Ena 😄 ne! Bar mislim! Zadnji put je bilo skoro +6, a najnoviju cemo brojcicu saznat u utorak!
Pharmmama da mogla si..al ajde ovako si stvarno sugurna pod njihovim nadzorom.
Tinchyca preeeslatka 😍😍 Zavidim! 😉
Mi trebali u svatove u 5.mj., reko eto prilike da se sriktam, malo paradiram 😆 a ono malo morgen. Nikud! Uopce neam prilke sredit se i kako kazu ponosno pokazat trbuscic.
Mi jos moramo podebljat zalihu robice!
Cekamo paketic sa Wisha, ali cemo ipak morat jos u jedan shopingic..samo ne znam kad i kako uz mirovanje, al nesta cemo iskemijat! Valjda!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
ajme sveeee slatke busice tinchy preeeeeeeeeee 😍😍😍😍😍😍
a ti terminuso barbara bas si slatkica i daj jedi zeno nemoj da ja skupljam kile za oba dvije 😂😂😂😂😂😂 i ja nabacim sliku...
sto se tice robice imam dosta vec toga sto sam kupila...a jucer vidim u katalogu od konzuma onaj organizator za stvari robu pa kontam cak to kupiti umjesto komode...probam naci na netu pa vam pokazem
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ena 😄 ne! Bar mislim! Zadnji put je bilo skoro +6, a najnoviju cemo brojcicu saznat u utorak!
Pharmmama da mogla si..al ajde ovako si stvarno sugurna pod njihovim nadzorom.
Tinchyca preeeslatka 😍😍 Zavidim! 😉
Mi trebali u svatove u 5.mj., reko eto prilike da se sriktam, malo paradiram 😆 a ono malo morgen. Nikud! Uopce neam prilke sredit se i kako kazu ponosno pokazat trbuscic.
Mi jos moramo podebljat zalihu robice!
Cekamo paketic sa Wisha, ali cemo ipak morat jos u jedan shopingic..samo ne znam kad i kako uz mirovanje, al nesta cemo iskemijat! Valjda!
To i mene muči, al se nadam da ću s 37t moći i stići to obaviti..ak ne rodim prije😂😂..i muče me ove tetra pelene i krpice koje trebam oprati i ispeglati, stan je okrečen, treba kupiti zavjese, lustere, nešto za kuhinju, posložiti police, elemente, kupiti frižider..sve bi ja to htjela sad...😣🙃
Evo moje zalihe za pisulju moju, makar je dr. rekla da je 80% sigurna da je curica jer joj je sva pupkovina medu nogama... bit ce veselo ak bu bio deckic 😂
Vecinu toga je kupljeno u Pepco ducanu di su cijene nevjerojatno povoljne... tipa jedan bodi 25kn, sto je odlicna cijena, imat ce dosta tog za mjenjat a vec prvi mj ce pol toga prerasti... ne isplati se bas preskupu robicu kupovati ili sad da to neke markice sve budu a nositi ce to svega par puta. Tako da vam toplo preporucam Pepco! 😉😉
Ajme vama čuvalicama baš nešto teško. Vi sve bi a ništa ne možete. Ja koja đogu meni se sve drugo osimmtoga 🤣.
Bushe su vam divne!!!! Sve po redu....
Barbara, tinchyca, nivami (ako sam koga zaboravila nek se ne ljuti i svejedno ima divnu bushu).
Tinchyca gdje si našla tak dobru haljinu, hoću i ja 😍😍😍😍.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja imam nešto robice spremmo, onak za prvu ruku i jednu trenirkicu kad ćemo ići van. A ostalo stignem. Valjda 😱.
Evo i nas sa 32 tjedna 😊...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja imam nešto robice spremmo, onak za prvu ruku i jednu trenirkicu kad ćemo ići van. A ostalo stignem. Valjda 😱.
Evo i nas sa 32 tjedna 😊…
Divni ste mi vas dvoje😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗🤗.Slatkica😘
😂😂😂ha ha ha, natpis FEED MEE 😂🤣🤣, to meni piše u očima non stop😂😂😂
A gladno dijete, nisam ja, dijete je 😊.
Ne znam kako vi ali ja u trudnoći oojegavim baš se sad gledam dok sam se slkala lice puno pjegica 😊.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
A gladno dijete, nisam ja, dijete je 😊.
Ne znam kako vi ali ja u trudnoći oojegavim baš se sad gledam dok sam se slkala lice puno pjegica 😊.
Ja od sunca samo i to jako, po zimi prođe...ma to se sve ubraja u trudnički sjaj😂😂
MaliJelen lijepo si se opremila 💕💕 mi još nemamo nis od robice
Ivy lijepaaa 😍😍❤️😘
Sortiraj odgovore
Najstariji