Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Me+mybaby
    22. Lipanj 2017. 17:06

Bome da. Ja sutra idem na kontrolu u Petrovu pa se nadam da ce malo procackati i potaknuti nesto. 😂
    Ja sam sinoc popila tabletu za zgaravicu i kao da ju je netko rukom odnio. Spavala sam 6 h u komadu i presretna sam. 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• evabeba
    22. Lipanj 2017. 17:08

Bok cure,evo konacno sam sve od pocetka procitala,pa da se sad i ja javim malo.
    Termin mi je 14.8.,Noa bi nam tada trebao doci😊.
    Faustina,vidim da imas trombofiliju. Ja imam neki blazi oblik,nisam na heparinu,trudnoca sve ok hvala Bogu,al me sad moja ginekologica hoce ranije poslati u TA,vec negdje u 36. tj.kao da tamo budem pod kontrolom zbog trombofilije. Zanima me jesi ti vec krenula u TA i rade li ti zbog trombofilije neke dodatne pretrage tamo jer ako nisu ne da mi se tako rano u TA. Ja mislila tek od 38.,39. tj. se naruciti u TA. Poz svima😉

mrva2017
    22. Lipanj 2017. 17:12

evabeba

Faustina,vidim da imas trombofiliju. Ja imam neki blazi oblik,nisam na heparinu,trudnoca sve ok hvala Bogu,al me sad moja ginekologica hoce ranije poslati u TA,vec negdje u 36. tj.kao da tamo budem pod kontrolom zbog trombofilije. Zanima me jesi ti vec krenula u TA i rade li ti zbog trombofilije neke dodatne pretrage tamo jer ako nisu ne da mi se tako rano u TA. Ja mislila tek od 38.,39. tj. se naruciti u TA. Poz svima😉

Jesi sta pila? Ja sam do punih 28 tj pila aspirin protect, dok mi je sestra bas bila na heparinu. Narucena sam sa punih 39 tj prvi puta u TA. 

donna83
    22. Lipanj 2017. 17:28

Me+mybaby

Bome da. Ja sutra idem na kontrolu u Petrovu pa se nadam da ce malo procackati i potaknuti nesto. 😂
    Ja sam sinoc popila tabletu za zgaravicu i kao da ju je netko rukom odnio. Spavala sam 6 h u komadu i presretna sam.

Ja sam isto sutra tamo. Ali ranije, oko 9. Javi sto ćeš imati na sebi da se prepoznamo ako se zadržim :)

Bebusko@2017
    22. Lipanj 2017. 17:29

Ja sam evo iskoristila sve preglede i uzv iz osiguranja(vodila sam trudnocu privatno) i sutra planiram zvat ovog ginekologa u kojeg sam preko soc da me pregleda (jer sam udaljena od rodilista 2 sata brodom) i rece mi kad da krenem za Split tj vidi dal sam otvorena.Pa bi isla tek u srijedu ako sam zatvorena ,tamo cu cekat za rodit i ic u TA.Zanima me kad ste vi krenule u TA? I jel ima jos neko kome je daleko rodiliste pa ne moze cekat doma trudove? 

mrva2017
    22. Lipanj 2017. 17:39

donna83

Me+mybaby

Ja sam isto sutra tamo. Ali ranije, oko 9. Javi sto ćeš imati na sebi da se prepoznamo ako se zadržim :)

Javite kako je proslo...sta su vam radili.. da li ste dugo cekale...  ma sve detalje..  

• gala_28
    22. Lipanj 2017. 17:43

evabeba

Dobrodošla :)
    Svee postove si pročitala? Svaka čast :D
    Gdje ćeš roditi?

Me+mybaby
    22. Lipanj 2017. 18:06

donna83

Me+mybaby

Dogovoreno. Za sad mislim da ce na mene ici tamnoplava haljinica sa bijelim tockama(najtanja).
    Makar evo sad u zadnjih sat vremena su mi krenuli neki bolovi (kao menstrualni). Ali mi se i beba cijelo vrijeme mice. Mozda neka priprema. 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

donna83
    22. Lipanj 2017. 18:42
    Hm da nije ovakva haljinica? 🤔 (Ovo sam ja)
    Hm da nije ovakva haljinica? 🤔 (Ovo sam ja)

Faustina
    22. Lipanj 2017. 18:49

evabeba

Ja sam ti kod svoje sic.gin. zadnji puta bila u 34.tt i tada mi je dala uputnicu za TA s preporukom da za cca 10 dana odem na kontrolu. Tako da samna prvoj kontroli u TA bila s punih 36tj. Iliti prije 2 dana😉...  Tu me dr.gledala na uzv i ginekoloski. S tim da mi je na uzv otkrila mali.manjak plodne vode pa me opet narucila u uto na kontrolu. Jos imam i velik broj BHSB bakterije pa sam i antibiotik dobila. Najavila mi je da ce me gledati ranihe smjestiti u bolnicu, prije termina... Al nekako mi se cini da je to zbog te pl.vode,ne trimbofilije. Iako, mozda je sve to povezano... Ne znam... Meni je ovo 3.trudnoca, s tim da su prve dvije zavrsile prerano, spontanim... Jest mi tlaka ici po ovoj vrucini u bolnicu ali ne daj Boze nekih komplikacija, bolje da sam pod kontrolom... 
    Pa nekako mislin da je najpametnije da poslusas dr i narucis se u TA kako ti je rekla! Bar evo, na temelju svog uskustva ti to govorim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.