Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LilithMordant
    22. Lipanj 2017. 22:08

mrva2017

LilithMordant

Pozdrav curke! Pratim vas svakodnevno i sad sam odlučila se i priključiti. Ja sam sad u 37+4 i termin mi je 09.07.2017. Eto s obzirom da sam i ja već blizu termina moram priznati da do osmog mjeseca nisam uopće osjetila trudnoću osim što mi je rastao trbuh hehe. A sad se borim sa bolovima u kukovima, preponama, neprospavanim noćima, lažnim trudovima i svim divnim trudničkim tegobama.

U kojoj bolnici ces roditi?

Mrva ja sam ti u Rijeci tako da cu roditi u KBC Rijeka :) Inace sam iz Zagreba ali zadnjih godinu dana sam u Rijeci. 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

OhSoBoho
    23. Lipanj 2017. 07:52

Jutro cure, 
    Prijavljujem najbudniju noc do sada, mislim da sam spavala mozda pola sata 
    Ostalo provela u setnji po stanu, odlascima na wc I cjelonocnom citanju ;)
    Jucer cijeli dan imali akciju, ujutro malo sopinga, popodne duga I ugodna kava s frendovima I djecom. Dobili smo hrpu robice za malenoga, sad vise ne moram brinuti imam li svega dovoljno.
    Sto se naznaka poroda tice, osim povremenih menstrualnih bolova kod mene nema nis novog.
    Kakvo je stanje kod vas? Sta imate u planu za danas?

donna83
    23. Lipanj 2017. 08:02

Jao OhSoBoho, moraš spavati, stavi si slušalice, neku glazbu, bilo šta, svisnut ćeš od umora kad rodiš... ne spavam ni ja najbolje, ali cijelu noć? 
    Ja evo na putu za Petrovu, TA, bas me zanima koji će dokt biti jer je Dr.Zlo na godišnjem :) 

mrva2017
    23. Lipanj 2017. 08:08

OhSoBoho

Jutro cure,
    Prijavljujem najbudniju noc do sada, mislim da sam spavala mozda pola sata
    Ostalo provela u setnji po stanu, odlascima na wc I cjelonocnom citanju ;)
    Jucer cijeli dan imali akciju, ujutro malo sopinga, popodne duga I ugodna kava s frendovima I djecom. Dobili smo hrpu robice za malenoga, sad vise ne moram brinuti imam li svega dovoljno.
    Sto se naznaka poroda tice, osim povremenih menstrualnih bolova kod mene nema nis novog.
    Kakvo je stanje kod vas? Sta imate u planu za danas?

Mene je do sada presjeklo u ledima par puta, cice me jako bole a dugo vremena nisu, nekad osjetim prepone i kosti zdjelice. Valjda se sirim. Lezim vise nego prije, zadnja 2 tj mi je malo teze u odnosu na ranije ali i dalje sve radim, samo s pauzama. 
    Takoder imam dosta losih noci,  vec zadnja 2 mj ne spavam ko prije. Nekada super odspavam (rijetko), vecinom bdijem do pred jutro.
    Mali me lupa pod rebra i to mi je koma jer bas boli. 

LilithMordant
    23. Lipanj 2017. 08:51

Jutro curke :) Ni ja nisam nista bolja sa svojim nocima, muku mucim sa bolnim kukovima i preponama i nikako spavati :( Inace imam jakooo aktivnu curicu ali navikla sam na njene udarce pod rebra i izbacivanje laktova ali ovi kukovi me ubijaju... 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

donna83
    23. Lipanj 2017. 09:12

Evo me u TA. Krcato. Nabrojala 8 muških da sjede 😏

• gala_28
    23. Lipanj 2017. 09:13

Jutro :)
    Sve vi imate problem sa nesanicom? Ajajaj, sad je budem čekala u niskom startu. Zasad sam već u 10 i 15 krepana i spremna za spavanac. Ustajem u 7 kad i dečko, oko 11 prijepodne sam opet spremna ubiti oko ali tjeram se izdržati bar do popodne jer bih se inače mogla stalno vuči sa kreveta na kauč kao krepana mačka. 
    Upravo mi je stiglo par krpica za maloga iz h&m-a. Nisam mogla izdržati sad kad su bili popusti. Pa ovo što je za 1-2 mjeseca starosti mi ovako na prvi pogled izgleda veliko :O...vidjet ćemo. Totalno sam zaljubljena u to jednodjelno odijelce na uzorak bananica. :D
    Mene ubija ovo vrijeme, mislim da imam i valunge uz općenito groznu prognozu. Najrađe bih preselila u tuš. Idem spremiti stan još malo, dolazi mi kolegica...stan i dalje izgleda kao da smo tek uselili, nikad kraja. 

• gala_28
    23. Lipanj 2017. 09:15

Donna, zezaš? Kaj oni rade uopće tamo? Nek si odu sjesti u birtiju preko. Ja ne kužim. Dečko je išao jedino sa mnom na ogtt jer smo znali da će dugo trajati, a ja pregladniti pa mi je htio barem praviti društvo. Ali radila sam privatno, čekaona je bila prazna i nitko nije stajao zbog njegove guze na stolcu.

donna83
    23. Lipanj 2017. 09:26

Ja to fakat ne razumijem. Sjede i tipkaju po mobitelu. Al evo malo se kao razrijedilo pa imamo gdje sjest i mi za koje je zapravo ova TA

mrva2017
    23. Lipanj 2017. 09:30

donna83

Ja to fakat ne razumijem. Sjede i tipkaju po mobitelu. Al evo malo se kao razrijedilo pa imamo gdje sjest i mi za koje je zapravo ova TA

Ja sam mislila da je cilj tog narucivanja da se izbjegne guzva... ne kuzim cemu onda sve to... bas me zanima koliko ces cekati... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.