Nalaz od urinokukture - fizioloska flora, dal je to u redu ili ne 🤔

Nalaz od urinokukture - fizioloska flora, dal je to u redu ili ne 🤔
To je savršeno u redu😀
Uuuu zgodna mamica... Baš ste zgodni godpođo a buša je pre 💕.
Hajde curke uključimo vešmašine 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Proud drž se i nadam se da nećeš jako dugo čekati.
Mladamamica nemoj se niš sekirati. Trudna si i automatski imaš pravo što se tiče svega. Malo se zekam ali budete vi to već.riješili 😘
Evo kad sve pričate o pripremama ja upravo perem tetrice 😊. Ali sam skužila da bih ih mogla još kupiti. Vidjela sam da ih ima u Pepcu. Ima li tko tetre iz Pepca, ako da kakve su?
Nisam tetre kupovala tak da ti ne bih znala reci.
Moja vreca robice,igracaka i tetri,set za krevetic sve ceka lijepe dane i nakon krecenja krecem sa pranjem,bilo bi mi to sad prenagla nakon dva dana razvrstavanja..ena miruj,i malo ti je dovoljno za stezanje odmah,franova lijepi i veliki
Meni se od jutros pere 4 masina, vani je bas idealno da se sve osusi
Ja sam se za sad najvise opskrbila sa tetra pelenama uzela sam kod malog andela i u etharela

Danas idem na forum i mislim si da vas želim pitati o bolovima ligamenata. I eto, upravo se o tome priča.
Naime, danas mi je bio plan ići u Pepco (MaliJelen, vidim da smo slične), da nabavim neke bodiće, međutim bole me ligamenti dolje nisko i ne mogu se odvažiti da idem u šoping :/
Prvo sam mislila da me to boli zbog probave, ali probava mi je skroz ok :/ najviše me boljelo u noći, nisam se mogla leći kad sam išla s wc-a...
Ono, dobro došla u treće tromjesečje sa svim njegovim boljkama...
Fiziološka flora je ono što je normalno prisutno, to je ok :)
Mene isto zanima za tetre iz Pepca i općenito što mislite o njihovom pamuku? I ručnicima, ako je netko uzeo?
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
hvala curke i dajte mir s tim pranjem idem nazad van u dvoriste da ne mislim na masinu 😂😂😂😂😂😂
ivy ja kupila tetre a kontam da ce posluziti..nnisam ih prala ni peglala pa ne znam kak to podnose...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Danas idem na forum i mislim si da vas želim pitati o bolovima ligamenata. I eto, upravo se o tome priča.
Naime, danas mi je bio plan ići u Pepco (MaliJelen, vidim da smo slične), da nabavim neke bodiće, međutim bole me ligamenti dolje nisko i ne mogu se odvažiti da idem u šoping :/
Prvo sam mislila da me to boli zbog probave, ali probava mi je skroz ok :/ najviše me boljelo u noći, nisam se mogla leći kad sam išla s wc-a…
Ono, dobro došla u treće tromjesečje sa svim njegovim boljkama…
Fiziološka flora je ono što je normalno prisutno, to je ok :)
Mene isto zanima za tetre iz Pepca i općenito što mislite o njihovom pamuku? I ručnicima, ako je netko uzeo?
Hvala vam. odmah sam bolje volje 😍😍😍😍
moram mirovati zbog skracenog cerviksa al bitno da je drugo ok 😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji