Jutro!! I ja sam imala neke teske snove, ali ni jednom se ustala na wc! Proslu noc samo jednom! Svasta!
Proud sretno!! I sta je muz jucer obavio??
Pharmammaajde barem nesto! Tv+klopa..dat ce se izdrzat! Sta ti prognoziraju koliko ces biti?
Nismo dugo pa nas evo sa 28 🤗
Awww, mišica kak si nam mršava, jel ti to gubis na kilaži? Bušica je malena ali slatka😍😍😘😘🤗🤗
Jutro!! I ja sam imala neke teske snove, ali ni jednom se ustala na wc! Proslu noc samo jednom! Svasta!
Proud sretno!! I sta je muz jucer obavio??
Pharmammaajde barem nesto! Tv+klopa..dat ce se izdrzat! Sta ti prognoziraju koliko ces biti?
Nismo dugo pa nas evo sa 28 🤗
Predivan buškec 🙈
Ena moglo bi se reci da nadoknađujem sve kaj nisam odležala zadnjih mjeseci 🙈
baarbaara dr je rekao tjedan dana da vide koliko će cura dobiti narasti u tom periodu..nadam se da neće biti dulje od tog..realno,ovak ležati sam mogla i doma i samo doći na kontrolni uzv, ali valjda se žele osigurati da ću stvarno potpuno mirovati
Barbara slatka mala buša
Mi smo jučer bili na pregledu 27+3. Teški smo 1125gr , sve mjere su tu negdje jedino FL je za 28+5 kaže da bebač nije uopće mali. Cerviks i sve ostalo ok. Frajer stavio ruke iza glave i zijevao 😂
Evo nas od neki dan
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Pa dobar dan cure! Evo i ja svoju malu seku do vrtica otpeljala, pesa prosetala i sada nastavak mirovanja. Moram priznati da prvi dan mirovanja je prosao jako dobro, svi me dvore, serijice se gledaju... sve u svemu nije to tako lose 😁
Citam bas vase komentare i muke koje mucite s brijanjem... pa imam pitanje, kaj sam ja tu jedina kaj izgleda ko da je iz 70-ih ispala ili ko da je par duuugih zima proslo 😂😂
I meni je to isto muka i jednostavno mi se ne da, niti se previse zamaram time... zivot mi je puno jednostavniji i cupaviji 😂
Vidim i da se je jos par lijepih busa pokazalo 🤗 🤗
Bas smo si ponesne na njih 🙂
Kak vi stojite s robicom za bebice? Jel se pripremate lagano?
Ja cim sam cula da je curica sutra dan soping velki obavila, od bodica do dekica i manje vise je vec sve spremno. Svako malo si vadim tu robicu i cudom se cudim kako ce ta strucica malena biti, jedva cekam da je primim 😍
Barbara slatka mala buša
Mi smo jučer bili na pregledu 27+3. Teški smo 1125gr , sve mjere su tu negdje jedino FL je za 28+5 kaže da bebač nije uopće mali. Cerviks i sve ostalo ok. Frajer stavio ruke iza glave i zijevao 😂
Evo nas od neki dan
Super da je sve ok😀, baš ste se lijepo zrihtali😍😍, slatka bušica😍😘
Barbara slatka mala buša
Evo nas od neki dan
Tinchyca moram komentirat jako lijepu busu a i prekrasnu haljinicu/kombinaciju 😍
Bas zgodna trudnica 🤗😁
Pa dobar dan cure! Evo i ja svoju malu seku do vrtica otpeljala, pesa prosetala i sada nastavak mirovanja. Moram priznati da prvi dan mirovanja je prosao jako dobro, svi me dvore, serijice se gledaju… sve u svemu nije to tako lose 😁
Citam bas vase komentare i muke koje mucite s brijanjem… pa imam pitanje, kaj sam ja tu jedina kaj izgleda ko da je iz 70-ih ispala ili ko da je par duuugih zima proslo 😂😂
I meni je to isto muka i jednostavno mi se ne da, niti se previse zamaram time… zivot mi je puno jednostavniji i cupaviji 😂
Ja cim sam cula da je curica sutra dan soping velki obavila, od bodica do dekica i manje vise je vec sve spremno. Svako malo si vadim tu robicu i cudom se cudim kako ce ta strucica malena biti, jedva cekam da je primim 😍
😂😂još malo pa bum rodila a nemam skoro niš od robice, jednu trenirkicu donji dio, kapicu, majčicu i hlačice..niš više😱...htjela bi to sama kupiti a pošto ležim nisam uspjela, nadam se sad za 3 tjedna otići kupiti..nešto malo ću od seke dobitibod njenog malog..
Pa dobar dan cure! Evo i ja svoju malu seku do vrtica otpeljala, pesa prosetala i sada nastavak mirovanja. Moram priznati da prvi dan mirovanja je prosao jako dobro, svi me dvore, serijice se gledaju… sve u svemu nije to tako lose 😁
Citam bas vase komentare i muke koje mucite s brijanjem… pa imam pitanje, kaj sam ja tu jedina kaj izgleda ko da je iz 70-ih ispala ili ko da je par duuugih zima proslo 😂😂
I meni je to isto muka i jednostavno mi se ne da, niti se previse zamaram time… zivot mi je puno jednostavniji i cupaviji 😂
😂😂još malo pa bum rodila a nemam skoro niš od robice, jednu trenirkicu donji dio, kapicu, majčicu i hlačice..niš više😱…htjela bi to sama kupiti a pošto ležim nisam uspjela, nadam se sad za 3 tjedna otići kupiti..nešto malo ću od seke dobitibod njenog malog..
Tak i ja od svoje seke (3god) cu robicu imati. Mama je podjelila njenu robicu do prve god, ali od 1. pa na dalje bude i moja curka nosila robicu od male tetice 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji