Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tamara..
    20. Lipanj 2017. 16:27

Trenta cestitke na malenoj srecici zelim vam brz oporavak
    Joj zene kakve ste sa strijama mene su pocele napadati sa svih strana, stvarno postajem luda  biti cu grozna ...
    Ja imam probleme sa spavanjem samo zbog muza jer uzasno hrce od kada puno radi, pa tako da se ja selim u drugu prostoriju i onda ujutro vracam nazad... nesta mi se puno spava u zadnje vrijeme... Bome sam pocela i oticati , kako se vi borite sa tim 

OhSoBoho
    20. Lipanj 2017. 16:45

Gala, jel to mozda onaj uzv gdje detaljno pregledava sve organe? Ne znam sto bi drugo moglo biti. Ja sam radila taj detaljni uzv ali koliko se sjecam bilo je to dosta ranije...
    Tamara, za sad jos nisam popucala ali vidjet cemo kako ce biti do kraja...cini mi se na opip da mi je koza bas nekako vlazna/hidratizirana, ko zna, mozda me zaobidju strije. Ionako ih po bedrima imam dovoljno, jos od puberteta...

• gala_28
    20. Lipanj 2017. 16:53

A valjda je to to, mada moj ginić mi je pregledao detaljno sve u toj fazi. Nemam pojma. Ovaj na zamjeni jer rekao da je zadovoljan sa svime, kao i moj ali da se preporučuje taj ultrazvuk od strane nekoga tko se baš time bavi i da to traje oko 20 min...jer moj ginić kao i većina državnih ima gužvu i ne može se toliko posvetiti jednoj pacijentici.
    Sad sam guglala, očito se treba osobno naručiti. Ultrazvuk u Petrovoj je u podrumu? Zapisi na koje sam nailazila su malo stariji pa moram provjeriti da se nešto nije promijenilo. 

• gala_28
    20. Lipanj 2017. 16:55

Što se strija tiče, mislim da sam dobila par onih bijelih kao prozirnih na struku, kao bočna strana stomaka, iznad pasice. Inače sam sklona baš tim i imam ih od 18. godine na bedrima tu i tamo od oscilacija u kilaži. Vjerojatno će ih nakon poroda biti ohoho. Cice mi na kraju nisu puno narasle. Očito nema nade za mene. :D Mislim da sam sada na nekoj granici brojeva 2 i 3, a prije sam bila 2.

mrva2017
    20. Lipanj 2017. 18:16

gala_28

A valjda je to to, mada moj ginić mi je pregledao detaljno sve u toj fazi. Nemam pojma. Ovaj na zamjeni jer rekao da je zadovoljan sa svime, kao i moj ali da se preporučuje taj ultrazvuk od strane nekoga tko se baš time bavi i da to traje oko 20 min…jer moj ginić kao i većina državnih ima gužvu i ne može se toliko posvetiti jednoj pacijentici.
    Sad sam guglala, očito se treba osobno naručiti. Ultrazvuk u Petrovoj je u podrumu? Zapisi na koje sam nailazila su malo stariji pa moram provjeriti da se nešto nije promijenilo.

Uzv je u podrumu. Ja sam na pocetku trudnoce isla jednom u TA i doktor mi je rekao da se narucim kod njega na uzv. Otisla sam u podrum i na salteru se osobno narucila i rekla da me on uputio.  Da li ti je rekao da ides bas kod njega ili ne? 

OhSoBoho
    20. Lipanj 2017. 18:17

Je, uzv je u podrumu petrove. I ocajne su guzve tamo pa se pripremi na cekanje.
    Cice ni ja nisam dobila, iskreno, I bolje, ne znam kak bi jos I njih vukla 

• tmr28
    20. Lipanj 2017. 18:18

Ja imam strije po guzi,bedrima i cicama jos od puberteta pa sam mislila da cu u trudnoci sva popucat po trbuhu al eto me ravno 37tt i nijedne strije...naravno ima jos vremena al pacam se sa uljima...ja sam danas prvi put bila na ctg-u i ocitao mi je jedan trud.. inace zadnih par tjedana osjecam "to tako"a nisam ni znala da je trud...onako uglavnom navecer nakon setnji pa sam mislila da su kontrakcije al kolko sam skuzila to nije isto kao i trud...ili?

• Sanja...
    20. Lipanj 2017. 19:31

tmr28 Jesu ti stavili na ctgu jednu sondu ili dvije na trbuh?

• tmr28
    20. Lipanj 2017. 19:33

Sanja...

tmr28 Jesu ti stavili na ctgu jednu sondu ili dvije na trbuh?

2...i rekla mi sestra kad je bacila oko da je to trud...eto inace fakat nebi znala

Ninche9
    20. Lipanj 2017. 19:37

Kontrakcije ili "lazni" trudovi.. po mom iskustvu potpuno razliciti od pravih.. i ja sam ih imala tokom trudnoce i Ginicka mi je dala da pijem Magnezij do 37 tt (da ih toboze sprijecimo da se ne bi pocela otvarati) ali mi ga je doktorica u bolnici ukinula u 36tt i rekla da su kontrakcije dobre i da to maternica vjezba za ono pravo-porod i da ne moram brinuti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.