Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gala_28
    20. Lipanj 2017. 19:37

Čitala da su kontrakcije lažni trudovi zapravo, hm? 
    Za sad ih blago osjetim par puta dnevno zadnjih par dana, ali meni kao da se sve aktiviralo odjednom. :D
    Znači, podrum u Petrovoj. Ne znam odakle je inače ovaj doktor što je danas mijenjao mog. Iskreno, bila sam toliko zbunjena kad sam ga zatekla unutra da mu nisam zapamtila ni ime pa ne mogu guglati. Mogla mi je sestra pred ulazak reći da je drugi čovjek unutra. Ali ok. 
    Samo je napisao neka imena na uputnicu i rekao da su počeli godišnji ali da će netko od tih kolega biti tamo. A ići ću se onda sutra naručiti jer po ovome što sam našla na netu, mogla bih čekati desetak dana barem, a tajming je vrlo knap ako se to radi u 32. tjednu. Ma zapravo mi ništa nije jasno. Za tri tjedna sam opet na pregledu i valjda će moj biti na svojoj poziciji, malo priča ali konkretno. :D

• Sanja...
    20. Lipanj 2017. 19:39

Ja danas bila na kontroli. Stanje se nije nimalo pomaklo u tjedan dana i dalje sam zatvorena i sad idem svaki dan ja ctg i u petak opet na kontrolu. 
    Tako da cekamo. 
    Meni na ctgu spajaju samo jednu sondu pa ne kuzim bas. Ali ovako ne osjecam nikakve kontrakcije. U ned je sad termin pa cemo vidjet. 
    Toliko o novostima  od mene. 

mici_0555
    20. Lipanj 2017. 20:32

LittleG išla sam na Torch u 27.tjednu.
    Gala meni isto rekli da dođem u 28 tjednu na taj detaljan pregled- anomay scan na kojem se lijepo vide svi organi. Ja sam to išla dodatno privatno, jučer mi u vinogracoj na ultrazvuku isto sve gledali: srce, želudac, velčinu glave, bedrenu kos...

Nina2512
    20. Lipanj 2017. 21:16

gala_28

Čitala da su kontrakcije lažni trudovi zapravo, hm?
    Za sad ih blago osjetim par puta dnevno zadnjih par dana, ali meni kao da se sve aktiviralo odjednom. :D
    Znači, podrum u Petrovoj. Ne znam odakle je inače ovaj doktor što je danas mijenjao mog. Iskreno, bila sam toliko zbunjena kad sam ga zatekla unutra da mu nisam zapamtila ni ime pa ne mogu guglati. Mogla mi je sestra pred ulazak reći da je drugi čovjek unutra. Ali ok.
    Samo je napisao neka imena na uputnicu i rekao da su počeli godišnji ali da će netko od tih kolega biti tamo. A ići ću se onda sutra naručiti jer po ovome što sam našla na netu, mogla bih čekati desetak dana barem, a tajming je vrlo knap ako se to radi u 32. tjednu. Ma zapravo mi ništa nije jasno. Za tri tjedna sam opet na pregledu i valjda će moj biti na svojoj poziciji, malo priča ali konkretno. :D

Ja sam se prosli tj pokusala kod njih naruciti na taj detaljni uzv,al su mi rekli da to radi samo jedna dr koja je skroz puna s terminima i da 10.7. ide na go,da neka idem privatno.tako da se pripremi na to

Sundi
    21. Lipanj 2017. 06:56

Cestitam na bebici.
    Little G ja sam za sad isla dvaput na torch bas zbog toxo jer nemam anti tjela na nju. Inace moja doktorica kaze da za macju kakicu je bitno cistit wc od maca svaki dan jer  treba 24 sata da se iz izmeta odcahuri bakterija. Nemam mace pa me to nije zanimalo. Uglavnom frka je jedino ako sad dobis toxo, ako si ju vec ranije imala onda nikom nis. Ali ona ponekad i nema nikakvih simptoma pa mi nije jasno s cim ce oni to sad usporedit. Inace meni je rekla ginicka da jos jedom moram radit taj test kako bi njoj srce bilo na mjestu. Da nebi bas sad to pobrala. 
    Kaj se tice kontrakcija mene su pocele muciti ovaj tjedan. Skameni mi se trbuh na 5 min i onda imam osjecaj ko da imam lubenicu a ne bebu.. inace se osjecam ok osim kaj su mi tu i tam noge onak teske ko da sam stajala cijeli dan. Strije a imala sam ih i prije. A sto reci sve je to tak tak trackam se ja ali mislim da tu nema kruha..

LittleG
    21. Lipanj 2017. 10:31

Sundi hvala...ja se malo brinem za toxo samo zato jer živim sa 2 mace. Obje su kastrirane pa su većinom oko kuće i u kući. Što se nužde tiče to obavljaju vani, jedino što ih mazim...a čitala sam da je u biti problem izmet, a ne dlaka, jer se tamo ne zadržava. Pojačala sam pranje ruku i sve to...nadam se da je sve ok...a u natrag 10 godina općenito imam mace, pa sam možda već ranije stekla imunitet. 

OhSoBoho
    21. Lipanj 2017. 11:04

Hej cure, 
    Kako ste danas, cime se bavite?
    Ja nocas opet nisam nis spavala, sad sam vec skoro luda od umora 
    Uz to, od jucer osjetim neku tupu bol nisko u zdjelici, poput menstrualne boli, budem pratila danas kroz dan jel se kaj pojacava ili bu to tak sad do kraja tako :)
    Pitao me muz jucer jel me strah poroda, pa sam mu rekla da zapravo jedva cekam da krene! Kak je kod vas, nestrpljenje ili frka?

Bebusko@2017
    21. Lipanj 2017. 11:14

Ja vec danima osjecam te menstrualne grceve i svaki put se ponadam zapravo to je to.Al ajde jednog dana cu pogodit 

• Anjaaa
    21. Lipanj 2017. 11:25

Cestitke na bebi!
    Ja konstantno imam kontrakcije od proslog tj, gotovo uvijek kad ne mirujem. Zato me jucer ginicka poslala u bolnicu na pregled, sve smo obavili ctg, uzv, rucni pregled, krv i mokracu.. Sve ok, ctg nije ocitao trudove, usce zatvoreno. A ponekad jedva hodam od njih, jednostavno ih moram prihvatit kao nesto normalno. Strije nisam dobila jos, nisam ni u prvoj t. Jedva prezivljavam ove vrucine, isto su mi noci najgore

LittleG
    21. Lipanj 2017. 11:29

Evo sad mi nalaz gotov jedan dio...Rubeola IgM negativno, IgG pozitivno. CMV IgM negativno, IgG pozitivno, toxoplazma sve negativno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.