Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Me+mybaby
    22. Lipanj 2017. 18:53

Nije. Male bijele tockice. Haljina iz h&m. Da mi se da dizati slikala bi ju, ali ovako... Ti ces biti u ovoj?
    I upravo sam na haljini za po doma primjetila tockicu mlijeka!
    A u zadnjih sat i pol trbuh je vec 3.put kao kamen 😶

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

donna83
    22. Lipanj 2017. 19:02

I moja je iz hma :) ali neću u njoj, mislim bar...ne znam šta ću. javim ti ujutro :) 

donna83
    22. Lipanj 2017. 19:03

I držim fige da se zapravo ne vidimo, tj. da do jutra rodiš 😂😘

Me+mybaby
    22. Lipanj 2017. 19:14

😘 vec si razmisljam kako bi muzu morala reci da nekako nade zamjenu za nocnu smjenu. Ali mislim da nije to to. Mali je uzasno aktivan. Neznam kaj radi. Kao da ide prema gore, a ne dolje. 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Tamara..
    22. Lipanj 2017. 19:41

Joj ja sam bila jucer u Rijeci kod drugog doktora na pregledu zbog tih antitjela u krvi sto imam.... Sada sam vec zabrinuta jer nitko ne zna sto je to i sto to znaci... Doktor je rekao da to moze biti svasta, a ne mora biti nista... postavili su mi hrpu pitanja koja su me bila isprepadala.... po svim stvarima koji oni mogu vidjeti misle da beba normalno napreduje... Sada cu izgleda svako malo ici na kontrolu , sljedeci tjedan idem opet ... Bas je grozan osjecaj kada ne znas protiv cega se boris i dali se uopce protiv necega boris... Ne znam ni kako cu putovati na te sve preglede sto moram ici,,, 
    Joj bas je bezveze sve krenilo dobila sam milijun strija na sve strane, pocela sam bas oticati dolje su mi stopala bas bolna  .... Nisam oceiivala zadnji mjesec da ce biti bas takav

Faustina
    22. Lipanj 2017. 19:45

Tamara, drzi se i budi sto pozitivnija! Znam da je tesko biriti se protiv straha, pogotovo za svoju bebu...ali istovremeno, bas zbog nje nastoj vjerovati da ce sve biti dobro! Vec si ti u poodmakloj trudnoci! Vazno je i dobro da ste pod kontrolom! Sretno i javljaj kako ste! 😇

LilithMordant
    22. Lipanj 2017. 20:43

Pozdrav curke! Pratim vas svakodnevno i sad sam odlučila se i priključiti. Ja sam sad u 37+4 i termin mi je 09.07.2017.  Eto s obzirom da sam i ja već blizu termina moram priznati da do osmog mjeseca nisam uopće osjetila trudnoću osim što mi je rastao trbuh hehe. A sad se borim sa bolovima u kukovima, preponama, neprospavanim noćima, lažnim trudovima i svim divnim trudničkim tegobama.

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

mrva2017
    22. Lipanj 2017. 21:04

LilithMordant

Pozdrav curke! Pratim vas svakodnevno i sad sam odlučila se i priključiti. Ja sam sad u 37+4 i termin mi je 09.07.2017. Eto s obzirom da sam i ja već blizu termina moram priznati da do osmog mjeseca nisam uopće osjetila trudnoću osim što mi je rastao trbuh hehe. A sad se borim sa bolovima u kukovima, preponama, neprospavanim noćima, lažnim trudovima i svim divnim trudničkim tegobama.

U kojoj bolnici ces roditi? 

• evabeba
    22. Lipanj 2017. 22:04

Mrva,nisam nista pila zbog trombofilije jer je kao blazi oblik,a vec imam jedno dijete. Tak su mi rekli.
    Gala,nisam sve odjednom procitala,vec vas pratim i citam od 12. mj.,al nikako se prikljuciti.
    Faustina,poslusat cu doktoricu iako mi se bas i ne da hodocastiti u TA. Al sve za bebu.
    Jel pijete vi zeljezo? Meni nesto nizi hemoglobin,pa mi odmah uvalila i zeljezo,a vec pijem eli baby magnezij. Nisam bas za te umjetne vitamine.

• evabeba
    22. Lipanj 2017. 22:06

Eli baby i magnezij sam mislila. Netko me pitao gdje cu roditi,u Vinogradskoj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.