Dobro jutro, naravno ne mogu spavati. Imam pitanja, pa ako netko ima kakvo iskustvo. Jučer bila na pregledu i donijela lab nalaz. CRP 11.5 L 13.0...i kaže meni dr jesam li imala kakve infekcije, rekoh ne, cijelu trudnoću ni prehladu. Inače više vrijednosti navedenih parametara sam imala od 2.tromj. Tada bila par dana u bolnici. Dali mi jednokratno Sumamed 1x1g, prije toga radili briseve i urinokulturu i sterilni. Eh sada moja gin kaže, neka radim TORCH koji nisam nikada radila. Osobno mislim da i nema nekog smisla sada ga raditi, kad nisam na početku. Mene sada uhvatio i neki strah od toga nalaza. Najradije ga ni ne bih radila. U biti najviše me strah toxo jer imam 2 mačke, no one nuždu rade vani. Nemam doticaj sa izmetom. Inače sam davatelj krvi. Krv mi.na te neke viruse tada pod redovno testiraju. Cijepljena sam protiv rubeola kao dijete, kozice imala, protiv hepatitisa isto cijepljena zbog toga jer sam zdr. djelatnik. Tako da uopće ne znam šta dobivam sa ovim osim stresa i iščekivanja. Nalaz se čeka 2tj...dakle o mog 35-36 tjedna. Inače beba prati tjedne u razvoju po mjerama.
Šta vi mislite?
Drugo što me muči od jučer su jake kontrakcije. Ja vjerujem da su BH, no sada ujutro i sinoć zapravo vidim da me i zabole. Više gornji dio trbuha sa strana. Možda je to nešto drugo? Ne znam. Uglavnom pratiti ću jer jučer sam cijeli dan hodala doslovno. Moja dr mi dala uputnicu za bolnicu ako mi zatreba, jer ona u četvrtak ide na godišnji. Ne znam... Možda da odem da oni vide. A opet jučer sam bila. Gledala uzv. Nikakvu kontrakciju mi nije spominjala. Pijem 1x375 Mg već mjesecima, sinoć popila i Normabel od 2mg.
Dosta sam i pod stresom, ukupna situacija mi nije sjajna. Sad me ona još uplašila i s tim TORCH, kao neka napravim mada ona ne vidi nikakva odstupanja kod bebe. Na to ju je potukao kao što sam rekla samo CRP povišen. Ima tko kakav savjet?
Jucer sam rodila:) smotuljak od 3600kg samo spava i jede. Svaka cast na odlicnom timu u Merkuru. Bas sam sretna sto sam ovdje rodila. Toliko truda i strpljenja....Na kraju sam isla na inducirani ali sam se toliko brzo otvorila da nisam dobila epiduralnu.
Mlijeka imam, ali voda u rukama mi je i dalje ostala tako da tesko dojim jer mi trnu ruke. Nemrem posteno prihvatiti ni bebu ni cicku:( vidjet cu sto dr danas kaze.
Jos nisam svjesna da sam mama, ali nova toplina je oko srca. Prvi mi je put i nisam ocekivala da porod/trudovi tako bole, tako da malo drugacije sada gledam prema svakoj mami. Vrijedi bol smotuljka, ali tijekom trudova zaista svisnes od boli. Lijepo je…
Jucer sam rodila:) smotuljak od 3600kg samo spava i jede. Svaka cast na odlicnom timu u Merkuru. Bas sam sretna sto sam ovdje rodila. Toliko truda i strpljenja….Na kraju sam isla na inducirani ali sam se toliko brzo otvorila da nisam dobila epiduralnu.
Mlijeka imam, ali voda u rukama mi je i dalje ostala tako da tesko dojim jer mi trnu ruke. Nemrem posteno prihvatiti ni bebu ni cicku:( vidjet cu sto dr danas kaze.
Jos nisam svjesna da sam mama, ali nova toplina je oko srca. Prvi mi je put i nisam ocekivala da porod/trudovi tako bole, tako da malo drugacije sada gledam prema svakoj mami. Vrijedi bol smotuljka, ali tijekom trudova zaista svisnes od boli. Lijepo je…
Čestitkeeee Trenta...uzivaj u svom smotuljku srece😘😘!
Hvala na kratkom,ali jasnom izvjescu o Merkuru😊!!
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Littlw G: vezano uz kontrakcije, mene isto zadnjih par dana znaju bolit u gornjem dijelu i sa strane, ali ja to nekako povezujem s tim da mi malac ima nogu cesto tu visoko gore pa kad dodje do kontrakcije dodje do boli, isto tak ruke gura stalno bocno. Kad sam bila na moru zabio mi je nogu pod rebra i kak cesto imam tvrd trbuh od kontrakcija bol je bila kao da imam masnicu s nutarnje strane (sljedeci dan mi je bilo i malo crveno na tom dijelu s vanjske strane). U ponedjeljak idem na pregled kod svoje ginicke pa cu je bas pitat ali ja mislim da je to sve normalno.
Sortiraj odgovore
Najstariji