Ja sutra peglanje i spremanje. Kimbic vec ceka, a danas posteljina oprana.
A sto se sexa tice, pa eto vec 7 mj nista. Na pocetku bila luda, sada vec zaboravila kako taj poriv uopce izgleda 😟
Laku noc vam zelim, a vama kaj imate happy budenja, sto ljepse snove 😝😝
Laku noć curke..nadam se da neću imati takve snove😂😂🤣a vama ostalima po željama😀😀😴😴😴😴moj normabelček i ja😴😴
Moj m već hrče a kak ne sanjam baš nešto očito ću morat čekat sutra 🙄.
Noćica još jednom 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Muz pita dal da slozi u nedjelju kimbi a ja sve razmisljam jel prerano 😂😂
Jutro ljepotice😀...nema spavanja za nas dvoje,klasika, polusan, okretanje cijelu noć, došlo 6 sati pi pi i okice ko sova🦉🦉😂😂.
Sad se i bebo probudio, gladna sam, dobro jutro i žgaravici na prazan želudac😂😂🤣🤣.
Lijep i ugodan vikend vam želim drage moje, uživajte😍😘
Jutro curke! Muzek i ja danas stariju ostavljamo baki i dedina vikend cuvanje,a nas 2+1 u Ikeu gledati sve za spavacu, djecju, blagavaonu i kuhinju... juuuuhuuuu.. :) Lijepi vikend vam zelim!
Ja si mislim bit ću prva ali ima ranoranioca još.
Ja bih mogla još ali san neće na oći.
Uživajte u vikendu.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro svima 😘 evo još jedne ne bas naspavane...nikako se namjestiti ovu noć,a mjerenje tlaka i temeperature naravno opet prije 6..al zato bar uz to za dobro jutro čujem srčeko na baby watcheru ☺️
Jutro curke!☀ Bas divno jutro.
Ja bas divno spavala sinoc(normabelcek pomogne) samo strasne snove imam.
Za dobro jutro me grcevi u nogama probudili, dizem se iz kreveta a prepone se raspadaju.
Ali sve u svemu bit ce ovo divan i suncan dan 😁☀😁☀
Prvo pikanje odrađeno, od sutra učim da se sama mogu piknuti 🙄 nije tak strašno,pecka par min i to je to 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji