Evo ja gotova. Nisu mi radili CTG, kaže sljedeći put za tjedan dana. Dokt neka mlada, ljubazna, ali pregled boli 😕 Kažu cerviks skraćen i smekšan, za prst prohodna do ovoja i glavice.
I da li su ti radili uzv ili samo vaginalni pregled? Sorry kaj sam dosadna....
Evo ja gotova. Nisu mi radili CTG, kaže sljedeći put za tjedan dana. Dokt neka mlada, ljubazna, ali pregled boli 😕 Kažu cerviks skraćen i smekšan, za prst prohodna do ovoja i glavice.
Jel mozda dr. Radosevic? Ako je onda ce mi zbrisati i tko zna ko ce biti popodne😒
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Mrva, ja cu s 38+5 imati prvi ctg, mislim da prije toga nemaju obicaj raditi ga
Nije Radošević, na nalazu mi piše Šešerko.
Mrva, samo vaginalni pregled i klasično mjerenje tlaka, vaganje i piskenje na trakicu. Mislim da UZV nitko ni izbliza ne spominje tamo. Ali kako se gleda plodna voda i kada?
E da, na pregledu mi je sestra prislonila neki uređajčić na trbuh i mislim da to mjeri otkucaje srca bebinog. Samo je rekla "96" pa sad ja ne znam jel to to...
Znaci sa 39 tj ce ti radit ctg? Onda sam se dobro i narucila… u koliko su te primili?
Došla sam oko 9, na pregledu bila u 10,30 punih 5 min. I gotovo. Da, točno 39 tt mi je sljedeći petak.
Pozic svima...dosla sam se iskukat i vidit koliko nas jos ima u ovom podmaklom stadiju s rigoletom na +30...sinoc oko 1 ure i evo dvaput od jutros...lezim nisam u stanju rucak skuhat mislim da ce ukucani danas bit na sendvicima ahhahaha ukoliko ne dodjem uskoro sebi..
Mene su danas ostavili u bolnici. Imala sam povisen tlak i granicne proteine. Pa ce mi radit pretrage. I dalje sam zatvorena skroz a za dva dana termin. Nadam se da ce me nekad porodit 😂
Danas cu ja priupitati za UZV. Nije raden vec duuugo. A danas je 39 +1. Pa me bas zanima odgovor. Ovdje je sad opet tolika guzva da nas 8 trudnica stoji, ali zato 4 frajera sjedi.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Danas cu ja priupitati za UZV. Nije raden vec duuugo. A danas je 39 +1. Pa me bas zanima odgovor. Ovdje je sad opet tolika guzva da nas 8 trudnica stoji, ali zato 4 frajera sjedi.
Javi sta su ti rekli za uzv.
Ja stvarno ne kuzim te ljude da se mogu tako ponasati...
Cure, kada nam ispadne sluzni cep da li moramo u bolnicu ili ne? Nitko nam nista o tome nije rekao na tecaju... sad sam pocela previse razmisljati pred kraj pa me svasta brine...
Sortiraj odgovore
Najstariji