Jutro cure…
Nisam dugo pisala ali vas citam redovno 🙊
Pharma da te ohrabrim stvarno nije strasno, ja ti provjeravam d-dimer svake dve nedelje jer imam trombofiliju pa ako skoci vrijednost moram na clexan a drugarica se bocka od pocetka trudnoce ujutro i uvece (noge i stomak)
Pridruzujem se klubu NO Sex od pocetka i kriza je…
Kupili smo kolica i par kompletica 😍😁😘
Nabaci fotke, hvali se malo😆😂
Šaljemo poljupce s Lagvića.. pa lagano do Kraljičinog, ako me dragi ne bude nosio na leđima do gore.. 😂😂😙😙🤗🤗
Svaka čast, uživaj dok možeš(hodati mislim😂), ja jedva po 10stepenica dođem do wc i natrag do kreveta😂😂🤣😯

Ceka nas pranje i peglanje... usput uzela sam i svedske i tetra pelene.... Otvorena sezona shoppinga 😍😍😍
Moze pitanje za iskusnije mame, koliko bodica mi treba za prvu pomoc (kratki, dugi rukav)?

Ceka nas pranje i peglanje… usput uzela sam i svedske i tetra pelene…. Otvorena sezona shoppinga 😍😍😍
Moze pitanje za iskusnije mame, koliko bodica mi treba za prvu pomoc (kratki, dugi rukav)?
Slatka robica😍😍😍..i jako lijepa kolica😍😘😘, super shoping😀. Ja nisam još kupovala robicu, nisam stigla nekako, ići ću iza 8.5. ak ne rodim prije🤣
Jutro cure, ajme koliko nas ima. koji će to baby boom biti ovo ljeto😍😍🤗🤗
Htjela sam vas pitati š koliko tjedana ste osjetili bebu svaki dan. Malo ga osjetim malo ne i onda me naravno opere panika pa se malac javi u nekom trenu..Samo da si znam malo glavu smiriti š koliko tjedana je normalno da se stalno osjetim, svaki dan...

Jutro cure, ajme koliko nas ima. koji će to baby boom biti ovo ljeto😍😍🤗🤗
Htjela sam vas pitati š koliko tjedana ste osjetili bebu svaki dan. Malo ga osjetim malo ne i onda me naravno opere panika pa se malac javi u nekom trenu..Samo da si znam malo glavu smiriti š koliko tjedana je normalno da se stalno osjetim, svaki dan…
Ovisi, nismo sve iste, ovisi i o tvojoj građi, ak ima špekeca na bušici onda malo kasnije i slabije osjetiš, dal je posteljica straga ili sprijeda...
Hej cure!
Aktivne od jurra, neke sa shopingom, Rubia sve je divno 😍, neke s pranjem i peglanjem, a neke s uzivanjem u lijepom vremenu. Zavidim, svima redom! 😜
I meni se pere jos jedna masina, pa ce M stavit susitu, a poslije mi ide na tavan po ostatak. Moramo i navlake od AS i njihaljke isto oprat i to je to.
Sad su decki otisli malo se istrcat u park. Muza si danas moram pohvalit, od jutra je u pogonu. Isao zamijenit gume, obavio plac, donio nam burek za dorucak, kupio orade i krupira za rucak, njam njam. Stavio jedan ves susiti, drugi prat, sredio sudje i velu evo vec s Maksom u parku.
A ja? Aj pogodite 🤣🤣🤣🤣 lezim hahahaha
A sto stvari bih napravila sad dok ih nema 😁

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Losah, dobro Ena kaze nema tu pravila, ja sam prvog cijelo vrijeme dosta slabo osjecala, jer mi je posteljica bila naprijed i kako je ona amortizirala udarce, manje su se osjetili.
Sad mi je posteljica iza, i ovaj me bas jako lupa, a osjecat sam ga pocela jaaaako rano, s nekih 3mj leptirice pa sve jace i jace.
Tvoja bebica je jos mala i nije alarmantno ako bas ne osjetis sve pokrete.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hej cure!
Aktivne od jurra, neke sa shopingom, Rubia sve je divno 😍, neke s pranjem i peglanjem, a neke s uzivanjem u lijepom vremenu. Zavidim, svima redom! 😜
I meni se pere jos jedna masina, pa ce M stavit susitu, a poslije mi ide na tavan po ostatak. Moramo i navlake od AS i njihaljke isto oprat i to je to.
Sad su decki otisli malo se istrcat u park. Muza si danas moram pohvalit, od jutra je u pogonu. Isao zamijenit gume, obavio plac, donio nam burek za dorucak, kupio orade i krupira za rucak, njam njam. Stavio jedan ves susiti, drugi prat, sredio sudje i velu evo vec s Maksom u parku.
A ja? Aj pogodite 🤣🤣🤣🤣 lezim hahahaha
A sto stvari bih napravila sad dok ih nema 😁
Leežiš??? Pa kak to😂😂😂🤣🤣🤣🤣ko bi reko i ja ležim😂🤣🤣..
A m otišo kupiti zavjese i lustere(iskreno, to me tolko rastužilo da sam se rasplakala😥), prve stvari koje kupujemo za naš stan, on ide s sestrom a ja ležim doma😑
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji