Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Faustina
    21. Lipanj 2017. 17:17

Moj malac ima 2600g. A 36+1 smo... Kaze dr da je sitniji. Ali da to nije zabrinjavajuce... Mene malo brine jer povracam jos uvijek... 
    A vrucine... Pa sad mi je nepodnosljivo!!! Stvarno ne znam sto raditi s najavljenih 37 stupnj...😧😧😧

Faustina
    21. Lipanj 2017. 17:18

Zna li mozda netko ima li u Vinogradskoj na ginekologiji klima?! Najavljena mi je vjerojatna ranija hospitalizacija pa...Mislim da ce mi trebati dodatna ako ne bude klime 😉

OhSoBoho
    21. Lipanj 2017. 17:23

Moj je s 35+5 bio 2600, slicno.kao kod tebe Faustina. Rekao doktor da je to super. Ja iskreno mislim da je I veci, ja imam skoro 1,80cm tak da cisto sumnjam da cu rodit mrvicu. A I cujem da uzv moze fulati u procjeni do cak pol kg tak da....

Faustina
    21. Lipanj 2017. 17:36

OhSoBoho

Moj je s 35+5 bio 2600, slicno.kao kod tebe Faustina. Rekao doktor da je to super. Ja iskreno mislim da je I veci, ja imam skoro 1,80cm tak da cisto sumnjam da cu rodit mrvicu. A I cujem da uzv moze fulati u procjeni do cak pol kg tak da….

Definitivno te uzv mjere budu prilicno svakakve a cesto neprecizne, narocito u pred kraj trudnoce... Toga sam se bas naslusala... 
    A sad, ja sam trombofilicarka pa su mi rekli da je kod "nas" cest slucaj sitnijih beba... 
    Sto se tice visine, i ja imam 180cm. Ali mislim ni da tu nema pravila. Moja kuma je 185cm pa je radjala i beve od 4kg i od 2900kg... Zapravo, i nije problem ako su sitniji, nek su samo zdravi. Ili bar syo zdraviji! 
    U svakom slucaju, jos malo i vidjet cemo koliki su nadi bebaci 😇😇😇... Jedva cekam! 

mrva2017
    21. Lipanj 2017. 17:39

Faustina

OhSoBoho

Moj je s 35+5 bio 2600, slicno.kao kod tebe Faustina. Rekao doktor da je to super. Ja iskreno mislim da je I veci, ja imam skoro 1,80cm tak da cisto sumnjam da cu rodit mrvicu. A I cujem da uzv moze fulati u procjeni do cak pol kg tak da….

Definitivno te uzv mjere budu prilicno svakakve a cesto neprecizne, narocito u pred kraj trudnoce… Toga sam se bas naslusala…
    A sad, ja sam trombofilicarka pa su mi rekli da je kod "nas" cest slucaj sitnijih beba…
    Sto se tice visine, i ja imam 180cm. Ali mislim ni da tu nema pravila. Moja kuma je 185cm pa je radjala i beve od 4kg i od 2900kg… Zapravo, i nije problem ako su sitniji, nek su samo zdravi. Ili bar syo zdraviji!
    U svakom slucaju, jos malo i vidjet cemo koliki su nadi bebaci 😇😇😇… Jedva cekam!

Vidis moja seka ima trombofiliju i rodila malog od 4200 grama. A ona ispod 160 cm. 

Faustina
    21. Lipanj 2017. 18:06

Hehe, ma daj?! Super!!! Ocito je jedino da pravila koja vrijede za sve nema... 😉

• Sanja...
    21. Lipanj 2017. 18:19

mrva2017

Vidis moja seka ima trombofiliju i rodila malog od 4200 grama. A ona ispod 160 cm.

E ovo mi je utjeha. Meni su rekli da necu moc da cu na carski... sad su ocito odustali i cekaju da se vidi hoce samo krenut. Ni sami ocito neznaju. Ja bi izbjegla carski ako bas ne moram ici ipak je to operacija. Ocito je  moguce rodit i ako si nizak vecu bebu. Nadam se samo da se tvoja seka nije puno mucila. 

Pinkica93
    21. Lipanj 2017. 18:26

Curkama koje su rodile, iskrene cestitke. Faustina, mozes zaboraviti klimu u Vinogradskoj. Ako ces morat ranije u bolnicu, budemo se zajedno kuhle i przile jer sam ja od ovog petka na hospitalizaciji. Moja razbijacica je minijaturna i zbog toga moram biti u bolnici. I tamo nema wifi, tj sestre ne daju sifru pa bude veselo jer ne znas sta bi sa sobom od dosade.

Faustina
    21. Lipanj 2017. 18:39

Basj

Pinkica93

Curkama koje su rodile, iskrene cestitke. Faustina, mozes zaboraviti klimu u Vinogradskoj. Ako ces morat ranije u bolnicu, budemo se zajedno kuhle i przile jer sam ja od ovog petka na hospitalizaciji. Moja razbijacica je minijaturna i zbog toga moram biti u bolnici. I tamo nema wifi, tj sestre ne daju sifru pa bude veselo jer ne znas sta bi sa sobom od dosade.

Pretpostavljala sam...ali nekako sam se ipak potajno nadala...😕 Zadnja hospitalizacija mi je bila u Mostaru. Skoro niceg nije bilo (papira, tople vode, reagensa...) ali je bila klimaaaaa!!! 
    Cekaj, bas nigdje nema klime?! Hodnik bar?! (Bas sam.ocajna..😉) Najavila mi je dr mogucu raniju hospitalizaciju. A termin mi je 18.7. No beba je jaaako nisko i taj manjak plodne vode jos... i Naravno, najvaznije da s bebama bude sve dobro! Ali ne mogu rec da mi vec nije muka jer, kazes, nema klimeeee 😧😧😧😧😧😧.. Ja sam uzasna kad mi je vruceeee!!! 

Pinkica93
    21. Lipanj 2017. 18:56

99% sam sigurna da je apsolutno nigdje nisam vidjela, osim u ambulantama, naravno. 
    Tu isto nema ni wc papira ni sapuna ni rucnika. Jedino posteljinu, krevet i ormaric dobis od njih. 
    Sve si moras donjet od doma. Meni je termin 26.07., al cu za 2,3 tjedna ili na inducirani ili carski. Tako sam nacula nesto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.