Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliJelen
    13. Travanj 2018. 13:34

Jos jedna zgodna mama sa zgodnom busom 🤗❤

Mya
    13. Travanj 2018. 13:35

Moja vreca robice,igracaka i tetri,set za krevetic sve ceka lijepe dane i nakon krecenja krecem sa pranjem,bilo bi mi to sad prenagla nakon dva dana razvrstavanja..ena miruj,i malo ti je dovoljno za stezanje odmah,franova lijepi i veliki

nivami
    13. Travanj 2018. 13:36

Meni se od jutros pere 4 masina, vani je bas idealno da se sve osusi
    Ja sam se za sad najvise opskrbila sa tetra pelenama uzela sam kod malog andela i u etharela 

• honeyhoney
    13. Travanj 2018. 13:37

Danas idem na forum i mislim si da vas želim pitati o bolovima ligamenata. I eto, upravo se o tome priča. 
    Naime, danas mi je bio plan ići u Pepco (MaliJelen, vidim da smo slične), da nabavim neke bodiće, međutim bole me ligamenti dolje nisko i ne mogu se odvažiti da idem u šoping :/ 
    Prvo sam mislila da me to boli zbog probave, ali probava mi je skroz ok :/ najviše me boljelo u noći, nisam se mogla leći kad sam išla s wc-a...
    Ono, dobro došla u treće tromjesečje sa svim njegovim boljkama...

Fiziološka flora je ono što je normalno prisutno, to je ok :)

Mene isto zanima za tetre iz Pepca i općenito što mislite o njihovom pamuku? I ručnicima, ako je netko uzeo?

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

franovamamita
    13. Travanj 2018. 13:37

hvala curke i dajte mir s tim pranjem idem nazad van u dvoriste da ne mislim na masinu 😂😂😂😂😂😂
    ivy ja kupila tetre a kontam da ce posluziti..nnisam ih prala ni peglala pa ne znam kak to podnose...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• ivanolora
    13. Travanj 2018. 13:45

honeyhoney

Danas idem na forum i mislim si da vas želim pitati o bolovima ligamenata. I eto, upravo se o tome priča.
    Naime, danas mi je bio plan ići u Pepco (MaliJelen, vidim da smo slične), da nabavim neke bodiće, međutim bole me ligamenti dolje nisko i ne mogu se odvažiti da idem u šoping :/
    Prvo sam mislila da me to boli zbog probave, ali probava mi je skroz ok :/ najviše me boljelo u noći, nisam se mogla leći kad sam išla s wc-a…
    Ono, dobro došla u treće tromjesečje sa svim njegovim boljkama…

Mene isto zanima za tetre iz Pepca i općenito što mislite o njihovom pamuku? I ručnicima, ako je netko uzeo?

Hvala vam. odmah sam bolje volje 😍😍😍😍
    moram mirovati zbog skracenog cerviksa al bitno da je drugo ok 😘

bojana27
    13. Travanj 2018. 13:51

Ja imam sve od prve curke , tako da robice nista nisam nista kupovala 🤣 , ljetnog imam onako solidno taman za prvu ruku , ne planiram vise djecice pa ako ce kaj trebat kupim u hodu 🙂🙂 tetri isto imam hrpu , idem bas spavat malo pa se bacam na peglanje 😂 i onda sam s robicom gotova , do 68 sam prala , doci ce mi i muzeva sestricna iz njemacke u 8-9 mj pa ce mi i ona od svoje curke hrpu toga donjet pa ne planiram trosit na nis vise 😂😂

pharmamma
    13. Travanj 2018. 14:11

Franova zgodnaaa 😍😍😍

Tinchyca
    13. Travanj 2018. 14:16

Franova baš ste lijepi  i buša lijepa i velika 😍
    Mi krenuli prema ikei po neke stvari još. Sve se bojim s kolko toga bumo izašli 😆

💙30.06.2018 💙 Noa💙

MaliJelen
    13. Travanj 2018. 14:17

honeyhoney

Prvo sam mislila da me to boli zbog probave, ali probava mi je skroz ok :/ najviše me boljelo u noći, nisam se mogla leći kad sam išla s wc-a…
    Ono, dobro došla u treće tromjesečje sa svim njegovim boljkama…

Tetre za sada nisam uopce gledala, rucnici su jos od moje male seke ostali, evo robica mi se upravo oprala i stvarno je sve super, dekice isto tako... gledam ove brojeve 50 😍😍 jos ne vjerujem da ce to tako malo biti!!
    Nego mi recite jesu li te tetre bolje od obicnih pelena?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.