Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Travanj 2018. 23:32

Uspjela sam!!! Jeeej! Al se namucila,  uzas jedan!
    Pustila sam si sad BB da se malo opustim,  sad me neka nervoza susnula.
    Ovaj cas procitala sto ste pisala i ne bi se sjetila,  nema tog boga hahahahah
    Ugl sutra na kraju moramo prvo do mog gina po doznake i uputnicu,  jer M danas nije stigao,  pol dana izgubio jadan u bolnici.
    Pusam vas sve,  kad sam sve drugo zaboravila. 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    13. Travanj 2018. 06:41

Sretno danas na pregledima 😘 😘 nas su već prije 6 probudili,sad teško da ću zaspati opet

• ivanolora
    13. Travanj 2018. 07:16

pharmamma

Sretno danas na pregledima 😘 😘 nas su već prije 6 probudili,sad teško da ću zaspati opet

Dobro jutro. kako si danas

13. Travanj 2018. 07:35

Dobro jutro drage moje. Evo nas ranoranioca, nismo mogli spavati,a ovo malo kaj jesmo su bili ludi snovi... to je već klasika, sad ležim bebo već štuca😂🤣..
    Sretno na pregledima danas😍😘, javite nam se s lijepim vijestima.
    Pharmama ti tipkaj kako si i kaj se događa tamo da ti nebude dosadno. Proudy bravo za čučicu i sretno ti još jednom😍😘🤗.

nivami
    13. Travanj 2018. 07:44

Jutro 
    Moja ekipa otisla u skolu, muz otisao u Zagreb na auto show, ja sama i odmaram... 
    ProudMomy sretno na pregledu 
    Pharmamma da sto brže prođu dani i brzo odes kuci
    Ja sam na pregledu tek 2.5

ivymicek
    13. Travanj 2018. 07:51

Dobro jutro...
    Koja čudna noć.. em sam se cijelo vrijeme budila em sam cijelo vrijeme piškila i još sam bila kao u polu snu... Totalno čudna noć...
    Pharmama mogči su vas barem ostaviti spavati... Kako si uopće spavala? Sad ćeš imati svaki dan pregled (uzv)?
    Proud sretno danas. Muž išta obavio u bolnici?
    Nama danas puni tt. Slikica kad se vratim i sve odvezem na njihova mjesta 😂.
    😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nivami
    13. Travanj 2018. 08:08

Evo moja slika sa 22tj

Yvone
    13. Travanj 2018. 08:16

Dobro jutro! Kako smo danas sve ranoranioci   😀 Kao da sam spavala 10,12 sati oči širom otvorene, probudila se u 4, pa ustala u 5 popiti kavu s mužem i ispratit  ga na posao i sina u vrtić. Inace uopće ne idem na wc po noći iako mi je curka nekad baš na mjehuru i nosim baš nisko. Sretno svima koji imaju preglede danas!😘

Yvone
    13. Travanj 2018. 08:20

Nivami krasan trbuščić 😁 

Mya
    13. Travanj 2018. 08:27

Jutro...pridruzujem se ivy,totalno cudna noc,stalno okretanje,spavanje u polu snu..proud sretno danas,drzimo fige i nivami lijepi ste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.