Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tmr28
    21. Lipanj 2017. 11:33

Joj mene bas frka poroda....bez obzira kolko me muz ohrabrivao....dosla sam s onog stajalista s pocetka da ak su drugi mogli mogu i ja do ovog sad straha sto ako necu moc izdrzat...do 12.7.cu se valjda poslozit hihihi

MalaRuzica
    21. Lipanj 2017. 12:56

Mene nije strah bar jos ne za sada, trebam roditi za mjesec dana.
    Kakve ste vi s apetitom, ujutro uopce nisam gladna pa jedem na silu, ni navecer nisam gladna, ali zato bi popodne i slona pojela, sada sam pojela skoro cijelu vrecicu cipsa 😟

• gala_28
    21. Lipanj 2017. 13:24

Meni se i dalje sve skupa čini jaaako daleko, a s druge strane me strah tih prvih tjedana prilagodbe kad će nam biti prvi put za sve. I taj boravak u bolnici mi se čini kao potencijalna frka nakon što sam ovih dana malo čitala iskustva iz Petrove. :-/ Bolje da nisam dobila net u stan do termina.
    Jel težina 1700 g normalna za prijelaz 31. u 32. tjedan? Napokon sam dobila taj info. Na netu vidim različite tablice i mjese pa ne znam kome vjerovati. Kako su vaši bili u toj fazi ili koliko sad imaju ako ste tu negdje?

Me+mybaby
    21. Lipanj 2017. 13:28

OhSoBoho

Hej cure,
    Kako ste danas, cime se bavite?
    Ja nocas opet nisam nis spavala, sad sam vec skoro luda od umora
    Uz to, od jucer osjetim neku tupu bol nisko u zdjelici, poput menstrualne boli, budem pratila danas kroz dan jel se kaj pojacava ili bu to tak sad do kraja tako :)
    Pitao me muz jucer jel me strah poroda, pa sam mu rekla da zapravo jedva cekam da krene! Kak je kod vas, nestrpljenje ili frka?

Kao da citam svoj post. Nocas nisam spavala zbog uuuuzasne zgaravice i muzike s jaruna. A pred jutro je pocelo grmiti, a pas mi se uzasno boji grmljavine pa sam i njega dadiljala. Odspavala sam cca 1h oko pola 10 jer je muz dosao iz nocne pa sam uz njega malo. Ali se osjecam umorno uzasno.
    Mene 2 dana i to pred spavanje ulove ti bolovi kap menstrualni i sve si mislim mozda je to to. Ali nista. A i trbuh mi je jos jako visoko pa se bojim da bi mogla prenijeti. Kod mene vlada nestrpljenje vise nego frka. Samo da sve vec jednom krene. A i muz mi krece sa GO od ponedjeljka pa bi bilo dobro da to krene sad pa da bude doma s nama na pocetku. 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Me+mybaby
    21. Lipanj 2017. 13:31

gala_28

Meni se i dalje sve skupa čini jaaako daleko, a s druge strane me strah tih prvih tjedana prilagodbe kad će nam biti prvi put za sve. I taj boravak u bolnici mi se čini kao potencijalna frka nakon što sam ovih dana malo čitala iskustva iz Petrove. :-/ Bolje da nisam dobila net u stan do termina.
    Jel težina 1700 g normalna za prijelaz 31. u 32. tjedan? Napokon sam dobila taj info. Na netu vidim različite tablice i mjese pa ne znam kome vjerovati. Kako su vaši bili u toj fazi ili koliko sad imaju ako ste tu negdje?

Evo bas sam isla pogledati 31+1 1795g je imao. A iskustva u bolnicama radije nemoj citati jer za svaku bolnicu mozes cuti prekrasne i preodvratne komentare.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

mrva2017
    21. Lipanj 2017. 13:35

ja sanjam porod i uvijek sve dobro prođe..     ovako baš ne razmišljam o tome, mislim si da imam još vremena, ali očito po noći dođe u glavu....više me brine to što idem u bolnicu jer u životu nisam bila u bolnici (osim kad sam se rodila)...  rekla sam mužu da ću plakat kad on ode doma nakon poroda...   ah.. sve ćemo preživjeti...
    Gala, mi smo sa 29 tj imali 1461 gram, a sa 33 tj 2175 g. Oni u tom peridou dobe preko 200 grama tjedno.

LittleG
    21. Lipanj 2017. 13:51

Moj na 30+6 imao 1600, a sa 33+2 2020g...

Sundi
    21. Lipanj 2017. 14:06

LittleG

Evo sad mi nalaz gotov jedan dio…Rubeola IgM negativno, IgG pozitivno. CMV IgM negativno, IgG pozitivno, toxoplazma sve negativno.

Eto vidis toxo je ok.. e sad ovo ostalo ne kuzim.. meni je samo anti Hbs pozitivan jer sam cjepljena.. 

Sundi
    21. Lipanj 2017. 14:14

Mi smo bili na 30 + 6 1900 g. Predvida da ce do termina imat od 3.5 do 4.5 kg. 

LittleG
    21. Lipanj 2017. 14:15

Svaki IgG pozitivno je stara preboljena infekcija, znači imaš antitijela. Svaki IgM pozitivno je akutna infekcija.
    Ja sam isto cijepljena protiv hepatitisa, no HSV je herpes... Pa to čekam... Mada sam ja evo do danas stalno mislila da je u TORCH hepatitis, ne herpes 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.