Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    23. Lipanj 2017. 11:05

donna83

Evo ja gotova. Nisu mi radili CTG, kaže sljedeći put za tjedan dana. Dokt neka mlada, ljubazna, ali pregled boli 😕 Kažu cerviks skraćen i smekšan, za prst prohodna do ovoja i glavice.

I da li su ti radili uzv ili samo vaginalni pregled? Sorry kaj sam dosadna.... 

Me+mybaby
    23. Lipanj 2017. 11:21

donna83

Evo ja gotova. Nisu mi radili CTG, kaže sljedeći put za tjedan dana. Dokt neka mlada, ljubazna, ali pregled boli 😕 Kažu cerviks skraćen i smekšan, za prst prohodna do ovoja i glavice.

Jel mozda dr. Radosevic? Ako je onda ce mi zbrisati i tko zna ko ce biti popodne😒

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

OhSoBoho
    23. Lipanj 2017. 11:28

Mrva, ja cu s 38+5 imati prvi ctg, mislim da prije toga nemaju obicaj raditi ga

donna83
    23. Lipanj 2017. 11:54

Nije Radošević, na nalazu mi piše Šešerko. 
    Mrva, samo vaginalni pregled i klasično mjerenje tlaka, vaganje i piskenje na trakicu. Mislim da UZV nitko ni izbliza ne spominje tamo. Ali kako se gleda plodna voda i kada?
    E da, na pregledu mi je sestra prislonila neki uređajčić na trbuh i mislim da to mjeri otkucaje srca bebinog. Samo je rekla "96" pa sad ja ne znam jel to to...

donna83
    23. Lipanj 2017. 11:55

mrva2017

donna83

Znaci sa 39 tj ce ti radit ctg? Onda sam se dobro i narucila… u koliko su te primili?

Došla sam oko 9, na pregledu bila u 10,30 punih 5 min. I gotovo. Da, točno 39 tt mi je sljedeći petak.

• Bambi34
    23. Lipanj 2017. 12:09

Pozic svima...dosla sam se iskukat i vidit koliko nas jos ima u ovom podmaklom stadiju s rigoletom na +30...sinoc oko 1 ure i evo dvaput od jutros...lezim nisam u stanju rucak skuhat mislim da ce ukucani danas bit na sendvicima ahhahaha ukoliko ne dodjem uskoro sebi..

• Sanja...
    23. Lipanj 2017. 12:09

Mene su danas ostavili u bolnici. Imala sam povisen tlak i granicne proteine. Pa ce mi radit pretrage. I dalje sam zatvorena skroz a za dva dana termin. Nadam se da ce me nekad porodit 😂

Me+mybaby
    23. Lipanj 2017. 12:16

Danas cu ja priupitati za UZV. Nije raden vec duuugo. A danas je 39 +1. Pa me bas zanima odgovor. Ovdje je sad opet tolika guzva da nas 8 trudnica stoji, ali zato 4 frajera sjedi. 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

mrva2017
    23. Lipanj 2017. 12:29

Me+mybaby

Danas cu ja priupitati za UZV. Nije raden vec duuugo. A danas je 39 +1. Pa me bas zanima odgovor. Ovdje je sad opet tolika guzva da nas 8 trudnica stoji, ali zato 4 frajera sjedi.

Javi sta su ti rekli za uzv.
    Ja stvarno ne kuzim te ljude da se mogu tako ponasati...

mrva2017
    23. Lipanj 2017. 12:32

Cure, kada nam ispadne sluzni cep da li moramo u bolnicu ili ne? Nitko nam nista o tome nije rekao na tecaju... sad sam pocela previse razmisljati pred kraj pa me svasta brine...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.