Nama su na tecaju rekli da je to jedan od 3 razloga da se krene u bolnicu uz puknuce vodenjaka i trudova ako su ispod deset min.
Pojma nemam za sluzni cep. Znam da su rekli za vodenjak.odmah da dodjemo a kao sluzni cep ne znaci nuzno skori pocetak poroda.
Kak su vam bebe danas? Ovaj moj luduje, na sve strane je. Trbuh mi ne prestaje poskakivati. Pitam se jel mu sve ok. To je to sto ti kazes Mrva, zadnje dane previse brinem o svemu I samo cekam da mali dodje sto prije I da sve bude ok...
Pojma nemam za sluzni cep. Znam da su rekli za vodenjak.odmah da dodjemo a kao sluzni cep ne znaci nuzno skori pocetak poroda.
Kak su vam bebe danas? Ovaj moj luduje, na sve strane je. Trbuh mi ne prestaje poskakivati. Pitam se jel mu sve ok. To je to sto ti kazes Mrva, zadnje dane previse brinem o svemu I samo cekam da mali dodje sto prije I da sve bude ok…
I moj luduje... cak sam zvala muza na posao da ne znam jel sve ok.. cijelu nogu skroz duzinom je izbacio van... preksinoc dok sam pojela lubenicu mislila sam da ce iskocit iz trbuha..doslovce se bacao..
Kazu dok su tako aktivni da ne misle jos van.
Nama su na tecaju rekli ako krene krv, pukne vodenjak ili su trudovi na 10 min da krenemo..a za sluzni cep nitko nista...
Nama su rekli da se ide u bolnicu ak ode sluzni cep, vodenjak ili su pravilni trudovi na 5 min.
Ajme Mrva, samo da ne produze nakon termina
Jucer sam rekla muzu da slj put ciljamo zimsku bebu, toliko kukam da sam sama sebi vec dosadna
Ovaj moj isto luduje poprilicno. Ni njemu se vise ne da cekati u TA. Jer eto ja sam jos uvijek tu i ne nazire se kraj.
Sluzni cep moze ispasti i nekoliko dana ranije.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Ajme Mrva, samo da ne produze nakon termina
Jucer sam rekla muzu da slj put ciljamo zimsku bebu, toliko kukam da sam sama sebi vec dosadna
Ja od pocetka govorim da cu rodit 20.7., a termin mi je 14. Bas me zanima... 😁
Nama su na tecaju rekli da je to jedan od 3 razloga da se krene u bolnicu uz puknuce vodenjaka i trudova ako su ispod deset min.
Pa to je onda nešto novo. Meni u prvoj trudnoći otišao sluzni čep nekih 10 dana prije termina i nisam ništa poduzela. Mislim, nije da mi odlazi plodna vođa ili tako nešto, ovo samo znaci da se porod pomalo sprema...ne znam. Ne mislim ići nikuda ako mi se to dogodi.
Ovaj moj isto luduje poprilicno. Ni njemu se vise ne da cekati u TA. Jer eto ja sam jos uvijek tu i ne nazire se kraj.
Sluzni cep moze ispasti i nekoliko dana ranije.
Ja sam stvarno bila nadobudna i mislila da se ne ceka s obzirom na narucivanje. Jos sam muzu rekla da ce me vozit i pricekat jer imam termin... 😄 a ak bu me cekao nece ni ici na posao taj dan...
Pa to je onda nešto novo. Meni u prvoj trudnoći otišao sluzni čep nekih 10 dana prije termina i nisam ništa poduzela. Mislim, nije da mi odlazi plodna vođa ili tako nešto, ovo samo znaci da se porod pomalo sprema…ne znam. Ne mislim ići nikuda ako mi se to dogodi.
I ja sam mislila da se ne treba nikud ici jer to ne znaci odmah porod... i onda mi je ginekologica rekla ako bi ispao da idem u bolnicu i totalno me zbunila... nista,,budem ja pitala naseg doktora Z sta on kaze..
Sortiraj odgovore
Najstariji