Jutro…pridruzujem se ivy,totalno cudna noc,stalno okretanje,spavanje u polu snu..proudsretno danas,drzimo fige i nivami lijepi ste
Izgleda da nam je svima tako bilo..iako ja navikla već, tako mi je zadnjih mjesec dana, i duže😣.
Nivami ljepa bušica😍
Nivami lijepa buša 😍
Evo,ja vam lezim i to je to...danas izvadili krv samo,terapije nemam nikakve i sad čekamo da prođe koji dan da ponovimo uzv..mislim da ga neće raditi svaki dan jer nema potrebe,trebalo bi se gledati koliko naraste u tjedan dana
Proudy sreeeetno!! Drzimo 🤞🤞🤞🤞🤞
Pharma zelim ti od srca da sve bude ok..i da ta neizvjesnost sto manje potraje ...❤❤
Pa netko kaze...blazeno stanje...uz 1001 brigu..
Mi smo zavrsili na cuvanju trudnoce vec u 6-om tjednu- i to zbog stresa na poslu...do 12-og je bilo mirovanje i usporiti tempo sa svime..sad smo u 26-om i za svaki klinac se brinem..nedavno sam osjetila sve jaci pritisak na mjehur i to cim sam na nogama, 5 dana sam piskila svakih 15 minuta..bez razmisljanja-pravac bolnica..pa kad te netko u krajnjem slucaju i pregleda i otkloni sumnje bude ti lakse..
Sve slikice su za pohvalu😘😘😘😘😘😍😍😍
Sretno onima koje ubrzo ocekuju preglede❤❤
Nivami lijepa buša 😍
Evo,ja vam lezim i to je to…danas izvadili krv samo,terapije nemam nikakve i sad čekamo da prođe koji dan da ponovimo uzv..mislim da ga neće raditi svaki dan jer nema potrebe,trebalo bi se gledati koliko naraste u tjedan dana
Jel vas bar dobro hrane pa da imate od čega rasti?😀
Nivami lijepa buša 😍
Evo,ja vam lezim i to je to…danas izvadili krv samo,terapije nemam nikakve i sad čekamo da prođe koji dan da ponovimo uzv..mislim da ga neće raditi svaki dan jer nema potrebe,trebalo bi se gledati koliko naraste u tjedan dana
Moram priznati da sam očekivala puno goru hranu, ovo dosad je čak bilo prolazno..a i opremili me moji još s voćem,grickalicama,slatkim tako da sam bez brige
Nivami lijepa buša 😍
Moram priznati da sam očekivala puno goru hranu, ovo dosad je čak bilo prolazno..a i opremili me moji još s voćem,grickalicama,slatkim tako da sam bez brige
Super, onda uživajte i odmaraj,shvati ovo kao odmor nakon posla, a pripreme će krenuti kad dođeš kući, i biti ćeš svježa i odmorna😀.
jutro
isla spavat tek oko 2...a snoooovi katastrofa bas gluposti sanjam strasno...
sretno svima koje imaju pregled danas....😙😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dobro jutro klokanice... danas nam je predivan dan, nadam se da ćete uživati u njemu... Samo da ovako bude i sutra da odemo u šetnjicu na Sljeme.. 🤰🤞
Šaljemo puse svima.. 😘😘
Jutro!! I ja sam imala neke teske snove, ali ni jednom se ustala na wc! Proslu noc samo jednom! Svasta!
Proud sretno!! I sta je muz jucer obavio??
Pharmamma ajde barem nesto! Tv+klopa..dat ce se izdrzat! Sta ti prognoziraju koliko ces biti?
Nismo dugo pa nas evo sa 28 🤗
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji