Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    losah
    14. Travanj 2018. 11:07

Ma osjetim ja njega ali moram se skroz umiriti. Baš rijetko osjetim dok sjedim. uvijek je to leteći položaj i najčešće predvečer. Ali da sve ovisi o nama znam, a i prvorotkinja sam pa znate da mi imamo stotinu pitanja 🤓🤔

14. Travanj 2018. 11:10

losah

Ma osjetim ja njega ali moram se skroz umiriti. Baš rijetko osjetim dok sjedim. uvijek je to leteći položaj i najčešće predvečer. Ali da sve ovisi o nama znam, a i prvorotkinja sam pa znate da mi imamo stotinu pitanja 🤓🤔

Ne brini, ubrzo ćeš ga stalno osjećati, jače..samo se sjeti da je još maleni😀, kolko može imati sad, cca 300g? Kad bude ga pun trbuh od cca 2,5kg da vidiš kak ćeš se rado sjetiti tog laganog kuckanja😂😂

pharmamma
    14. Travanj 2018. 11:11

Bojana ma sve će biti dobro,redovito si pod kontrolom i vjerujem da će sve biti ok
    Rubia divni kompletići 😍😍 moji d-dimeri ni nisu jako povišeni,ali bebica malo zaostaje u rastu pa su mi ipak dali da se poveća prokrvljenost posteljice
    Losah osjetim svoju od 18.tj..osjetila sam ju od tad svaki dan,ali ne uvijek u isto vrijeme i jednako često..većinom je to bilo kad bi legla navecer...tek nakon par tjedana sam znala točno u koje doma dana će biti aktivnija 
    Ena i Proud još koji tjedan i sve ćete i vi moći 😘😘 znam da je grozno,ali izdržat će se sve za ove male mrvice ❤️

14. Travanj 2018. 11:12

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Hej cure!
    Aktivne od jurra, neke sa shopingom, Rubia sve je divno 😍, neke s pranjem i peglanjem, a neke s uzivanjem u lijepom vremenu. Zavidim, svima redom! 😜
    I meni se pere jos jedna masina, pa ce M stavit susitu, a poslije mi ide na tavan po ostatak. Moramo i navlake od AS i njihaljke isto oprat i to je to.
    Sad su decki otisli malo se istrcat u park. Muza si danas moram pohvalit, od jutra je u pogonu. Isao zamijenit gume, obavio plac, donio nam burek za dorucak, kupio orade i krupira za rucak, njam njam. Stavio jedan ves susiti, drugi prat, sredio sudje i velu evo vec s Maksom u parku.
    A ja? Aj pogodite 🤣🤣🤣🤣 lezim hahahaha
    A sto stvari bih napravila sad dok ih nema 😁

Leežiš??? Pa kak to😂😂😂🤣🤣🤣🤣ko bi reko i ja ležim😂🤣🤣..
    A m otišo kupiti zavjese i lustere(iskreno, to me tolko rastužilo da sam se rasplakala😥), prve stvari koje kupujemo za naš stan, on ide s sestrom a ja ležim doma😑

A misica 🙁, vjerujem da si tuzna! I znam kako ti je.
    Ja ti se rasplacem svaku put kad moji decki nekud idu bez mene. Neki dan mi je Maks rekao, a sta da ti kazem mama? Ne mozemo te takvu nikud vodit 🤣🤣🤣🤣 nisam znala jel bi plakala ili se smijala!

Ma to me hormoni valjda peru, nisam inače baš tolki pekmez ko danas..meni je m reko ići ćemo mi u Pepco kad budeš ti u onim svojim sigurnim tjednima😂😂(37je mislio jer sam mu objašnjavala kad bude 37 ustajem i niš me ne zadrži u krevetu a mali ak hoće nek ide van😂)

Ma naravno,  hormoni i to lezanje,  sve to odradi svoje!
    Pogotovo kad inace nisi statican tip, onda te ovo ispizdi!

Ja se nekad sama sebi divim kad se sjetim da sam u krevetu vec 23tjedna,  a inace sam uvijek leteca,  solo,  s malim,  svi skupa,  stalno smo negdje.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marijaa30
    14. Travanj 2018. 12:47

Losah, evo meni ti je posteljica sprijeda, a i jača sam i osjetim bebolinija od sredine 20tt, točnije bila sam 20+4 kad sam skužila da je to on... i od onda svaki dan, isto većinom navečer kad sam mirna. danas sam ga čak osjetila kad sam stajala u dućanu u redu :P

sutra moji idu na autoshow i hteli bi da idem s njima, al ne znam baš... previše je to hodanja. čekam taj pregled drugi tjedan, dosta sam aktivna, a čitam o tim problemima s cerviksom pa bi sad najrađe htela biti čim više na miru do petka.

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    14. Travanj 2018. 12:51

Rubia

Ceka nas pranje i peglanje… usput uzela sam i svedske i tetra pelene…. Otvorena sezona shoppinga 😍😍😍
    Moze pitanje za iskusnije mame, koliko bodica mi treba za prvu pomoc (kratki, dugi rukav)?

lijepi kompletići... koju si veličinu uzela? jja sam već tu pitala cure i mislim si da bi 56 bilo ok za početak... al ja ću pričekati još pregled sad u petak pa onda polako za kolicima i robicom. rekli su mi da nek na vrijeme kupim one bodiće koji se kopčaju jer to nestane baš onda kad trebaš najviše.

26.8. Ivan 💙💙

MaliJelen
    14. Travanj 2018. 13:27

Evo ja sam se opskrbila sa brojevima od 50-68. Nadam se da cu cijelo ljeto s time biti mirna... Jos samo kolica moram nac... brum brum 👶
    A vi cure lezalice, ja ne znam kak.vi to izdrzavate, kak bum ja to izdrzala... Pa ne mozes mirovat stalno, pa ne znam kaj da radim vise u tom krevetu... Pa se muvam po stanu, pa idem psa prosetat pa si sam sranje napravim i onda tek ne mrdam jer nemrem od bolova...🛌 😕
    S cime se vi zabavljate i ubijate vrijeme?

14. Travanj 2018. 13:35

MaliJelen

Evo ja sam se opskrbila sa brojevima od 50-68. Nadam se da cu cijelo ljeto s time biti mirna… Jos samo kolica moram nac… brum brum 👶
    A vi cure lezalice, ja ne znam kak.vi to izdrzavate, kak bum ja to izdrzala… Pa ne mozes mirovat stalno, pa ne znam kaj da radim vise u tom krevetu… Pa se muvam po stanu, pa idem psa prosetat pa si sam sranje napravim i onda tek ne mrdam jer nemrem od bolova…🛌 😕
    S cime se vi zabavljate i ubijate vrijeme?

Ljevi bok tv, leđa odmor, desni bok klokanica, wc...pa ukrug..malo internet, listanje kataloga..svašta nešta..a nekad je jako zabavno buljit u jednu točku na zidu😂😂..u međuvremenu ako imaš sreće malo i zaspiš pa ubiješ pol sata, sat...i onda ko ja brojiš, 45 dana do punog termina, 24 dana do 37tjedana..😂😂

14. Travanj 2018. 13:40

Evo... mi preživjeli šetnjicu.. 😂😂 Ni ja nisam bila ziher da li ću uspjeti... 🤰💪

14. Travanj 2018. 13:49

MaliJelen kaj da ti kazem,  23tjedna vec lezim,  citam knjige,  gledam serije,  filmove,  gledam sav srot na tvu koji postoji i guram dan po dan

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.