Cure samo da vam mahnem, evo cekam u TA. Javim vam se kad sam gotova! 😘
👋👋 i tebi i javi kak je proslo 🤗
Proud drž se i nadam se da nećeš jako dugo čekati.
Mladamamica nemoj se niš sekirati. Trudna si i automatski imaš pravo što se tiče svega. Malo se zekam ali budete vi to već.riješili 😘
Evo kad sve pričate o pripremama ja upravo perem tetrice 😊. Ali sam skužila da bih ih mogla još kupiti. Vidjela sam da ih ima u Pepcu. Ima li tko tetre iz Pepca, ako da kakve su?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bit ce bolje sutra 😁😁😁 sad kad tolko o toj robici trubimo jos cu je i ja krenut prat
Jeste me nafukale😂😂, stavila sam mašinu veša prati, al ne za bebu neg za sebe da imam u pon u čemu doktoru ići, i odmah me steže dole
a samo sam se par puta sagnula😣...nebudem više, ne mrdam iz kreveta🤣🤣🤣
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franovamamita😍😍😍😍ljepoticeeee😍😍😍😍😍😍predivni ste😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗veliki okrugli i zgodni😍😘😎😎😎👶👶👶👶
Nalaz od urinokukture - fizioloska flora, dal je to u redu ili ne 🤔
Nalaz od urinokukture - fizioloska flora, dal je to u redu ili ne 🤔
To je savršeno u redu😀
Uuuu zgodna mamica... Baš ste zgodni godpođo a buša je pre 💕.
Hajde curke uključimo vešmašine 😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Proud drž se i nadam se da nećeš jako dugo čekati.
Mladamamica nemoj se niš sekirati. Trudna si i automatski imaš pravo što se tiče svega. Malo se zekam ali budete vi to već.riješili 😘
Evo kad sve pričate o pripremama ja upravo perem tetrice 😊. Ali sam skužila da bih ih mogla još kupiti. Vidjela sam da ih ima u Pepcu. Ima li tko tetre iz Pepca, ako da kakve su?
Nisam tetre kupovala tak da ti ne bih znala reci.
Sortiraj odgovore
Najstariji