30-i tjedan🙈 veeeeec
😍😍😍🤗🤗🤗🤗kakva ljepa okrugla bušica😍😍😍😍😘😘😘..jel da leti vrijeme😀, još malo 😀
Užasno brzo,ja bi natrag😊
Nebi valjda?😂😂jooj ja nikako nebi..mučnine, povraćanje, pa sto pitanja, čuđenja...ja bi još malo da mi se ubrza ovih zadnjih mjesec i pol😀 pa da čuvam svog bembelog koji mi upravo pokušava razvaliti trbuh😂😂, mišić mali, tjesno mu je već
Joj bi,od 13-og tjedna,energija se vratila i osjecala sam se nikad bolje..nisam imala mucnine i povraćanje pa je sve bilo ok,sami sta mi hrana nije privlacila,sve nesto lagano,ali od ulaska u drugo trom.nadoknada ☺
Makar s druge strane i to sta kazes,zivis za trenutak da ti dode u narucje😊
Depilacija u trudnoći je posebna "radost", najčešće bude kinder surprise kad se izdepiliram pa pogledam u ogledalo :D
Jel imala koja od vas situaciju da je na porodu završila s nalakiranim noktima?
pa skines ranije ili kad ostanes tamo uvijek netko ima aceton a to je minuta ja sam tamo skidala….jedino je gel problem to treba ranije rijesiti…mada s gelom ubiti nemam iskustva
Ma davno sam odustala od gela, a imas pravo, lak se skine za sekundu ako moras:)
Makar s druge strane i to sta kazes,zivis za trenutak da ti dode u narucje😊
😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗🤗
jamaaaaaa aaaaa divna busicaa 😍😍😍😍
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jama... Samo bušica predivna okrugla 😍😍😍. Kad udes u drugo trom vrijeme leti ali zato nikad dočekat 12 tt da se malo oslobodiš straha.
Laku noć
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sretno sutra svima tko ide na pregled. Proud držimo fige da je sve ok.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji