Ja sam zadnja 2 dana speedy Gonzales, nalet neke energije, uopće ne znam odakle. Jučer čak i prozore oprala (a danas kiša 😤).
Nego, jel mi se to čini ili nijednoj od cura koje su rodile porod nije započeo puknućem vodenjaka? To tako samo u filmovima 😄
A kakvo nas tek vrijeme čeka...
Mi smo s 32+1 imali 2220, a s 37+1 3420g.
Sad je 4 dana do termina. Malo. Mene bas ne boli nista, samo mi je danas bas vruce pa se povlacim po kuci i nista mi se neda. Nocima me nesanica prati jos od pocetka trudnoce pa mi je sad to skroz normalno. Spavam ujutro kad je hladno bar donekle.
Ja sam zadnja 2 dana speedy Gonzales, nalet neke energije, uopće ne znam odakle. Jučer čak i prozore oprala (a danas kiša 😤).
Nego, jel mi se to čini ili nijednoj od cura koje su rodile porod nije započeo puknućem vodenjaka? To tako samo u filmovima 😄
A kakvo nas tek vrijeme čeka…
Puknuo je curki iz cakovca koja se porodila na kraju na sv duhu...sorkac al zaboravila ime...
Evo i mene :-) Gala mi imamo 1500 i kaze gin sve super prosjek nemam se sta brinut. Meni opet proteini u mokraci +/- al kaze nema straha sve je to ok. Porodio mi je malu tako da mu virujem i no sikirikic. Ja dobila na kraju samo 0.5kg. Ne mogu jest vec 2 dana samo bi pila mineralnu ahahhaha pocela sam opet cesce povracat ma milina. Jutros se probudila u 5.
Evo I nas s pregleda, "mala" procjenjena na 1.5kg, malo veca, Ali sta je tu je :) meni rekla doktorica da bih trebala vise kg dobiti (sad sam +7), ali da beba ocito nije gladna. I beba je prava divljakusa, nije se smirila danas jedne sekunde. :)
Mrva, dobri su ti ti nalazi. Bitno da je igM negativan.
Gala, nisam ti odgovorila za preseljenje :) da, mi eto idemo malo dalje od jednog kvarta :) Ali bude to dobro. Idemo u Ivanju Reku, htjeli smo da imamo malo vrta I da nije bas u gradu, pa nam se tamo svidjelo :)
Moram se upisati kod nekog ginica u Zg, zna li slucajno netko ako upisuje koji?
A kakvo nas tek vrijeme čeka…
Puknuo je curki iz cakovca koja se porodila na kraju na sv duhu…sorkac al zaboravila ime…
Mislim da je to bila Eloa
Donna, ufff, odbijam vjerovati prognozi! Vec sad mi je nepodnosljivo, nit imam volje za jest, micat se ni bilo kaj drugo
Da, rijetko.kome pukne vodenjak. Nama su na trudnickom rekli da vodenjak pukne u svega 15% trudnoca, sve ostale buse u bolnici.
Cure, ja danas na pregledu, mala preko 3600..ide ona preko 4 kg😨Meni je isto vruce, prelose spavam, energije nimalo!
Sortiraj odgovore
Najstariji