Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Travanj 2018. 22:14

J@m@

30-i tjedan🙈 veeeeec

😍😍😍🤗🤗🤗🤗kakva ljepa okrugla bušica😍😍😍😍😘😘😘..jel da leti vrijeme😀, još malo 😀

Mya
    12. Travanj 2018. 22:23

Užasno brzo,ja bi natrag😊

12. Travanj 2018. 22:27

J@m@

Užasno brzo,ja bi natrag😊

Nebi valjda?😂😂jooj ja nikako nebi..mučnine, povraćanje, pa sto pitanja, čuđenja...ja bi još malo da mi se ubrza ovih zadnjih mjesec i pol😀 pa da čuvam svog bembelog koji mi upravo pokušava razvaliti trbuh😂😂, mišić mali, tjesno mu je već

Mya
    12. Travanj 2018. 22:31

Joj bi,od 13-og tjedna,energija se vratila i osjecala sam se nikad bolje..nisam imala mucnine i povraćanje pa je sve bilo ok,sami sta mi hrana nije privlacila,sve nesto lagano,ali od ulaska u drugo trom.nadoknada ☺

Mya
    12. Travanj 2018. 22:33

Makar s druge strane i to sta kazes,zivis za trenutak da ti dode u narucje😊

• Mia789
    12. Travanj 2018. 22:34

franovamamita

Mia789

Depilacija u trudnoći je posebna "radost", najčešće bude kinder surprise kad se izdepiliram pa pogledam u ogledalo :D
    Jel imala koja od vas situaciju da je na porodu završila s nalakiranim noktima?

pa skines ranije ili kad ostanes tamo uvijek netko ima aceton a to je minuta ja sam tamo skidala….jedino je gel problem to treba ranije rijesiti…mada s gelom ubiti nemam iskustva

Ma davno sam odustala od gela, a imas pravo, lak se skine za sekundu ako moras:)

12. Travanj 2018. 22:37

J@m@

Makar s druge strane i to sta kazes,zivis za trenutak da ti dode u narucje😊

😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗🤗

franovamamita
    12. Travanj 2018. 22:53

jamaaaaaa aaaaa divna busicaa 😍😍😍😍

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    12. Travanj 2018. 23:00

Jama... Samo bušica predivna okrugla 😍😍😍. Kad udes u drugo trom vrijeme leti ali zato nikad dočekat 12 tt da se malo oslobodiš straha.
    Laku noć 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    12. Travanj 2018. 23:00

Sretno sutra svima tko ide na pregled. Proud držimo fige da je sve ok.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.