Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • summerchild
    19. Lipanj 2017. 11:30

Mi sinoc stigli s mora, pa vesmasina pere samo jedan za drugim vesom ;) sva sreca kaj je ovak toplo pa se brzo susi. Najela sam se ribe u ovih par dana ko nikad, samo smo rostiljali razne ribice. Malac u trbuhu je svaki put zivnuo kad bi pojela ribu, mora da mu se svidja ;) Okupala sam se dva put, malo mi je more jos hladno. Boju nisam dobila jer sam isla na plazu samo rano ujutro i navecer. 

OhSoBoho
    19. Lipanj 2017. 11:44

Hahaha, ma donna, sve je to ok :)
    U ovom stanju bi nam se sve trebalo oprostiti. Ja sam toliko oglupavila da se nekad sama sebi ne mogu nacuditi kakve gluposti radim  da ne spominjem da se nemrem sjetit svake pete rijeci u malo ozbiljnijem razgovoru 

Faustina
    19. Lipanj 2017. 13:21

"Trudnicki mozak" je vrlo zanimljiv fenomen...U mom slucaju, posebno 😉... 
    Draga trudnice, danas sam isla po nalaz brisa za beta hemoliticki streptokok grupe b. Pise da baktetije imam u velikom broju. Sad sam 35+6tt. Sutra sam narucena u TA. Vec mi je prijateljica rekla da nihe to nista neobicno i da cu dobiti antibiotik i vaginalete... Ali naravno, moje kopanje po mr. Google-u je stvorilo dodatni strah... Zanima me, ima li koja od vas iskustvo s tom bakterujom i kako je sve to proslo?! Znam da smo svaka slucaj za sebe i nema tu copy-paste stanja... No eto, dok cekam sutra... Ako koja sto zna i ima volje...pisite...

Me+mybaby
    19. Lipanj 2017. 13:33

Frendica imala i pula antibiotik i mali je kad je rodila dobio isto odmah poslije rodenja i sve ok. 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Me+mybaby
    19. Lipanj 2017. 13:35

Da pitam vas cure koje ste sad pred porod. Jel razmisljate o tome da recimo u 9mj odete s bebom na more ili mislite da je to prerano? Ne bi ga suncala pa cak ni kupala mozda, ali mislim da bi mu onaj zrak dobro dosao. A muz kaze da je jos premali za to. Naravno ne radim nikakve planove jer jos ni ne znamo kako cemo se snaci s bebom. Ali mislim si ako sve bude ok. Zasto ne? 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Faustina
    19. Lipanj 2017. 13:45

Me+mb, moja sestra je svog malca s mjesec dana vec odvela na more. Naravno, nije ga kupala ali je s njim uzivala na morskom zraku, u setnjama... Bilo joj je super tim vise sto je bila u svojoj kuci pa je imala komociju (roditelji nam zivjeli na moru) sa svime... To cete vi najbolje procijeniti, kako sami budete osjecali i vidjeli da ste vi sami i beba... 

OhSoBoho
    19. Lipanj 2017. 15:38

Me+mybaby

Da pitam vas cure koje ste sad pred porod. Jel razmisljate o tome da recimo u 9mj odete s bebom na more ili mislite da je to prerano? Ne bi ga suncala pa cak ni kupala mozda, ali mislim da bi mu onaj zrak dobro dosao. A muz kaze da je jos premali za to. Naravno ne radim nikakve planove jer jos ni ne znamo kako cemo se snaci s bebom. Ali mislim si ako sve bude ok. Zasto ne?

Mi smo o tome razmisljali, bas tako negdje otic krajem rujna ali vidjet cemo kak cemo se uhodati...mislim da bi nam to super doslo ali necemo nis forsirati...
    Sto se streptokoka tice, ja ga vucem cijelu trudnocu, pila antibiotik dva puta ali se stalno vraca. Rekla mi je doktorica da je to ocito tipicno za moj organizam. Na porodu cu isto morati primiti antibiotik...

mrva2017
    19. Lipanj 2017. 15:39

Me+mybaby

Mi planiramo ici odmah prvi tjedan u 9.mj.,ako bude sve ok.. a vjerujem da ce biti.... 

Faustina
    19. Lipanj 2017. 17:01

Samo da se izbjegne rizik za bebu, s tim BHS-b om... Vjerujem ja da ce sve to biti dobro.... U svakom slucaju, sigurno je dobro sto se zna da ga imamo
    ..

Ja zivim cca 30ak min od mora... I isto mislim, ako bude sve ok s bebom nekad u 9.mj malo do mora... bit ce tad mjesec i po, dva bebi... 

mrva2017
    19. Lipanj 2017. 22:15

Trenta

PaulaPerkovic

Evooo menee nakon dugo vriimena hehe :)

Rodila sam u KBC Merkur u nedjelju u 6:55 ujutro velikog decka, 3890gr i 51cm :)

PaulaPerkovic

Evooo menee nakon dugo vriimena hehe :)

Rodila sam u KBC Merkur u nedjelju u 6:55 ujutro velikog decka, 3890gr i 51cm :)

Vidim tvoj grafit u srcu upravo na zidu:) ostale mi mjere negdje u pameti, velim idem check, scrollam postove i evo tvoga.

Zamisli da od cijelog zida eto nasla tvog Jakova:)

Trenta, jesi rodila? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.