Koliko različitih mjera kod različitih beba :)
Neću se onda toliko brinuti oko te gramaže. Ma doktor je komentirao da je nešto sitniji, i sad kad sam gledala na netu u par izvora sam našla da je za 32. tjedan prosjek između 1600-1800, a mi smo 1770 grama.
Ja sam inače 175 visoka i oko 65 kg u netrudnom životu, a dečko je 190 i oko 80 kg. Ne znam na koga bi bebonja bio manji, jedino krakat. :D
Od naših staraca je moja mama najniža sa 168, ostali su svi visoki. Ma imate pravo, bitno da su zdravi.
Cure meni zgaravica nikako ne prestaje. Nisam oka sklopila 24h. Sad vec padam u napast posegnuti za Nexiumom. To mi je doktor dao vec prije 2 mj, ali sam do sad uspjevala smiriti ju uz bademe, mlijeko i slicno. Sad vise nista ne pomaze.
Glava me rastura, neznam jel zbog nespavanja ili klime, ali evo cim je ugasena klima ja se znojim i jedva disem. Eto sad sam se malo izjadala mozda mi bude bolje 😰😰
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
99% sam sigurna da je apsolutno nigdje nisam vidjela, osim u ambulantama, naravno.
Tu isto nema ni wc papira ni sapuna ni rucnika. Jedino posteljinu, krevet i ormaric dobis od njih.
Sve si moras donjet od doma. Meni je termin 26.07., al cu za 2,3 tjedna ili na inducirani ili carski. Tako sam nacula nesto.
Joooj, divim ti se sto si vec tamo... Imas barem cesto tusiranje... U vlastitom znoju😉😡... Ali sve ces i cemo mi to izdrzati, samo nek su bebe pod kontrolom i da se sretno rode! Dakle, svaka minuta ovdje kuci s klimom nek.mi je dragocijena! ☺
Gala, ne se brinuti! Bebac ti je u svim okvirima! 😇
Me+mb, ja isto imaam problema s glavom... Ali bez klime mi je jos gore... Znojim se nekimhladnim znojem i jos vise me boli... 😕 Kad vise ne mogu, uzmem lupocet pa se smiri malo!
Cini mi se da smo sve u banani od ovog vremena. Moj se bebeto cak malko I umirio sto mi je skroz netipicno za njega, al valjda osjeti moje raspolozenje ;)
Je, zgaravica mi je isto problem, nikako je se rjesit, popijem donat ili hladno mlijeko ali nis ne pali.
Ja mogu reci da mi se žgaravica malo smanjila, kao da se trbuh malo spustio pa možda zato. Inače, i u prvoj sam je trudnoći imala praktički od prvog dana, ali cure moje, taj dan kad sam rodila, žgaravica kao rukom odnesena, čudom sam se čudila još danima 😄 Zato, strpite se još malo..ja sam na mlijeku i bademima...
A vrijeme...nemam rijeci. I meni se bebica smirila, od ručka je ne osjetim 😞
Curkama koje su rodile, iskrene cestitke. Faustina, mozes zaboraviti klimu u Vinogradskoj. Ako ces morat ranije u bolnicu, budemo se zajedno kuhle i przile jer sam ja od ovog petka na hospitalizaciji. Moja razbijacica je minijaturna i zbog toga moram biti u bolnici. I tamo nema wifi, tj sestre ne daju sifru pa bude veselo jer ne znas sta bi sa sobom od dosade.
Pinkice, koliko mala ima da su te ostavili u bolnici? Drzi se!
99% sam sigurna da je apsolutno nigdje nisam vidjela, osim u ambulantama, naravno.
Tu isto nema ni wc papira ni sapuna ni rucnika. Jedino posteljinu, krevet i ormaric dobis od njih.
Sve si moras donjet od doma. Meni je termin 26.07., al cu za 2,3 tjedna ili na inducirani ili carski. Tako sam nacula nesto.
Zasto inducirani ili carski?Zato sto je beba mala?Kolika je?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
DA li smije prati kosa nakon poroda? Razlicita su misljenja pa molim CURE koje su rodile njihovo midljenje
Zasto se ne bi smjela prati kosa?!? Eventualno izbjegavati bas da sampon dode na ranu od reza ako je radena epiziotomija.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
DA li smije prati kosa nakon poroda? Razlicita su misljenja pa molim CURE koje su rodile njihovo midljenje
Ja oprala u bolnici treci dan. Samo pripaziti da sapunica ne dodje na ranu.
Sortiraj odgovore
Najstariji