Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    18. Lipanj 2017. 13:30

Me+mybaby

mrva2017

Me+mybaby

donna83

Poliklinika Vili, kod prof.Latin. Ali užasno je teško dobiti termin kod nje, prenapučena je, sumnjam da ćeš dobiti do poroda…

Ma ja sam bila kod Zlopase zadnji put pa ako cu ici icu cu opet k njemu. Sad sam u srijedu imala termin za pregled, ali sam otkazala jer sam u petak isla u trudnicku pa mi je to malo previse prckanja. Sad neznam dal cu opet i kad ici k njemu. Budem vidjela. Ja se nadam sto brzem porodu, a bojim se da cu prenijeti dobrano. Neznam zasto, ali imam takav osjecaj.

Isla si privatno kod njega il? Di on ima polikliniku?

Da isla sam privatno. Radi u poliklinici vallis medica, ali samo 2 dana tjedno pa je tesko doci do njega. Meni je seka cijelu trudnocu vodila kod njega pa sam valjda zato uspjela dobiti termin. A zadnji sam cak i otkazala. Za njega si rekla da je sad na GO?

Da. Dolazi 3.7. I cijeli 8.mj.ga nema,onda je na ljetnom godisnjem. 

Me+mybaby
    18. Lipanj 2017. 14:51

No super. Znala sam samo da je danas dezuran. Ha dobro... Ionako su nam bitnije primalje od doktora! A s obzirom da danas jos nikakvih naznaka ocito necu doci k njemu u ruke. Osim ako mali ne odluci ostati dulje u podstanarstvu.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

mrva2017
    18. Lipanj 2017. 16:56

Me+mybaby

No super. Znala sam samo da je danas dezuran. Ha dobro… Ionako su nam bitnije primalje od doktora! A s obzirom da danas jos nikakvih naznaka ocito necu doci k njemu u ruke. Osim ako mali ne odluci ostati dulje u podstanarstvu.

Slazem se da su nam babice najvaznije...
    Ja cu prvi puta ici u TA s tocno 39+0 i onda ce mi valjda radit ctg prvi put. Jel to kasno? Zvat cu sutra svoju ginekologicu da me izmedu jos primi na pregled... sve mi je taj kraj nekako brzo dosao, a u glavi mi je da necu tako skoro...samo da me ne iznenadi... 

Me+mybaby
    18. Lipanj 2017. 16:59

Nije kasno. Meni su napravili sad u petak prvi put sa 38+1. Ja moram zvati svoju ginekologicu radi recepata pa cu je pitati jel bi ona mogla napraviti uzv s obzirom da kad je dosla u ambulantu i prvi put mi vidjela nalaze samo me poslala u TA.
    Vidis ja sam u filmu samo neka me iznenadi i neka krene sve. 

mrva2017
    18. Lipanj 2017. 17:16

Me+mybaby

Nije kasno. Meni su napravili sad u petak prvi put sa 38+1. Ja moram zvati svoju ginekologicu radi recepata pa cu je pitati jel bi ona mogla napraviti uzv s obzirom da kad je dosla u ambulantu i prvi put mi vidjela nalaze samo me poslala u TA.

I tebi je ovo prvo dijete? 

• prvidalmatinac
    18. Lipanj 2017. 19:02

meni je vise dosadilo :) pogotovo ove kontrakcije koje mi se na pluca popnu pa su skroz neugodne.ja sam muzu rekla da cu do petka rodit. :) samo cekam i odbrojavam :)

Me+mybaby
    18. Lipanj 2017. 19:15

mrva2017

Me+mybaby

I tebi je ovo prvo dijete?

Da. Prvo pa musko 😂😂. 

• blu5
    18. Lipanj 2017. 21:25

Ja u prvoj trudnoci uopce nisam isla.na ctg, rodila 5 dana ranije, a u drugoj tek na dan termina jer sam prenijela dva dana.Tako da, nije kasno u 39 tj ici

mrva2017
    18. Lipanj 2017. 21:46

blu5

Ja u prvoj trudnoci uopce nisam isla.na ctg, rodila 5 dana ranije, a u drugoj tek na dan termina jer sam prenijela dva dana.Tako da, nije kasno u 39 tj ici

Hvala ti... puno mi znace vasa iskustva i savjeti...  

Me+mybaby
    18. Lipanj 2017. 22:11

Mrva ja se nadam da cu ja dok ti krenes u TA vec naveliko imati svoj smotuljak u rukama pa ti prenesem friske vijesti iz Petrove. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.