Moj malac ima 2600g. A 36+1 smo... Kaze dr da je sitniji. Ali da to nije zabrinjavajuce... Mene malo brine jer povracam jos uvijek...
A vrucine... Pa sad mi je nepodnosljivo!!! Stvarno ne znam sto raditi s najavljenih 37 stupnj...😧😧😧
Zna li mozda netko ima li u Vinogradskoj na ginekologiji klima?! Najavljena mi je vjerojatna ranija hospitalizacija pa...Mislim da ce mi trebati dodatna ako ne bude klime 😉
Moj je s 35+5 bio 2600, slicno.kao kod tebe Faustina. Rekao doktor da je to super. Ja iskreno mislim da je I veci, ja imam skoro 1,80cm tak da cisto sumnjam da cu rodit mrvicu. A I cujem da uzv moze fulati u procjeni do cak pol kg tak da....
Moj je s 35+5 bio 2600, slicno.kao kod tebe Faustina. Rekao doktor da je to super. Ja iskreno mislim da je I veci, ja imam skoro 1,80cm tak da cisto sumnjam da cu rodit mrvicu. A I cujem da uzv moze fulati u procjeni do cak pol kg tak da….
Definitivno te uzv mjere budu prilicno svakakve a cesto neprecizne, narocito u pred kraj trudnoce... Toga sam se bas naslusala...
A sad, ja sam trombofilicarka pa su mi rekli da je kod "nas" cest slucaj sitnijih beba...
Sto se tice visine, i ja imam 180cm. Ali mislim ni da tu nema pravila. Moja kuma je 185cm pa je radjala i beve od 4kg i od 2900kg... Zapravo, i nije problem ako su sitniji, nek su samo zdravi. Ili bar syo zdraviji!
U svakom slucaju, jos malo i vidjet cemo koliki su nadi bebaci 😇😇😇... Jedva cekam!
Moj je s 35+5 bio 2600, slicno.kao kod tebe Faustina. Rekao doktor da je to super. Ja iskreno mislim da je I veci, ja imam skoro 1,80cm tak da cisto sumnjam da cu rodit mrvicu. A I cujem da uzv moze fulati u procjeni do cak pol kg tak da….
Definitivno te uzv mjere budu prilicno svakakve a cesto neprecizne, narocito u pred kraj trudnoce… Toga sam se bas naslusala…
A sad, ja sam trombofilicarka pa su mi rekli da je kod "nas" cest slucaj sitnijih beba…
Sto se tice visine, i ja imam 180cm. Ali mislim ni da tu nema pravila. Moja kuma je 185cm pa je radjala i beve od 4kg i od 2900kg… Zapravo, i nije problem ako su sitniji, nek su samo zdravi. Ili bar syo zdraviji!
U svakom slucaju, jos malo i vidjet cemo koliki su nadi bebaci 😇😇😇… Jedva cekam!
Vidis moja seka ima trombofiliju i rodila malog od 4200 grama. A ona ispod 160 cm.
Hehe, ma daj?! Super!!! Ocito je jedino da pravila koja vrijede za sve nema... 😉
Vidis moja seka ima trombofiliju i rodila malog od 4200 grama. A ona ispod 160 cm.
E ovo mi je utjeha. Meni su rekli da necu moc da cu na carski... sad su ocito odustali i cekaju da se vidi hoce samo krenut. Ni sami ocito neznaju. Ja bi izbjegla carski ako bas ne moram ici ipak je to operacija. Ocito je moguce rodit i ako si nizak vecu bebu. Nadam se samo da se tvoja seka nije puno mucila.
Curkama koje su rodile, iskrene cestitke. Faustina, mozes zaboraviti klimu u Vinogradskoj. Ako ces morat ranije u bolnicu, budemo se zajedno kuhle i przile jer sam ja od ovog petka na hospitalizaciji. Moja razbijacica je minijaturna i zbog toga moram biti u bolnici. I tamo nema wifi, tj sestre ne daju sifru pa bude veselo jer ne znas sta bi sa sobom od dosade.
Basj
Curkama koje su rodile, iskrene cestitke. Faustina, mozes zaboraviti klimu u Vinogradskoj. Ako ces morat ranije u bolnicu, budemo se zajedno kuhle i przile jer sam ja od ovog petka na hospitalizaciji. Moja razbijacica je minijaturna i zbog toga moram biti u bolnici. I tamo nema wifi, tj sestre ne daju sifru pa bude veselo jer ne znas sta bi sa sobom od dosade.
Pretpostavljala sam...ali nekako sam se ipak potajno nadala...😕 Zadnja hospitalizacija mi je bila u Mostaru. Skoro niceg nije bilo (papira, tople vode, reagensa...) ali je bila klimaaaaa!!!
Cekaj, bas nigdje nema klime?! Hodnik bar?! (Bas sam.ocajna..😉) Najavila mi je dr mogucu raniju hospitalizaciju. A termin mi je 18.7. No beba je jaaako nisko i taj manjak plodne vode jos... i Naravno, najvaznije da s bebama bude sve dobro! Ali ne mogu rec da mi vec nije muka jer, kazes, nema klimeeee 😧😧😧😧😧😧.. Ja sam uzasna kad mi je vruceeee!!!
99% sam sigurna da je apsolutno nigdje nisam vidjela, osim u ambulantama, naravno.
Tu isto nema ni wc papira ni sapuna ni rucnika. Jedino posteljinu, krevet i ormaric dobis od njih.
Sve si moras donjet od doma. Meni je termin 26.07., al cu za 2,3 tjedna ili na inducirani ili carski. Tako sam nacula nesto.
Sortiraj odgovore
Najstariji