Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    13. Travanj 2018. 10:55

Ena 😄 ne! Bar mislim! Zadnji put je bilo skoro +6, a najnoviju cemo brojcicu saznat u utorak!
    Pharmmama da mogla si..al ajde ovako si stvarno sugurna pod njihovim nadzorom.
    Tinchyca preeeslatka 😍😍 Zavidim! 😉
    Mi trebali u svatove u 5.mj., reko eto prilike da se sriktam, malo paradiram 😆 a ono malo morgen. Nikud! Uopce neam prilke sredit se i kako kazu ponosno pokazat trbuscic.
    Mi jos moramo podebljat zalihu robice!
    Cekamo paketic sa Wisha, ali cemo ipak morat jos u jedan shopingic..samo ne znam kad i kako uz mirovanje, al nesta cemo iskemijat! Valjda!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

franovamamita
    13. Travanj 2018. 11:00

ajme sveeee slatke busice tinchy preeeeeeeeeee 😍😍😍😍😍😍 
    a ti terminuso barbara bas si slatkica i daj jedi zeno nemoj da ja skupljam kile za oba dvije 😂😂😂😂😂😂 i ja nabacim sliku...
    sto se tice robice imam dosta vec toga sto sam kupila...a jucer vidim u katalogu od konzuma onaj organizator za stvari robu pa kontam cak to kupiti umjesto komode...probam naci na netu pa vam pokazem

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

13. Travanj 2018. 11:01

baarbaraa29

Ena 😄 ne! Bar mislim! Zadnji put je bilo skoro +6, a najnoviju cemo brojcicu saznat u utorak!
    Pharmmama da mogla si..al ajde ovako si stvarno sugurna pod njihovim nadzorom.
    Tinchyca preeeslatka 😍😍 Zavidim! 😉
    Mi trebali u svatove u 5.mj., reko eto prilike da se sriktam, malo paradiram 😆 a ono malo morgen. Nikud! Uopce neam prilke sredit se i kako kazu ponosno pokazat trbuscic.
    Mi jos moramo podebljat zalihu robice!
    Cekamo paketic sa Wisha, ali cemo ipak morat jos u jedan shopingic..samo ne znam kad i kako uz mirovanje, al nesta cemo iskemijat! Valjda!

To i mene muči, al se nadam da ću s 37t moći i stići to obaviti..ak ne rodim prije😂😂..i muče me ove tetra pelene i krpice koje trebam oprati i ispeglati, stan je okrečen, treba kupiti zavjese, lustere, nešto za kuhinju, posložiti police, elemente, kupiti frižider..sve bi ja to htjela sad...😣🙃

MaliJelen
    13. Travanj 2018. 11:08

Evo moje zalihe za pisulju moju, makar je dr. rekla da je 80% sigurna da je curica jer joj je sva pupkovina medu nogama... bit ce veselo ak bu bio deckic 😂
    Vecinu toga je kupljeno u Pepco ducanu di su cijene nevjerojatno povoljne... tipa jedan bodi 25kn, sto je odlicna cijena, imat ce dosta tog za mjenjat a vec prvi mj ce pol toga prerasti... ne isplati se bas preskupu robicu kupovati ili sad da to neke markice sve budu a nositi ce to svega par puta. Tako da vam toplo preporucam Pepco! 😉😉

ivymicek
    13. Travanj 2018. 11:09

Ajme vama čuvalicama baš nešto teško. Vi sve bi a ništa ne možete. Ja koja đogu meni se sve drugo osimmtoga 🤣.
    Bushe su vam divne!!!! Sve po redu.... 
    Barbara, tinchyca, nivami (ako sam koga zaboravila nek se ne ljuti i svejedno ima divnu bushu).
    Tinchyca gdje si našla tak dobru haljinu, hoću i ja 😍😍😍😍.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    13. Travanj 2018. 11:10

Ja imam nešto robice spremmo, onak za prvu ruku i jednu trenirkicu kad ćemo ići van. A ostalo stignem. Valjda 😱.
    Evo i nas sa 32 tjedna 😊...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

13. Travanj 2018. 11:15

ivymicek

Ja imam nešto robice spremmo, onak za prvu ruku i jednu trenirkicu kad ćemo ići van. A ostalo stignem. Valjda 😱.
    Evo i nas sa 32 tjedna 😊…

Divni ste mi vas dvoje😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗🤗.Slatkica😘
    😂😂😂ha ha ha, natpis FEED MEE 😂🤣🤣, to meni piše u očima non stop😂😂😂

ivymicek
    13. Travanj 2018. 11:18

Ena31

ivymicek

A gladno dijete, nisam ja, dijete je 😊.
    Ne znam kako vi ali ja u trudnoći oojegavim baš se sad gledam dok sam se slkala lice puno pjegica 😊.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

13. Travanj 2018. 11:24

ivymicek

Ena31

ivymicek

A gladno dijete, nisam ja, dijete je 😊.
    Ne znam kako vi ali ja u trudnoći oojegavim baš se sad gledam dok sam se slkala lice puno pjegica 😊.

Ja od sunca samo i to jako, po zimi prođe...ma to se sve ubraja u trudnički sjaj😂😂

pharmamma
    13. Travanj 2018. 11:50

MaliJelen lijepo si se opremila 💕💕 mi još nemamo nis od robice
    Ivy lijepaaa 😍😍❤️😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.