Ja si mislim bit ću prva ali ima ranoranioca još.
Ja bih mogla još ali san neće na oći.
Uživajte u vikendu.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro svima 😘 evo još jedne ne bas naspavane...nikako se namjestiti ovu noć,a mjerenje tlaka i temeperature naravno opet prije 6..al zato bar uz to za dobro jutro čujem srčeko na baby watcheru ☺️

Jutro curke!☀ Bas divno jutro.
Ja bas divno spavala sinoc(normabelcek pomogne) samo strasne snove imam.
Za dobro jutro me grcevi u nogama probudili, dizem se iz kreveta a prepone se raspadaju.
Ali sve u svemu bit ce ovo divan i suncan dan 😁☀😁☀
Prvo pikanje odrađeno, od sutra učim da se sama mogu piknuti 🙄 nije tak strašno,pecka par min i to je to 😉

Prvo pikanje odrađeno, od sutra učim da se sama mogu piknuti 🙄 nije tak strašno,pecka par min i to je to 😉
Ma ti si već velka cura, kaj ti jedna pikica mala može😀😘😘🤗🤗, za bebolinka i puno više izdržimo😀😍😘
Pharm , nisam u toku , sta pikas ? :) baby watcher je zakon stvar 😍😍 ja sam evo jednu vesmasinu stavila susit , oprala od sjedalice i vipera navlaku , i sad upalila ogradicu i ampidekl da se opere ☺️ , muz me i dalje pili za kimbi a ja nisam pametna 😑😑

Pharm , nisam u toku , sta pikas ? :) baby watcher je zakon stvar 😍😍 ja sam evo jednu vesmasinu stavila susit , oprala od sjedalice i vipera navlaku , i sad upalila ogradicu i ampidekl da se opere ☺️ , muz me i dalje pili za kimbi a ja nisam pametna 😑😑
Clexane, niskomolekularni heparin..od danas do kraja trudnoće sam na terapiji...super je baby watcher,ali ova moja frajerica se tako namjesti da se čak i sestre namuče da nađu otkucaje srca hahaha

Bitno da su ti dali terapiju , ja imam indikacije za trombofiliju ali za sada nista ne primam , zato se uzasno i bojim ove trudnoce:/ , ja sam ti uvijek jako nisko dolje uspjela nac otkucaje ☺️ I gore lijevo oko pupka :)

Jutro cure...
Nisam dugo pisala ali vas citam redovno 🙊
Pharma da te ohrabrim stvarno nije strasno, ja ti provjeravam d-dimer svake dve nedelje jer imam trombofiliju pa ako skoci vrijednost moram na clexan a drugarica se bocka od pocetka trudnoce ujutro i uvece (noge i stomak)
Pridruzujem se klubu NO Sex od pocetka i kriza je...
Kupili smo kolica i par kompletica 😍😁😘

Šaljemo poljupce s Lagvića.. pa lagano do Kraljičinog, ako me dragi ne bude nosio na leđima do gore.. 😂😂😙😙🤗🤗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji