Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    20. Lipanj 2017. 07:52

Vjerujem da su neke cure s popisa i rodile.... 

Maja Spoljaric  1.6.2017.   C  
    miomao       10.6. 2017.            C
    LlamaFace    13.6.2017.            D                OSIJEK    GABRIEL
    Ciklama      18.6.2017.            C
    Sanja  25.06.2017.   D  PETROVA  DORIAN 
    Me+mybaby    29.6.2017.             D               PETROVA
    KFK          30.6.2017.            D                VARAŽDIN

• Sanja...
    20. Lipanj 2017. 08:02

Izglasano sluzbeno jucer 😀
    http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/1-srpnja-na-snagu-stupa-novi-zakon-o-porodiljnim-naknadama---480168.html

• Sanja...
    20. Lipanj 2017. 08:03

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/1-srpnja-na-snagu-stupa-novi-zakon-o-porodiljnim-naknadama---480168.html

• summerchild
    20. Lipanj 2017. 08:26

Sanja...

Izglasano sluzbeno jucer 😀

Lijepe vijesti :)

• blu5
    20. Lipanj 2017. 08:39

Trenta,cestitam!Little G, ja bi poslusala lijecnicu, ipak su leukociti i CRP poviseni,treba vidit zasto.
    Inace,ja jos nemam kontrakcije, al se povlacim po kuci ko krepana kokos.Spavanje takodjer jako lose,i imam osjecaj da ni ne zaspem ono skroz vec sam stalno polubudna..Mislim da nam ni ovo vrijeme nekoliko zadnjih dana nije islo na ruku, tek je danas bas bas lipo, barem u Splitu.

Maja 3
    20. Lipanj 2017. 08:47

Trenta,cestitam!

• gala_28
    20. Lipanj 2017. 09:30

Čestitam Trenta! :) Polako samo, čeka vas puno novih emocija i doživljaja ;)
    Cure, moj malac je jučer valjda najživahniji do sada. Navečer je doslovno izgledalo kao da će mi izaći iz trbuha. Možda se premiješta naglavačke? Jel to rano u 31. tjednu?
    Danas popodne smo na pregledu pa ćemo vidjeti trenutni postav. 
    Cuuure koje se danas isto važu kod ginića, sretnoo nam! :)

OhSoBoho
    20. Lipanj 2017. 09:50

Trenta, cestitke na bebici, uzivajte I mazite se!
    Blu, isto mi je sa spavanjem, jedva gledam prek dana, po noci me sve boli, pa mi vruce, pa moram na wc...bas ono, koma. Ujutro se dizem oko 6 jer od bolova vise ne mogu lezati...
    Little g, u trudnoci inace crp moze biti malo povisen, nije ti to strasno visoka vrijednost, mozda si samo pokupila neki urinoinfekt ili slicno...u svakom slucaju opusti se I slusaj doktore, sve ti oni to srede ;)
    Netko je spomenuo I pojacanu aktivnost bebe oko 31 tjedna (zaboravih tko, sorry) - ugl, sve je to super normalno. Moj je od isto tak negdje 30 tjedna poceo bit bas aktivan na najjace. I nije rano za okretanje, neke bebe od pocetka dube na glavi, neke se okrenu dosta rano I tak ostanu...do pred kraj imaju dosta mjesta za manevriranje pa mogu kaj hoce.
    Mom je sad vec poprilicna guzva, stalno se nekam gura, trbuh mi je pun kvrga ;)

Me+mybaby
    20. Lipanj 2017. 10:15

LittleG

Dobro jutro, naravno ne mogu spavati. Imam pitanja, pa ako netko ima kakvo iskustvo. Jučer bila na pregledu i donijela lab nalaz. CRP 11.5 L 13.0…i kaže meni dr jesam li imala kakve infekcije, rekoh ne, cijelu trudnoću ni prehladu. Inače više vrijednosti navedenih parametara sam imala od 2.tromj. Tada bila par dana u bolnici. Dali mi jednokratno Sumamed 1x1g, prije toga radili briseve i urinokulturu i sterilni. Eh sada moja gin kaže, neka radim TORCH koji nisam nikada radila. Osobno mislim da i nema nekog smisla sada ga raditi, kad nisam na početku. Mene sada uhvatio i neki strah od toga nalaza. Najradije ga ni ne bih radila. U biti najviše me strah toxo jer imam 2 mačke, no one nuždu rade vani. Nemam doticaj sa izmetom. Inače sam davatelj krvi. Krv mi.na te neke viruse tada pod redovno testiraju. Cijepljena sam protiv rubeola kao dijete, kozice imala, protiv hepatitisa isto cijepljena zbog toga jer sam zdr. djelatnik. Tako da uopće ne znam šta dobivam sa ovim osim stresa i iščekivanja. Nalaz se čeka 2tj…dakle o mog 35-36 tjedna. Inače beba prati tjedne u razvoju po mjerama.
    Šta vi mislite?

Ja bi na tvom mjestu napravila TORCH, ali ne bi previse panicarila cekajuci nalaz.upalni parametri su normalno malo poviseni u trudnoci. Meni nisu ni radili CRP, ali su mi leukociti isto tako 13 i nikom nista, a kontroliram se u Petrovoj. Jedino su reagirali kada su bili nalazi urina losi i tu sam popila antibiotik. Tako da samo smireno do kraja. 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

mrva2017
    20. Lipanj 2017. 10:56

I meni su leukociti poviseni cijelu trudnocu, ali s obzirom da nitko ne reagira na to vjerojatno je sve ok.
    Takoder slabo spavam... prakticki sam budna do pred jutro i onda lagano zaspem dok muz ne ide na posao..u prosjeku spavam kojih 4 sata...
    Cure koje ste pred kraj, jeste vi usporile ritam ili sve normalno radite? Ja se ponasam ko i prije jedino cesce legnem tokom dana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.