Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Travanj 2018. 20:22

pharmamma

Sretno s depilacijom 😁😁 to je zasad išlo bez problema,al bome pedikiranje ne prolazi tak slavno 😂

Ti si još dobra, meni poslje tuširanja noge ostanu napola mokre jer ih nemogu dole obrisati, a obuva me dragi kad idem negdje jer em je trbuh velki i uvjek tvrd, em me tiska i boli kad se sagnem jer je on skroz dole😂🤣, baš sam u banani😂...kak si ti? Jel stigo tablet s max tv?

franovamamita
    12. Travanj 2018. 20:26

vecer
    sto se tice depilacije isto ko proud napamet i na opip to obavljam usput sretno ti,ja se trudim jednom tjedno onda to brzo rijesim...a od lakiranja noktiju takoder odustala...htjel neki dan skinuti stari lak pa nalakirsti drugom bojom sl ne mogu...😂😂😂😂
    ena ja se brisem do koljena sve nize mi je problem tako da ostavim 😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

12. Travanj 2018. 20:28

franovamamita

vecer
    sto se tice depilacije isto ko proud napamet i na opip to obavljam usput sretno ti,ja se trudim jednom tjedno onda to brzo rijesim…a od lakiranja noktiju takoder odustala…htjel neki dan skinuti stari lak pa nalakirsti drugom bojom sl ne mogu…😂😂😂😂
    ena ja se brisem do koljena sve nize mi je problem tako da ostavim 😂😂😂

Ko da sebe gledam😂😂

pharmamma
    12. Travanj 2018. 20:35

Ena31

pharmamma

Sretno s depilacijom 😁😁 to je zasad išlo bez problema,al bome pedikiranje ne prolazi tak slavno 😂

Ti si još dobra, meni poslje tuširanja noge ostanu napola mokre jer ih nemogu dole obrisati, a obuva me dragi kad idem negdje jer em je trbuh velki i uvjek tvrd, em me tiska i boli kad se sagnem jer je on skroz dole😂🤣, baš sam u banani😂…kak si ti? Jel stigo tablet s max tv?

Je 😁 odmah sam si i neku knjigu skinula gore hehehe i uz njega dobila hrpu hrane i voća da ne bi slučajno ostala gladna..još me cimerica zezala kud ću sve to stavit 😂 tako da ukratko - ležim,tipkam,čitam i jedem 😁😂

• Mia789
    12. Travanj 2018. 20:38

Depilacija u trudnoći je posebna "radost", najčešće bude kinder surprise kad se izdepiliram pa pogledam u ogledalo :D
    Jel imala koja od vas situaciju da je na porodu završila s nalakiranim noktima?

12. Travanj 2018. 20:43

pharmamma

Ena31

pharmamma

Ti si još dobra, meni poslje tuširanja noge ostanu napola mokre jer ih nemogu dole obrisati, a obuva me dragi kad idem negdje jer em je trbuh velki i uvjek tvrd, em me tiska i boli kad se sagnem jer je on skroz dole😂🤣, baš sam u banani😂…kak si ti? Jel stigo tablet s max tv?

Je 😁 odmah sam si i neku knjigu skinula gore hehehe i uz njega dobila hrpu hrane i voća da ne bi slučajno ostala gladna..još me cimerica zezala kud ću sve to stavit 😂 tako da ukratko - ležim,tipkam,čitam i jedem 😁😂

Ajde super😀, onda odmaraj i uživaj😘

Marijaa30
    12. Travanj 2018. 20:45

Kaj me sve čeka 😋 ja inace mami i tati rezem nokte, kaj pa dok nebum mogla ni sebi? Dečko bu odusevljeni 😋😋

26.8. Ivan 💙💙

12. Travanj 2018. 21:12

macica29

Kaj me sve čeka 😋 ja inace mami i tati rezem nokte, kaj pa dok nebum mogla ni sebi? Dečko bu odusevljeni 😋😋

😂😂da da, samo ti njega pripremi

Mya
    12. Travanj 2018. 22:07

30-i tjedan🙈 veeeeec

franovamamita
    12. Travanj 2018. 22:10

Mia789

Depilacija u trudnoći je posebna "radost", najčešće bude kinder surprise kad se izdepiliram pa pogledam u ogledalo :D
    Jel imala koja od vas situaciju da je na porodu završila s nalakiranim noktima?

pa skines ranije ili kad ostanes tamo uvijek netko ima aceton a to je minuta ja sam tamo skidala....jedino je gel problem to treba ranije rijesiti...mada s gelom ubiti nemam iskustva

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.