Ja imam sve od prve curke , tako da robice nista nisam nista kupovala 🤣 , ljetnog imam onako solidno taman za prvu ruku , ne planiram vise djecice pa ako ce kaj trebat kupim u hodu 🙂🙂 tetri isto imam hrpu , idem bas spavat malo pa se bacam na peglanje 😂 i onda sam s robicom gotova , do 68 sam prala , doci ce mi i muzeva sestricna iz njemacke u 8-9 mj pa ce mi i ona od svoje curke hrpu toga donjet pa ne planiram trosit na nis vise 😂😂

Franova baš ste lijepi i buša lijepa i velika 😍
Mi krenuli prema ikei po neke stvari još. Sve se bojim s kolko toga bumo izašli 😆

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Danas idem na forum i mislim si da vas želim pitati o bolovima ligamenata. I eto, upravo se o tome priča.
Naime, danas mi je bio plan ići u Pepco (MaliJelen, vidim da smo slične), da nabavim neke bodiće, međutim bole me ligamenti dolje nisko i ne mogu se odvažiti da idem u šoping :/
Prvo sam mislila da me to boli zbog probave, ali probava mi je skroz ok :/ najviše me boljelo u noći, nisam se mogla leći kad sam išla s wc-a…
Ono, dobro došla u treće tromjesečje sa svim njegovim boljkama…
Fiziološka flora je ono što je normalno prisutno, to je ok :)
Mene isto zanima za tetre iz Pepca i općenito što mislite o njihovom pamuku? I ručnicima, ako je netko uzeo?
Tetre za sada nisam uopce gledala, rucnici su jos od moje male seke ostali, evo robica mi se upravo oprala i stvarno je sve super, dekice isto tako... gledam ove brojeve 50 😍😍 jos ne vjerujem da ce to tako malo biti!!
Nego mi recite jesu li te tetre bolje od obicnih pelena?
Ajme sve ste stvarno vrijedne i s pisanjem i s pranjem i stavljanjem slikica. Sve do jedne ste bombončići, svaka na svoj način stvarno😀😀
Robicu jos nisam počela prati,jos nekako čekam da si oslobodim ormar pa cu vidjeti koliko čeg imam. Od nećakinje cu dobiti puno tog, pogotovo od 62 na dalje. Ona je bila velika beba pa nije ovo manje niti nosila. Tak sa cu vjerojatno dokupiti samo 50-56. Netko je pitao za tetra pelene iz pepca. Kupila sam ih ali nisu jos oprane pa neznam kakve se za upotrebu. Imam i tetrice od MiniGreeny koje su mi pod rukom ipak puno finije. I moje boljke su bolovi u preponama jos od 17 tjedna. Teško se saginjem i cucnem jer mi je bas bol i nelagoda. Kupila sam pojas za nisko nošenje ne znam Kak si drukčije pomoći.

MaliJelen ja sam tetre koristila samo za staviti sebi na rame kada beba bljucne. Možeš i njima npr pokriti bebu kada je ljeto, samo tek toliko da ne spava bez ičeg.

MaliJelen ja sam tetre koristila samo za staviti sebi na rame kada beba bljucne. Možeš i njima npr pokriti bebu kada je ljeto, samo tek toliko da ne spava bez ičeg.
Ah hvala ti, vec sam mislila da sam joj neku kljucnu stvar izostavila 🤗😁
Bas sad usporedujem robicu/pamuk lupilu i pepco i ja sam zadovoljna s oboje. Nemrem se nagledati te robice😍
Eto i ja od jutra ko luda idem prat i pospremat, a sad se nemrem iz kreveta dic od bolova u preponama.
Budite pametnije od mene, polako sve se stigne...
Mene danas baš jako boli ispod "bump" :/ a nisam se tak puno kretala :/
Cure, a jel imate neki link na dobar popis po kojem ste nabavljale ili planirate nabavljati stvari? Pogotovo mame kojima je ovo prva beba?
Gotovo svaki popis koji gledam mi je ili nepotpun ili vidim da fale važne stvari, a nabrajaju se neki nepotrebni proizvodi sponzora... I ne znam po čemu se voditi
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
Cure, sve perete, peglate, al vi koje trebate mirovati, rađe mirujte.... Ak nebute vi, bude vec netko.
Ja sam preumorna i idem spat.

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji