Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Travanj 2018. 08:36

J@m@

Jutro…pridruzujem se ivy,totalno cudna noc,stalno okretanje,spavanje u polu snu..proudsretno danas,drzimo fige i nivami lijepi ste

Izgleda da nam je svima tako bilo..iako ja navikla već, tako mi je zadnjih mjesec dana, i duže😣.
    Nivami ljepa bušica😍

pharmamma
    13. Travanj 2018. 09:08

Nivami lijepa buša 😍
    Evo,ja vam lezim i to je to...danas izvadili krv samo,terapije nemam nikakve i sad čekamo da prođe koji dan da ponovimo uzv..mislim da ga neće raditi svaki dan jer nema potrebe,trebalo bi se gledati koliko naraste u tjedan dana

Nataly1987
    13. Travanj 2018. 09:11

Proudy  sreeeetno!! Drzimo 🤞🤞🤞🤞🤞
    Pharma zelim ti od srca da sve bude ok..i da ta neizvjesnost sto manje potraje ...❤❤
    Pa netko kaze...blazeno stanje...uz 1001 brigu..
    Mi smo zavrsili na cuvanju trudnoce vec u 6-om tjednu- i to zbog stresa na poslu...do 12-og je bilo mirovanje i usporiti tempo sa svime..sad smo u 26-om i za svaki klinac se brinem..nedavno sam osjetila sve jaci pritisak na mjehur i to cim sam na nogama, 5 dana sam piskila svakih 15 minuta..bez razmisljanja-pravac bolnica..pa kad te netko u krajnjem slucaju i pregleda i otkloni sumnje bude ti lakse..

Sve slikice su za pohvalu😘😘😘😘😘😍😍😍
    Sretno onima koje ubrzo ocekuju preglede❤❤

13. Travanj 2018. 09:24

pharmamma

Nivami lijepa buša 😍
    Evo,ja vam lezim i to je to…danas izvadili krv samo,terapije nemam nikakve i sad čekamo da prođe koji dan da ponovimo uzv..mislim da ga neće raditi svaki dan jer nema potrebe,trebalo bi se gledati koliko naraste u tjedan dana

Jel vas bar dobro hrane pa da imate od čega rasti?😀

pharmamma
    13. Travanj 2018. 09:37

Ena31

pharmamma

Nivami lijepa buša 😍
    Evo,ja vam lezim i to je to…danas izvadili krv samo,terapije nemam nikakve i sad čekamo da prođe koji dan da ponovimo uzv..mislim da ga neće raditi svaki dan jer nema potrebe,trebalo bi se gledati koliko naraste u tjedan dana

Moram priznati da sam očekivala puno goru hranu, ovo dosad je čak bilo prolazno..a i opremili me moji još s voćem,grickalicama,slatkim tako da sam bez brige

13. Travanj 2018. 09:47

pharmamma

Ena31

pharmamma

Nivami lijepa buša 😍

Moram priznati da sam očekivala puno goru hranu, ovo dosad je čak bilo prolazno..a i opremili me moji još s voćem,grickalicama,slatkim tako da sam bez brige

Super, onda uživajte i odmaraj,shvati ovo kao odmor nakon posla, a pripreme će krenuti kad dođeš kući, i biti ćeš svježa i odmorna😀.

bojana27
    13. Travanj 2018. 09:48

Sretnoooo danas 😍😍

franovamamita
    13. Travanj 2018. 09:57

jutro
    isla spavat tek oko 2...a snoooovi katastrofa bas gluposti sanjam strasno...
    sretno svima koje imaju pregled danas....😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

13. Travanj 2018. 10:16

Dobro jutro klokanice... danas nam je predivan dan, nadam se da ćete uživati u njemu... Samo da ovako bude i sutra da odemo u šetnjicu na Sljeme.. 🤰🤞
    Šaljemo puse svima.. 😘😘

baarbaraa29
    13. Travanj 2018. 10:17

Jutro!! I ja sam imala neke teske snove, ali ni jednom se ustala na wc! Proslu noc samo jednom! Svasta!
    Proud sretno!! I sta je muz jucer obavio??
    Pharmamma ajde barem nesto! Tv+klopa..dat ce se izdrzat! Sta ti prognoziraju koliko ces biti?
    Nismo dugo pa nas evo sa 28 🤗

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.