I meni su leukociti poviseni cijelu trudnocu, ali s obzirom da nitko ne reagira na to vjerojatno je sve ok.
Takoder slabo spavam… prakticki sam budna do pred jutro i onda lagano zaspem dok muz ne ide na posao..u prosjeku spavam kojih 4 sata…
Cure koje ste pred kraj, jeste vi usporile ritam ili sve normalno radite? Ja se ponasam ko i prije jedino cesce legnem tokom dana.
Ja pokusavam sve vise manje isto kao i prije jedino sto me muci saginjanje pa recimo ne mogu srediti kuhinjske ormarice koje sam namjeravala. I ubija me ova vrucina. S time da mi muz ovaj tjedan radi nocne pa prespava cijela jutra pa sam zbog njega tiho i pokusavam ne rondati. Ali vidim da mi vec lagano i pase malo usporiti. Ipak je termin iza coska. Upravo sam si skuhala ledenu kavu, napravila cedevitu i zavalila se u hlad na terasu.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Ja isto sve normalno obavljam kao I do sada, teze mi svakako je ali uspjevam...odmaram izmedju svakog podhvata ;)
Trudim se sto vise obavit do podne prije nego zakuham od vrucine pa sam onda free I odmaram pred telkom. A klima mi radi valjda cijeli dan
Cestitke na bebama mame
Evo i ja osjecam polako da se blizi kraju trudnoca i pocinje nesto novo.Na momente me opere panika zbog samog poroda ,pa se onda smirim i nemogu zamislit da cu postat majka .Ali sve skupa trenutna situacija me cini ispunjenom i sretnom! Nadam se i Vas.
Evo nesto sto bi moglo biti od pomoci
Joj ovo je tak lijepo. To bi mi netko trebao drzati pred ocima za vrijeme poroda!
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Bok, cure!
Nosim nisko od pocetka, a prije nekih mjesec i po dana mi je dr rekao da malo smanjim tempo, pocnem uzimati magnezij i propisao i Normabel 2mg, da ga uzmem po potrebi (u slucaju BH kontrakcija) jer sam kao zatvorena jos, ali bebina glavica se nabija skroz nisko pa da se ne pocnem otvarati. Dosad samo tri puta uzela Normabel...
Jucer sam opet bila na pregledu i propisao mi je mirovanje 😓 Rekao je da je bebina glavica vec u zdjelici i provjeravao jesam li otvorena. Nisam ga bas shvatila, nije rekao da sam otvorena, ali da moram mirovati jer se glava nabija skroz na vrat maternice, i da dodjem opet za tjedan dana na pregled, a tada ce mi biti skoro punih 36 tjedana, pa se onda lakse dise...
Je li koja imala slicno iskustvo? Jucer me bas dosta prepao jer nekako nisam jos spremna roditi, a i prerano je jos...racunala sam da imam barem jos mjesec dana! Valjda ce maleni jos pricekati!
Jucer i prekjucer mi je bas cesto trbuh bio kao kamen i sve me nesto dolje probadalo, pa me i to brine...
Trenta, cestitam ti od ❤!!!
Karmen, meni vec 2 mj moja gin govori da mirujem jer je beba skroz nisko. Kaze cak da mi grlic ne moze izmjeriti jer naidje na glavicu. Dakle, setati sam smjela i lagano obavljati nesto sto ne podrazumijeva nosenje teskog, duzi rad i sl...
Sada sam 36tt i danas sam bila u TA. Osim sto imam malo manje plodne vode (btw, zna li mozda koja sto o tome?! Kakve su opasnosti? Nisam skuzila da mi nesto curi... Mogu li uooce?!), sada mi je dr rekla da nek skroz mirujem jer je glava jaaaaako nisko. Vise, dakle, nema ni setnji... Pa isto, mozda i Vama najbolje skroz mirovati, ako ikako mozete...
Jos, imam tu BHSB i dr u bolnici mi je propisala antibiotik za koji mi recept mora poslati moj gin. Koja je, btw, na GO. I dobila ja njenu zamjenu. A zena kaze da ne razumije cemu antibiotik sad, jer tu je, kaze, jefino bitmo pri porodu primiti antibiotik, da se beba ne bi zarazila... No ja sam rekla da ne mogu ne poslusati doktoricu koja me lijeci i vodi u bolnici... Uglavnom, nije nam bas uvijek lako... 😉
Oprostite na mom romanu od posta...
Trenta čestitam :-)
Little G mene je ginić dao uputnicu za Torch..rekao da sve šalje rutinski. Cure, ja se napokon učim smirivat i ne vozat po cijele dane u autu...otkantala svekrvu za ručak i sve ljude koje me opterećuju i šečer odma pao na 4.8..izgleda da je zbilja moje ludilo.
Jučer mi na pregledu u TA mi napisali - portio održana, uloživa vršak prsta. Jel to znaći prijevremno otvaranje i je to normalno? Sad sam tek 29 tj. doktorica nije ništa komentirala, rekla samo da je sve u redu, ja skužila tek kasnije...
Trenta čestitam :-)
Little G mene je ginić dao uputnicu za Torch..rekao da sve šalje rutinski. Cure, ja se napokon učim smirivat i ne vozat po cijele dane u autu…otkantala svekrvu za ručak i sve ljude koje me opterećuju i šečer odma pao na 4.8..izgleda da je zbilja moje ludilo.
Jučer mi na pregledu u TA mi napisali - portio održana, uloživa vršak prsta. Jel to znaći prijevremno otvaranje i je to normalno? Sad sam tek 29 tj. doktorica nije ništa komentirala, rekla samo da je sve u redu, ja skužila tek kasnije…
Mici kada si bila? Na početku mi to ima smisla, ali sada u 34.tj....ne znam baš
Evo i nas sa pregleda :) očito su im već počeli godišnji pa nam je bio doktor na zamjeni. Bome nije nježan kao moj. Uf uf, zvijezde sam vidjela kad me opipao dolje. Mali se okrenuo sa glavom prema dolje. Ja i dalje imam teoriju da je to baš sinoć radio jer ne znam što bi drugo ono bilo. :D
Dobila sam uputnicu za detaljan ultrazvuk koji se navodno radi između 28. i 32. tjedna...a taman ovih dana ulazim u 32. Još nisam nigdje čula za to, pa ni kod vas pročitala da ste išle, osim ako ste baš htjele privatno van redovnih kontrala. Ili sam u krivu?
Odmah sam zamračila da će me poslati nekom svom frendu privatniku, ali pitao me radim li...pa mi je ipak dao uputnicu za petrovu. Znači, to nije trudnička ambulanta nego samo ultrazvuk. Zna li tko od vas kako se naručuje tamo? Telefonski ili fizički? I koliko se čeka? Idem još pronjuškati po netu.
Sortiraj odgovore
Najstariji