Uspjela sam!!! Jeeej! Al se namucila, uzas jedan!
Pustila sam si sad BB da se malo opustim, sad me neka nervoza susnula.
Ovaj cas procitala sto ste pisala i ne bi se sjetila, nema tog boga hahahahah
Ugl sutra na kraju moramo prvo do mog gina po doznake i uputnicu, jer M danas nije stigao, pol dana izgubio jadan u bolnici.
Pusam vas sve, kad sam sve drugo zaboravila. 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sretno danas na pregledima 😘 😘 nas su već prije 6 probudili,sad teško da ću zaspati opet
Sretno danas na pregledima 😘 😘 nas su već prije 6 probudili,sad teško da ću zaspati opet
Dobro jutro. kako si danas
Dobro jutro drage moje. Evo nas ranoranioca, nismo mogli spavati,a ovo malo kaj jesmo su bili ludi snovi... to je već klasika, sad ležim bebo već štuca😂🤣..
Sretno na pregledima danas😍😘, javite nam se s lijepim vijestima.
Pharmama ti tipkaj kako si i kaj se događa tamo da ti nebude dosadno. Proudy bravo za čučicu i sretno ti još jednom😍😘🤗.
Jutro
Moja ekipa otisla u skolu, muz otisao u Zagreb na auto show, ja sama i odmaram...
ProudMomy sretno na pregledu
Pharmamma da sto brže prođu dani i brzo odes kuci
Ja sam na pregledu tek 2.5
Dobro jutro...
Koja čudna noć.. em sam se cijelo vrijeme budila em sam cijelo vrijeme piškila i još sam bila kao u polu snu... Totalno čudna noć...
Pharmama mogči su vas barem ostaviti spavati... Kako si uopće spavala? Sad ćeš imati svaki dan pregled (uzv)?
Proud sretno danas. Muž išta obavio u bolnici?
Nama danas puni tt. Slikica kad se vratim i sve odvezem na njihova mjesta 😂.
😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro! Kako smo danas sve ranoranioci 😀 Kao da sam spavala 10,12 sati oči širom otvorene, probudila se u 4, pa ustala u 5 popiti kavu s mužem i ispratit ga na posao i sina u vrtić. Inace uopće ne idem na wc po noći iako mi je curka nekad baš na mjehuru i nosim baš nisko. Sretno svima koji imaju preglede danas!😘
Jutro...pridruzujem se ivy,totalno cudna noc,stalno okretanje,spavanje u polu snu..proud sretno danas,drzimo fige i nivami lijepi ste
Sortiraj odgovore
Najstariji