Ti muški sjedači su mi zbilja zanimljivi, ako već idu sa svojim ženkama na preglede pa neka onda barem stoje a ne sjede ko tužne vrbe i prave se da imaju dioptriju. Ja imam sreće što kod moje dr ih nema pa ajde bar nešto. Ali moram priznati kako je po bolnici zanimljivo, kako imam neizljecivu bolest rožnice desnog oka onda sam morala pohoditi i preglede kod oftalmologa da se uvidi ima li straha od prirodnog poroda za oko i sad zadnji mjesec trudnoće sam bila dva puta na pregledu i na svaki čekala po jedno tri sata dok je cijeli hodnik bolnice bio krcat umirovljenicima, očaj... Sva sreća da je sve u redu i da više ne moram tamo.
"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕
Kad sam neki dan išla na pregled isto ih je par sjedilo i blejalo u mobitel. Baš sam se sjetila kako smo to komentirale ovdje. I jedna djevojka je rekla svom dečku čim me vidjela da ustane i prepusti mi mjesto. Onako polustrogo, jer me on nije skužio zbog mobitela. Mislila sam da ću odmah doći na red pa sam rekla da ne treba (nikako da naučim da sam u hr i da nigdje neću doći onda kad sam naručena) pa je meni polustrogo rekla da sjednem jer nam je teško (ona je 2 tjedna do poroda). Baš sam se ugodno iznenadila. :)
Ali ovi ostali mamlazi, nema nade ni za njih ni za njihove trudne bolje polovice. Barem one trebaju kužiti pa ih potjerati.
Kad sam neki dan išla na pregled isto ih je par sjedilo i blejalo u mobitel. Baš sam se sjetila kako smo to komentirale ovdje. I jedna djevojka je rekla svom dečku čim me vidjela da ustane i prepusti mi mjesto. Onako polustrogo, jer me on nije skužio zbog mobitela. Mislila sam da ću odmah doći na red pa sam rekla da ne treba (nikako da naučim da sam u hr i da nigdje neću doći onda kad sam naručena) pa je meni polustrogo rekla da sjednem jer nam je teško (ona je 2 tjedna do poroda). Baš sam se ugodno iznenadila. :)
Ali ovi ostali mamlazi, nema nade ni za njih ni za njihove trudne bolje polovice. Barem one trebaju kužiti pa ih potjerati.
Slažem se! To naručivanje zaista nema veze sa ničim jer ja nikad nisam ni približno bila nigdje na redu sa vremenom naručivanja. Ja sam mislila da je ovdje u Rijeci to malo drugačije nego u Zagrebu jer je kao manji grad ali nije. Najbolje mi je u dućanima ili ovim našim divnim i institucijama tipa hzzo, biro i slicno. Nekoliko puta mi se dogodilo da mu ulete žene i pitaju jer mogu ispred mene jer imaju samo 'nešto' za pitati, obaviti, kupiti...
Ja to fakat ne razumijem. Sjede i tipkaju po mobitelu. Al evo malo se kao razrijedilo pa imamo gdje sjest i mi za koje je zapravo ova TA
Znaci donna potvrdila si moje price od proslog petka. Jesi obavila? Ja sad tek krecem pod tus i onda laganini gore. Mislim da nema ni dr. Radosevic danas koja je od podne jer je jucer bila dezurna. Bas me zanima tko je danas tamo.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Uf, redovi...kad idem na pregled cak I dobro prodjem ali po ducanima
Babe sve redom mi odmjere trbuh I.onda se okrenu kao da me nisu skuzile. Iskreno, smeta mi sto tete na blagajnama isto ne zele reagirati...jedino gdje nikad ne cekam u redu je dm, tamo cim vide mamu s bebom ili trbuh odmah te pozovu na red. Inace nisam osoba koja ce trazit da me netko pusti I ako imam vremena I snage nije mi bed stajati u redu ali ovi zadnji tjednu su mi fakat koma I trbuh mi je preogroman tak da mi je stajanje ziva muka...
Donna, znam, trudim se ja po noci bar malo odspavati ali kad ne ide...probat cu danas prek dana malo ubit oko inace necu izdrzati...
Moj muz uvijek ide samnom na preglede u trudnicku i nikad ne sjedi i ne kuzi muske koji zauzimaju mjesto...sve ovisi od osobe do osobe😂.Mi smo pobjegli na more...cijelim putem i jucer kad smo stigli beba je bila aktivna da sam ostala u soku jer inace kak sam vec pisala ne odjetim je nesto prejako.More je toploooo i super je doslo osvjezenje...spavala sam ko tuka😃😃al me isto ko i tebe Gala hvataju kao neki valunzi😂muz je rashladio stan,a ja gundam kak je uzas.
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Evo ja gotova. Nisu mi radili CTG, kaže sljedeći put za tjedan dana. Dokt neka mlada, ljubazna, ali pregled boli 😕 Kažu cerviks skraćen i smekšan, za prst prohodna do ovoja i glavice.
Vani je kaos. Vruće. Cure ne idite nikuda ako ne morate. Blago vama koje ste na moru
Hm... Ja ne znam kakva je praksa ali meni jos do sad nisu nigdje radili ctg, jel to inace praksa u nekom tjednu ili? Ja u ponedjeljak idem na pregled kod ginekologice pa cu bas vidjeti...
Na zadnjem pregledu mi je rekla da nemam sada spolne odnose i da se ne kupam u moru sto me je bas zacudilo 😒 ja se taman ponadala kako cu sada kada mi je trbuh najvecu i najtezi se bacit u more i plutat. Kad sam se pitala zasto da se ne kupam rekla je da mi moze prsnut vodenjak pa da necu osjetit... Svasta mislim da se to itekako osjeti hehe
Evo ja gotova. Nisu mi radili CTG, kaže sljedeći put za tjedan dana. Dokt neka mlada, ljubazna, ali pregled boli 😕 Kažu cerviks skraćen i smekšan, za prst prohodna do ovoja i glavice.
Znaci sa 39 tj ce ti radit ctg? Onda sam se dobro i narucila... u koliko su te primili?
Sortiraj odgovore
Najstariji