Prvo pikanje odrađeno, od sutra učim da se sama mogu piknuti 🙄 nije tak strašno,pecka par min i to je to 😉
Ma ti si već velka cura, kaj ti jedna pikica mala može😀😘😘🤗🤗, za bebolinka i puno više izdržimo😀😍😘
Pharm , nisam u toku , sta pikas ? :) baby watcher je zakon stvar 😍😍 ja sam evo jednu vesmasinu stavila susit , oprala od sjedalice i vipera navlaku , i sad upalila ogradicu i ampidekl da se opere ☺️ , muz me i dalje pili za kimbi a ja nisam pametna 😑😑
Pharm , nisam u toku , sta pikas ? :) baby watcher je zakon stvar 😍😍 ja sam evo jednu vesmasinu stavila susit , oprala od sjedalice i vipera navlaku , i sad upalila ogradicu i ampidekl da se opere ☺️ , muz me i dalje pili za kimbi a ja nisam pametna 😑😑
Clexane, niskomolekularni heparin..od danas do kraja trudnoće sam na terapiji...super je baby watcher,ali ova moja frajerica se tako namjesti da se čak i sestre namuče da nađu otkucaje srca hahaha
Bitno da su ti dali terapiju , ja imam indikacije za trombofiliju ali za sada nista ne primam , zato se uzasno i bojim ove trudnoce:/ , ja sam ti uvijek jako nisko dolje uspjela nac otkucaje ☺️ I gore lijevo oko pupka :)
Jutro cure...
Nisam dugo pisala ali vas citam redovno 🙊
Pharma da te ohrabrim stvarno nije strasno, ja ti provjeravam d-dimer svake dve nedelje jer imam trombofiliju pa ako skoci vrijednost moram na clexan a drugarica se bocka od pocetka trudnoce ujutro i uvece (noge i stomak)
Pridruzujem se klubu NO Sex od pocetka i kriza je...
Kupili smo kolica i par kompletica 😍😁😘
Šaljemo poljupce s Lagvića.. pa lagano do Kraljičinog, ako me dragi ne bude nosio na leđima do gore.. 😂😂😙😙🤗🤗
Jutro cure…
Nisam dugo pisala ali vas citam redovno 🙊
Pharma da te ohrabrim stvarno nije strasno, ja ti provjeravam d-dimer svake dve nedelje jer imam trombofiliju pa ako skoci vrijednost moram na clexan a drugarica se bocka od pocetka trudnoce ujutro i uvece (noge i stomak)
Pridruzujem se klubu NO Sex od pocetka i kriza je…
Kupili smo kolica i par kompletica 😍😁😘
Nabaci fotke, hvali se malo😆😂
Šaljemo poljupce s Lagvića.. pa lagano do Kraljičinog, ako me dragi ne bude nosio na leđima do gore.. 😂😂😙😙🤗🤗
Svaka čast, uživaj dok možeš(hodati mislim😂), ja jedva po 10stepenica dođem do wc i natrag do kreveta😂😂🤣😯
Ceka nas pranje i peglanje... usput uzela sam i svedske i tetra pelene.... Otvorena sezona shoppinga 😍😍😍
Moze pitanje za iskusnije mame, koliko bodica mi treba za prvu pomoc (kratki, dugi rukav)?
Ceka nas pranje i peglanje… usput uzela sam i svedske i tetra pelene…. Otvorena sezona shoppinga 😍😍😍
Moze pitanje za iskusnije mame, koliko bodica mi treba za prvu pomoc (kratki, dugi rukav)?
Slatka robica😍😍😍..i jako lijepa kolica😍😘😘, super shoping😀. Ja nisam još kupovala robicu, nisam stigla nekako, ići ću iza 8.5. ak ne rodim prije🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji