Ma osjetim ja njega ali moram se skroz umiriti. Baš rijetko osjetim dok sjedim. uvijek je to leteći položaj i najčešće predvečer. Ali da sve ovisi o nama znam, a i prvorotkinja sam pa znate da mi imamo stotinu pitanja 🤓🤔
Ma osjetim ja njega ali moram se skroz umiriti. Baš rijetko osjetim dok sjedim. uvijek je to leteći položaj i najčešće predvečer. Ali da sve ovisi o nama znam, a i prvorotkinja sam pa znate da mi imamo stotinu pitanja 🤓🤔
Ne brini, ubrzo ćeš ga stalno osjećati, jače..samo se sjeti da je još maleni😀, kolko može imati sad, cca 300g? Kad bude ga pun trbuh od cca 2,5kg da vidiš kak ćeš se rado sjetiti tog laganog kuckanja😂😂
Bojana ma sve će biti dobro,redovito si pod kontrolom i vjerujem da će sve biti ok
Rubia divni kompletići 😍😍 moji d-dimeri ni nisu jako povišeni,ali bebica malo zaostaje u rastu pa su mi ipak dali da se poveća prokrvljenost posteljice
Losah osjetim svoju od 18.tj..osjetila sam ju od tad svaki dan,ali ne uvijek u isto vrijeme i jednako često..većinom je to bilo kad bi legla navecer...tek nakon par tjedana sam znala točno u koje doma dana će biti aktivnija
Ena i Proud još koji tjedan i sve ćete i vi moći 😘😘 znam da je grozno,ali izdržat će se sve za ove male mrvice ❤️
Hej cure!
Aktivne od jurra, neke sa shopingom, Rubia sve je divno 😍, neke s pranjem i peglanjem, a neke s uzivanjem u lijepom vremenu. Zavidim, svima redom! 😜
I meni se pere jos jedna masina, pa ce M stavit susitu, a poslije mi ide na tavan po ostatak. Moramo i navlake od AS i njihaljke isto oprat i to je to.
Sad su decki otisli malo se istrcat u park. Muza si danas moram pohvalit, od jutra je u pogonu. Isao zamijenit gume, obavio plac, donio nam burek za dorucak, kupio orade i krupira za rucak, njam njam. Stavio jedan ves susiti, drugi prat, sredio sudje i velu evo vec s Maksom u parku.
A ja? Aj pogodite 🤣🤣🤣🤣 lezim hahahaha
A sto stvari bih napravila sad dok ih nema 😁
Leežiš??? Pa kak to😂😂😂🤣🤣🤣🤣ko bi reko i ja ležim😂🤣🤣..
A m otišo kupiti zavjese i lustere(iskreno, to me tolko rastužilo da sam se rasplakala😥), prve stvari koje kupujemo za naš stan, on ide s sestrom a ja ležim doma😑
A misica 🙁, vjerujem da si tuzna! I znam kako ti je.
Ja ti se rasplacem svaku put kad moji decki nekud idu bez mene. Neki dan mi je Maks rekao, a sta da ti kazem mama? Ne mozemo te takvu nikud vodit 🤣🤣🤣🤣 nisam znala jel bi plakala ili se smijala!
Ma to me hormoni valjda peru, nisam inače baš tolki pekmez ko danas..meni je m reko ići ćemo mi u Pepco kad budeš ti u onim svojim sigurnim tjednima😂😂(37je mislio jer sam mu objašnjavala kad bude 37 ustajem i niš me ne zadrži u krevetu a mali ak hoće nek ide van😂)
Ma naravno, hormoni i to lezanje, sve to odradi svoje!
Pogotovo kad inace nisi statican tip, onda te ovo ispizdi!
Ja se nekad sama sebi divim kad se sjetim da sam u krevetu vec 23tjedna, a inace sam uvijek leteca, solo, s malim, svi skupa, stalno smo negdje.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Losah, evo meni ti je posteljica sprijeda, a i jača sam i osjetim bebolinija od sredine 20tt, točnije bila sam 20+4 kad sam skužila da je to on... i od onda svaki dan, isto većinom navečer kad sam mirna. danas sam ga čak osjetila kad sam stajala u dućanu u redu :P
sutra moji idu na autoshow i hteli bi da idem s njima, al ne znam baš... previše je to hodanja. čekam taj pregled drugi tjedan, dosta sam aktivna, a čitam o tim problemima s cerviksom pa bi sad najrađe htela biti čim više na miru do petka.
26.8. Ivan 💙💙
Ceka nas pranje i peglanje… usput uzela sam i svedske i tetra pelene…. Otvorena sezona shoppinga 😍😍😍
Moze pitanje za iskusnije mame, koliko bodica mi treba za prvu pomoc (kratki, dugi rukav)?
lijepi kompletići... koju si veličinu uzela? jja sam već tu pitala cure i mislim si da bi 56 bilo ok za početak... al ja ću pričekati još pregled sad u petak pa onda polako za kolicima i robicom. rekli su mi da nek na vrijeme kupim one bodiće koji se kopčaju jer to nestane baš onda kad trebaš najviše.
26.8. Ivan 💙💙
Evo ja sam se opskrbila sa brojevima od 50-68. Nadam se da cu cijelo ljeto s time biti mirna... Jos samo kolica moram nac... brum brum 👶
A vi cure lezalice, ja ne znam kak.vi to izdrzavate, kak bum ja to izdrzala... Pa ne mozes mirovat stalno, pa ne znam kaj da radim vise u tom krevetu... Pa se muvam po stanu, pa idem psa prosetat pa si sam sranje napravim i onda tek ne mrdam jer nemrem od bolova...🛌 😕
S cime se vi zabavljate i ubijate vrijeme?
Evo ja sam se opskrbila sa brojevima od 50-68. Nadam se da cu cijelo ljeto s time biti mirna… Jos samo kolica moram nac… brum brum 👶
A vi cure lezalice, ja ne znam kak.vi to izdrzavate, kak bum ja to izdrzala… Pa ne mozes mirovat stalno, pa ne znam kaj da radim vise u tom krevetu… Pa se muvam po stanu, pa idem psa prosetat pa si sam sranje napravim i onda tek ne mrdam jer nemrem od bolova…🛌 😕
S cime se vi zabavljate i ubijate vrijeme?
Ljevi bok tv, leđa odmor, desni bok klokanica, wc...pa ukrug..malo internet, listanje kataloga..svašta nešta..a nekad je jako zabavno buljit u jednu točku na zidu😂😂..u međuvremenu ako imaš sreće malo i zaspiš pa ubiješ pol sata, sat...i onda ko ja brojiš, 45 dana do punog termina, 24 dana do 37tjedana..😂😂
Evo... mi preživjeli šetnjicu.. 😂😂 Ni ja nisam bila ziher da li ću uspjeti... 🤰💪
MaliJelen kaj da ti kazem, 23tjedna vec lezim, citam knjige, gledam serije, filmove, gledam sav srot na tvu koji postoji i guram dan po dan
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji