Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliJelen
    13. Travanj 2018. 12:42

ProudMomy

Cure samo da vam mahnem, evo cekam u TA. Javim vam se kad sam gotova! 😘

👋👋 i tebi i javi kak je proslo 🤗

ivymicek
    13. Travanj 2018. 13:03

Proud drž se i nadam se da nećeš jako dugo čekati.
    Mladamamica nemoj se niš sekirati. Trudna si i automatski imaš pravo što se tiče svega. Malo se zekam ali budete vi to već.riješili 😘
    Evo kad sve pričate o pripremama ja upravo perem tetrice 😊. Ali sam skužila da bih ih mogla još kupiti. Vidjela sam da ih ima u Pepcu. Ima li tko tetre iz Pepca, ako da kakve su?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamamica1911
    13. Travanj 2018. 13:12

Bit ce bolje sutra 😁😁😁  sad kad tolko o toj robici trubimo jos cu je i ja krenut prat

13. Travanj 2018. 13:18

Jeste me nafukale😂😂, stavila sam mašinu veša prati, al ne za bebu neg za sebe da imam u pon u čemu doktoru ići,  i odmah me steže dole
    a samo sam se par puta sagnula😣...nebudem više, ne mrdam iz kreveta🤣🤣🤣

franovamamita
    13. Travanj 2018. 13:21

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

13. Travanj 2018. 13:25

Franovamamita😍😍😍😍ljepoticeeee😍😍😍😍😍😍predivni ste😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗veliki okrugli i zgodni😍😘😎😎😎👶👶👶👶

• ivanolora
    13. Travanj 2018. 13:26

Nalaz od urinokukture - fizioloska flora, dal je to u redu ili ne 🤔

13. Travanj 2018. 13:27

ivanolora

Nalaz od urinokukture - fizioloska flora, dal je to u redu ili ne 🤔

To je savršeno u redu😀

ivymicek
    13. Travanj 2018. 13:29

Uuuu zgodna mamica...  Baš ste zgodni godpođo a buša je pre 💕.
    Hajde curke uključimo vešmašine 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

MaliJelen
    13. Travanj 2018. 13:30

ivymicek

Proud drž se i nadam se da nećeš jako dugo čekati.
    Mladamamica nemoj se niš sekirati. Trudna si i automatski imaš pravo što se tiče svega. Malo se zekam ali budete vi to već.riješili 😘
    Evo kad sve pričate o pripremama ja upravo perem tetrice 😊. Ali sam skužila da bih ih mogla još kupiti. Vidjela sam da ih ima u Pepcu. Ima li tko tetre iz Pepca, ako da kakve su?

Nisam tetre kupovala tak da ti ne bih znala reci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.