Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamamica1911
    13. Travanj 2018. 11:59

Evo i mene vidim da se sve nešto spremate ja imam nesto robice i stvari ali jos nisam krenula to prat i peglat racunam da imam još vremena 😊
    Jucer sam se s mm posvadala tako da je tisina u kuci 😶 a i raspolozenje nije neko 😑 al proci ce valjda 🙈

Tinchyca
    13. Travanj 2018. 12:11

Hvala curke 😊 
    Ivymicek haljinu sam prošlo ljeto na asosu kupila

http://m.asos.com/asos/asos-floral-asymmetric-ruffle-bandeau-midi-dress/prd/7375959?CTAref=We Recommend Carousel_7&featureref1=we recommend pers

💙30.06.2018 💙 Noa💙

MaliJelen
    13. Travanj 2018. 12:12

Pa bas sad kad sam pocela spominjat robicu evo prvu turu stavila da se pere sad 😂😂
    Mladamamice pa kaj tata ne zna da se sad vise nema kaj raspravljati s trudnicom, nego kak ti velis to je zakon 😉
    Samo se nemoj uzrujavati i brinuti puno, relax 💆😘

mina04
    13. Travanj 2018. 12:18

Dobar dan zenske, vani je prekrasno..muz mi je jucer dosao iz bolnice u Zagreb i sad mi je srce na mjestu. Idemo malo setati, on na stakama a ja se ionako gegam 😆
    Prekrasne su vam busice 🤗
    Barbara ti si mi pislala da ti je bebo bio nisko jel te znalo onak malo boluckati i biti pritisak kad dugo hodas il stojis? Jer mene da..da se zabrinem? Ostale sta vi kazete? 😐

All of God’s grace in one tiny face 💟

MaliJelen
    13. Travanj 2018. 12:27

mina04

Dobar dan zenske, vani je prekrasno..muz mi je jucer dosao iz bolnice u Zagreb i sad mi je srce na mjestu. Idemo malo setati, on na stakama a ja se ionako gegam 😆
    Prekrasne su vam busice 🤗
    Barbara ti si mi pislala da ti je bebo bio nisko jel te znalo onak malo boluckati i biti pritisak kad dugo hodas il stojis? Jer mene da..da se zabrinem? Ostale sta vi kazete? 😐

Evo mene je znalo bolit i jos uvijek me zna zabolit trbuh donji dio i prepone. I to bas kad bih setala onako bi se stvrdno trbuh i bolio. Prekjucer sam saznala da je bebica nisko i da sam se pocela sirit, pa od sada mirujem. 

bojana27
    13. Travanj 2018. 12:28

Ja evo zadnju turu vesa oprala i stavljam susit , pa cu jos to opeglat i krevet do kraja , i nadat se da cemo 2 u 1 docekat termin i da ce sve bit ok 🙂 imamo jos vremena ali sama moram sve pa sam odlucila sve si sama oprat i opeglat i slozit ☺️

13. Travanj 2018. 12:31

Cure samo da vam mahnem,  evo cekam u TA. Javim vam se kad sam gotova! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

MaliJelen
    13. Travanj 2018. 12:33

pharmamma

MaliJelen lijepo si se opremila 💕💕 mi još nemamo nis od robice
    Ivy lijepaaa 😍😍❤️😘

Kazem ti, ja sam akcije pratim a Pepco je za mene zakon. Lijepa i dobra robica, nakupovala sam joj i vise neg joj treba, a sve zajedno za 700kn. Od carapica, stramplica, bodica, hlacica, kapica, dekica, ma sve kaj joj treba curka vec ima i stvarno se isplati 💰

baarbaraa29
    13. Travanj 2018. 12:35

Mina je! Cak i od dugog sjedenja. 
    U skoli presjedim skoro 5 sati i jednom sam sepajuc izasla van 😆 cak me i muz pitao da sta mi je kak to hodam!
    Znam imat i osjecaj da moooram pis pis i dodjem a ono 5 kapi. Ili me prepine znaju bolit cak bez da sam dugo sjedila, stajala ili hodala! Jesnostavno bole recimo pola dana i prodje!
    Progegajte se malo i za nas 😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

MaliJelen
    13. Travanj 2018. 12:36

Bojana27

Ja evo zadnju turu vesa oprala i stavljam susit , pa cu jos to opeglat i krevet do kraja , i nadat se da cemo 2 u 1 docekat termin i da ce sve bit ok 🙂 imamo jos vremena ali sama moram sve pa sam odlucila sve si sama oprat i opeglat i slozit ☺️

I ja isto, kak smo o robici poceli pisat i ja svoje stavila na pranje 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.