Sretno s depilacijom 😁😁 to je zasad išlo bez problema,al bome pedikiranje ne prolazi tak slavno 😂
Ti si još dobra, meni poslje tuširanja noge ostanu napola mokre jer ih nemogu dole obrisati, a obuva me dragi kad idem negdje jer em je trbuh velki i uvjek tvrd, em me tiska i boli kad se sagnem jer je on skroz dole😂🤣, baš sam u banani😂...kak si ti? Jel stigo tablet s max tv?
vecer
sto se tice depilacije isto ko proud napamet i na opip to obavljam usput sretno ti,ja se trudim jednom tjedno onda to brzo rijesim...a od lakiranja noktiju takoder odustala...htjel neki dan skinuti stari lak pa nalakirsti drugom bojom sl ne mogu...😂😂😂😂
ena ja se brisem do koljena sve nize mi je problem tako da ostavim 😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
vecer
sto se tice depilacije isto ko proud napamet i na opip to obavljam usput sretno ti,ja se trudim jednom tjedno onda to brzo rijesim…a od lakiranja noktiju takoder odustala…htjel neki dan skinuti stari lak pa nalakirsti drugom bojom sl ne mogu…😂😂😂😂
ena ja se brisem do koljena sve nize mi je problem tako da ostavim 😂😂😂
Ko da sebe gledam😂😂
Sretno s depilacijom 😁😁 to je zasad išlo bez problema,al bome pedikiranje ne prolazi tak slavno 😂
Ti si još dobra, meni poslje tuširanja noge ostanu napola mokre jer ih nemogu dole obrisati, a obuva me dragi kad idem negdje jer em je trbuh velki i uvjek tvrd, em me tiska i boli kad se sagnem jer je on skroz dole😂🤣, baš sam u banani😂…kak si ti? Jel stigo tablet s max tv?
Je 😁 odmah sam si i neku knjigu skinula gore hehehe i uz njega dobila hrpu hrane i voća da ne bi slučajno ostala gladna..još me cimerica zezala kud ću sve to stavit 😂 tako da ukratko - ležim,tipkam,čitam i jedem 😁😂
Depilacija u trudnoći je posebna "radost", najčešće bude kinder surprise kad se izdepiliram pa pogledam u ogledalo :D
Jel imala koja od vas situaciju da je na porodu završila s nalakiranim noktima?
Ti si još dobra, meni poslje tuširanja noge ostanu napola mokre jer ih nemogu dole obrisati, a obuva me dragi kad idem negdje jer em je trbuh velki i uvjek tvrd, em me tiska i boli kad se sagnem jer je on skroz dole😂🤣, baš sam u banani😂…kak si ti? Jel stigo tablet s max tv?
Je 😁 odmah sam si i neku knjigu skinula gore hehehe i uz njega dobila hrpu hrane i voća da ne bi slučajno ostala gladna..još me cimerica zezala kud ću sve to stavit 😂 tako da ukratko - ležim,tipkam,čitam i jedem 😁😂
Ajde super😀, onda odmaraj i uživaj😘
Kaj me sve čeka 😋 ja inace mami i tati rezem nokte, kaj pa dok nebum mogla ni sebi? Dečko bu odusevljeni 😋😋
26.8. Ivan 💙💙
Kaj me sve čeka 😋 ja inace mami i tati rezem nokte, kaj pa dok nebum mogla ni sebi? Dečko bu odusevljeni 😋😋
😂😂da da, samo ti njega pripremi
Depilacija u trudnoći je posebna "radost", najčešće bude kinder surprise kad se izdepiliram pa pogledam u ogledalo :D
Jel imala koja od vas situaciju da je na porodu završila s nalakiranim noktima?
pa skines ranije ili kad ostanes tamo uvijek netko ima aceton a to je minuta ja sam tamo skidala....jedino je gel problem to treba ranije rijesiti...mada s gelom ubiti nemam iskustva
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji