osjetili bebu svaki dan. Malo ga osjetim malo ne i onda me naravno opere panika pa se malac javi u nekom trenu..Samo da si znam malo glavu smiriti š koliko tjedana je normalno da se stalno osjetim, svaki dan…

Ovisi, nismo sve iste, ovisi i o tvojoj građi, ak ima špekeca na bušici onda malo kasnije i slabije osjetiš, dal je posteljica straga ili sprijeda...

14. Travanj 2018. 10:50

Hej cure!
    Aktivne od jurra,  neke sa shopingom,  Rubia sve je divno 😍,  neke s pranjem i peglanjem,  a neke s uzivanjem u lijepom vremenu. Zavidim,  svima redom! 😜
    I meni se pere jos jedna masina,  pa ce M stavit susitu,  a poslije mi ide na tavan po ostatak. Moramo i navlake od AS i njihaljke isto oprat i to je to.
    Sad su decki otisli malo se istrcat u park. Muza si danas moram pohvalit,  od jutra je u pogonu. Isao zamijenit gume,  obavio plac,  donio nam burek za dorucak,  kupio orade i krupira za rucak,  njam njam. Stavio jedan ves susiti,  drugi prat,  sredio sudje i velu evo vec s Maksom u parku.
    A ja? Aj pogodite 🤣🤣🤣🤣 lezim hahahaha
    A sto stvari bih napravila sad dok ih nema 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Travanj 2018. 10:53

Losah,  dobro Ena kaze nema tu pravila,  ja sam prvog cijelo vrijeme dosta slabo osjecala,  jer mi je posteljica bila naprijed i kako je ona amortizirala udarce,  manje su se osjetili.
    Sad mi je posteljica iza,  i ovaj me bas jako lupa,  a osjecat sam ga pocela jaaaako rano,  s nekih 3mj leptirice pa sve jace i jace.
    Tvoja bebica je jos mala i nije alarmantno ako bas ne osjetis sve pokrete. 

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Travanj 2018. 10:53

ProudMomy

Hej cure!
    Aktivne od jurra, neke sa shopingom, Rubia sve je divno 😍, neke s pranjem i peglanjem, a neke s uzivanjem u lijepom vremenu. Zavidim, svima redom! 😜
    I meni se pere jos jedna masina, pa ce M stavit susitu, a poslije mi ide na tavan po ostatak. Moramo i navlake od AS i njihaljke isto oprat i to je to.
    Sad su decki otisli malo se istrcat u park. Muza si danas moram pohvalit, od jutra je u pogonu. Isao zamijenit gume, obavio plac, donio nam burek za dorucak, kupio orade i krupira za rucak, njam njam. Stavio jedan ves susiti, drugi prat, sredio sudje i velu evo vec s Maksom u parku.

Leežiš??? Pa kak to😂😂😂🤣🤣🤣🤣ko bi reko i ja ležim😂🤣🤣..
    A m otišo kupiti zavjese i lustere(iskreno, to me tolko rastužilo da sam se rasplakala😥), prve stvari koje kupujemo za naš stan, on ide s sestrom a ja ležim doma😑

14. Travanj 2018. 10:57

Ena31

ProudMomy

Hej cure!
    Aktivne od jurra, neke sa shopingom, Rubia sve je divno 😍, neke s pranjem i peglanjem, a neke s uzivanjem u lijepom vremenu. Zavidim, svima redom! 😜
    I meni se pere jos jedna masina, pa ce M stavit susitu, a poslije mi ide na tavan po ostatak. Moramo i navlake od AS i njihaljke isto oprat i to je to.
    Sad su decki otisli malo se istrcat u park. Muza si danas moram pohvalit, od jutra je u pogonu. Isao zamijenit gume, obavio plac, donio nam burek za dorucak, kupio orade i krupira za rucak, njam njam. Stavio jedan ves susiti, drugi prat, sredio sudje i velu evo vec s Maksom u parku.

A m otišo kupiti zavjese i lustere(iskreno, to me tolko rastužilo da sam se rasplakala😥), prve stvari koje kupujemo za naš stan, on ide s sestrom a ja ležim doma😑

A misica 🙁,  vjerujem da si tuzna! I znam kako ti je.
    Ja ti se rasplacem svaku put kad moji decki nekud idu bez mene. Neki dan mi je Maks rekao,  a sta da ti kazem mama? Ne mozemo te takvu nikud vodit 🤣🤣🤣🤣 nisam znala jel bi plakala ili se smijala!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Travanj 2018. 11:00

Bojana,  za kinderbet evo ja ne znam kaj bi ti rekla,  jer ce ga meni M slozit dok sam ja u rodilistu,  tako je i prvi put. On slozio,  ja sam samo posteljinu stavila kad smo dosli i to je to. Ali to je prije svega zato kaj meni kinderbet napravi veeeliku guzvu u spavacoj sobi,  moram ga micat da dodjem do ormara itd.,  pa nema smisla da mi stoji prije nego sto mora.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Rubia
    14. Travanj 2018. 11:01

Proud bravo za dragog...
    Ena nemoj biti tuzna, imas muzica koji sve to moze i zna sam kupiti... ja svog ne bi smjela poslati u takvu kupovinu 🙈🙈🙈
    Losah i ja bebicu osjetim aktivno od 18.t ali nije za brigu ako jos svog bebaca ne osjetis svakodnevno...

14. Travanj 2018. 11:04

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Hej cure!

A misica 🙁, vjerujem da si tuzna! I znam kako ti je.
    Ja ti se rasplacem svaku put kad moji decki nekud idu bez mene. Neki dan mi je Maks rekao, a sta da ti kazem mama? Ne mozemo te takvu nikud vodit 🤣🤣🤣🤣 nisam znala jel bi plakala ili se smijala!

Ma to me hormoni valjda peru, nisam inače baš tolki pekmez ko danas..meni je m reko ići ćemo mi u Pepco kad budeš ti u onim svojim sigurnim tjednima😂😂(37je mislio jer sam mu objašnjavala kad bude 37 ustajem i niš me ne zadrži u krevetu a mali ak hoće nek ide van😂)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.