ValentinaA ajme pa to je suuuper :-) :-) nema mrdanja lezanje i odmaranje i bit ce to sve dobro :-) ja danas pocinjem s kolacima za vjencanje...jel ko jos naruciva kolica s malivragci?? Nama bi trebala doc..pise izmedju 6-10tjedana..Mali vragci nista se ne javljaju..
Cure, kad se ide u bolnicu rodit da li moram imati posebnu uputnicu ili nosim onu od TA? Mozda glupo pitanje ali nemam pojma kako to ide...
Hvala cure, nazalost moj gin je na putu u inozemstvu pa ga ne mogu nazvat Ali Evo sinoc san se uspila naspavat pa mi je lakse, mali je nekako miran, sad se mislin zasto miruje, neobicno mi, pa ja cu poludit haha, ko bi nam ugodio 😄
Mrva, samo se pojaviš sa svojim papirima, ne trebaš nikakvu posebnu uputnicu za porod. A i ova jedna koju imaš mislim da vrijedi za sve posjete TA, samo je prvi put predaš.
Bambi, sa te stranice je narucivala Ofnica, pronadi je na temi Ljetne bebe/mame 2017.
A imas i temu Koja kolica kupiti. Tamo se dosta pisalo o toj stranici.
Mrva, samo se pojaviš sa svojim papirima, ne trebaš nikakvu posebnu uputnicu za porod. A i ova jedna koju imaš mislim da vrijedi za sve posjete TA, samo je prvi put predaš.
Tnx... i samo da ti kazem - doktor o kojem smo pricale za TA je na godisnjem naredna 2 tj pa ti nece sad on biti. Ja idem tek 7.7. S obzirom da mi je to sedam dana prije termina ici cu jos jednom kod svoje doktorice prije na pregled...
Evooo menee nakon dugo vriimena hehe :)
Rodila sam u KBC Merkur u nedjelju u 6:55 ujutro velikog decka, 3890gr i 51cm :)
Evooo menee nakon dugo vriimena hehe :)
Rodila sam u KBC Merkur u nedjelju u 6:55 ujutro velikog decka, 3890gr i 51cm :)
Vidim tvoj grafit u srcu upravo na zidu:) ostale mi mjere negdje u pameti, velim idem check, scrollam postove i evo tvoga.
Zamisli da od cijelog zida eto nasla tvog Jakova:)
Tnx… i samo da ti kazem - doktor o kojem smo pricale za TA je na godisnjem naredna 2 tj pa ti nece sad on biti. Ja idem tek 7.7. S obzirom da mi je to sedam dana prije termina ici cu jos jednom kod svoje doktorice prije na pregled…
prekrasno 😞
Poliklinika Vili, kod prof.Latin. Ali užasno je teško dobiti termin kod nje, prenapučena je, sumnjam da ćeš dobiti do poroda…
Ma ja sam bila kod Zlopase zadnji put pa ako cu ici icu cu opet k njemu. Sad sam u srijedu imala termin za pregled, ali sam otkazala jer sam u petak isla u trudnicku pa mi je to malo previse prckanja. Sad neznam dal cu opet i kad ici k njemu. Budem vidjela. Ja se nadam sto brzem porodu, a bojim se da cu prenijeti dobrano. Neznam zasto, ali imam takav osjecaj.
Isla si privatno kod njega il? Di on ima polikliniku?
Da isla sam privatno. Radi u poliklinici vallis medica, ali samo 2 dana tjedno pa je tesko doci do njega. Meni je seka cijelu trudnocu vodila kod njega pa sam valjda zato uspjela dobiti termin. A zadnji sam cak i otkazala. Za njega si rekla da je sad na GO?
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji