Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Travanj 2018. 11:15

ivymicek

Ja imam nešto robice spremmo, onak za prvu ruku i jednu trenirkicu kad ćemo ići van. A ostalo stignem. Valjda 😱.
    Evo i nas sa 32 tjedna 😊…

Divni ste mi vas dvoje😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗🤗.Slatkica😘
    😂😂😂ha ha ha, natpis FEED MEE 😂🤣🤣, to meni piše u očima non stop😂😂😂

ivymicek
    13. Travanj 2018. 11:18

Ena31

ivymicek

Ja imam nešto robice spremmo, onak za prvu ruku i jednu trenirkicu kad ćemo ići van. A ostalo stignem. Valjda 😱.

A gladno dijete, nisam ja, dijete je 😊.
    Ne znam kako vi ali ja u trudnoći oojegavim baš se sad gledam dok sam se slkala lice puno pjegica 😊.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

13. Travanj 2018. 11:24

ivymicek

Ena31

ivymicek

A gladno dijete, nisam ja, dijete je 😊.
    Ne znam kako vi ali ja u trudnoći oojegavim baš se sad gledam dok sam se slkala lice puno pjegica 😊.

Ja od sunca samo i to jako, po zimi prođe...ma to se sve ubraja u trudnički sjaj😂😂

pharmamma
    13. Travanj 2018. 11:50

MaliJelen lijepo si se opremila 💕💕 mi još nemamo nis od robice
    Ivy lijepaaa 😍😍❤️😘

Mladamamica1911
    13. Travanj 2018. 11:59

Evo i mene vidim da se sve nešto spremate ja imam nesto robice i stvari ali jos nisam krenula to prat i peglat racunam da imam još vremena 😊
    Jucer sam se s mm posvadala tako da je tisina u kuci 😶 a i raspolozenje nije neko 😑 al proci ce valjda 🙈

Tinchyca
    13. Travanj 2018. 12:11

Hvala curke 😊 
    Ivymicek haljinu sam prošlo ljeto na asosu kupila

http://m.asos.com/asos/asos-floral-asymmetric-ruffle-bandeau-midi-dress/prd/7375959?CTAref=We Recommend Carousel_7&featureref1=we recommend pers

💙30.06.2018 💙 Noa💙

MaliJelen
    13. Travanj 2018. 12:12

Pa bas sad kad sam pocela spominjat robicu evo prvu turu stavila da se pere sad 😂😂
    Mladamamice pa kaj tata ne zna da se sad vise nema kaj raspravljati s trudnicom, nego kak ti velis to je zakon 😉
    Samo se nemoj uzrujavati i brinuti puno, relax 💆😘

mina04
    13. Travanj 2018. 12:18

Dobar dan zenske, vani je prekrasno..muz mi je jucer dosao iz bolnice u Zagreb i sad mi je srce na mjestu. Idemo malo setati, on na stakama a ja se ionako gegam 😆
    Prekrasne su vam busice 🤗
    Barbara ti si mi pislala da ti je bebo bio nisko jel te znalo onak malo boluckati i biti pritisak kad dugo hodas il stojis? Jer mene da..da se zabrinem? Ostale sta vi kazete? 😐

All of God’s grace in one tiny face 💟

MaliJelen
    13. Travanj 2018. 12:27

mina04

Dobar dan zenske, vani je prekrasno..muz mi je jucer dosao iz bolnice u Zagreb i sad mi je srce na mjestu. Idemo malo setati, on na stakama a ja se ionako gegam 😆
    Prekrasne su vam busice 🤗
    Barbara ti si mi pislala da ti je bebo bio nisko jel te znalo onak malo boluckati i biti pritisak kad dugo hodas il stojis? Jer mene da..da se zabrinem? Ostale sta vi kazete? 😐

Evo mene je znalo bolit i jos uvijek me zna zabolit trbuh donji dio i prepone. I to bas kad bih setala onako bi se stvrdno trbuh i bolio. Prekjucer sam saznala da je bebica nisko i da sam se pocela sirit, pa od sada mirujem. 

bojana27
    13. Travanj 2018. 12:28

Ja evo zadnju turu vesa oprala i stavljam susit , pa cu jos to opeglat i krevet do kraja , i nadat se da cemo 2 u 1 docekat termin i da ce sve bit ok 🙂 imamo jos vremena ali sama moram sve pa sam odlucila sve si sama oprat i opeglat i slozit ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI