Meni i najmanji lažni trud može izazvat porod zbog šećera tip 1 zato se brinem..rekao je da ću dobit inekcije 2 za bebina pluća ...poslije idem.valjda na pregled
Valentina sretno.. Eloa prvo čestitam, a onda nek se više i ti bubrezi srede da ste na miru…sretno!
Ja sam na bolovanju napokon, dobila ugovor na 2 godine, muž dobio posao…al ja i dalje luda… Budim se navinuta ko da i dalje radim, vozim se okolo po dućanima kupujem za stan: parketi, pločice, vrata…sve…i tako i moj šečer…jedem sve po propisu i zapisujem a on i dalje raste…ljubomorna budem kad dođem u čekaonu a oko mene trudnice s pecivima, kavama, i više kila, bez šečera…a ja s ovim mojim gladna ko pas..izgubila 2 kile dosta mi i salate i mesa…al samo da beba bude u redu. Ginić me utješio da ne brinem jer mi tako skaće i pada u toku dana i kako koji dan…da bi bilo puno opasnije da mi je stalno povišen… Cure koje ste bile doma na komplikacijama kolko vam je trebalo da se naviknete da ne morate jurit ujutro? Meni se čini da sam ista…jednako jurcam i ne znam se sabrat.
S obzirom da sam ja zavrsila u bolnici pa zbog toga i na komplikacijama, to me zaplasilo i shvatila sam da trebam povuci rucnu. Nakon tjedan-dva sam to prihvatila i sad mi svi govore kak sam se promjenila i smirila i kak se na meni vidi da sam skroz opustena.
Meni i najmanji lažni trud može izazvat porod zbog šećera tip 1 zato se brinem..rekao je da ću dobit inekcije 2 za bebina pluća …poslije idem.valjda na pregled
Vrlo vjerojatno ce te i zadrzati u bolnici da te imaju pod kontrolom..drzi se!
Valentina, u dobrim si rukama, samo miruj i pokusaj se smiriti. Mene cim nesto nanervira osjetim malog kako me lupne. Vjerujem da sad vec zaista osjete nase impulse. Zato polako i strpljivo da se i ona umiri i ne pozuri van. ;-)
Inace, kad smo kod stresa, ja se zamaram totalnim banalnim sranjima kao da sam u spici puberteta. Nevjerojatno :-D od vikenda kao da sam pubertetlija i nastojim si stalno objasniti da moram skulirati, bebac sve osjeti...ali uspije mi samo privremeno.
Valentina, drzi se, sve ce bit super, bitno da si pod nadzorom!
Sto se tice brojanja udaraca, moj trbuh je non stop u pokretu tak da sam I ja mirna...malo me zna I boliti jer se malisa posteno rasteze ali bitno da je on dobro, izdrzat cu jos malo ;)
Kilaza mi je vec 3 mjeseca ista, na +12kg sam, dok sam mirovala nabrala sam kilazu ali zadnje vrijemebez obzira sto I koliko jedem kile stoje...rekli su mi da je to sve ok, pocela sam se puno kretati, vrucine su I jako puno tekucine uzimam pa je to razlog sto je kilaza ista. Bitno da mali propisno dobiva na tezini :) prije tjedan dana smo bili nesto iznad 2600, slj pregled tek za 2 tjedna...
Sto se tice brojanja udaraca, moj trbuh je non stop u pokretu tak da sam I ja mirna…malo me zna I boliti jer se malisa posteno rasteze ali bitno da je on dobro, izdrzat cu jos malo ;)
Kilaza mi je vec 3 mjeseca ista, na +12kg sam, dok sam mirovala nabrala sam kilazu ali zadnje vrijemebez obzira sto I koliko jedem kile stoje…rekli su mi da je to sve ok, pocela sam se puno kretati, vrucine su I jako puno tekucine uzimam pa je to razlog sto je kilaza ista. Bitno da mali propisno dobiva na tezini :) prije tjedan dana smo bili nesto iznad 2600, slj pregled tek za 2 tjedna…
Ista situacija kod mene. Mali stalno udara, rasteze trbuh da zna boljeti, najgore mi je kad me pod rebra lupi.
Zadnja 2 mj sam dobila 0,8 kg, ali on je super tako da ne brinem. Jedino sto sam ja dobila ni punih 6 kg ukupno.
Pozdrav svima,
samo da se javim malo, ležim u kb Merkur i čekam da nešto ozbiljnije krene, otvorena sam 5 cm ali trudovi su stali, čeka se da sami krenu ponovno. Danas sam točno 35 tt što za blizance više nebi trebalo biti rizično.
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Pozdrav svima,
samo da se javim malo, ležim u kb Merkur i čekam da nešto ozbiljnije krene, otvorena sam 5 cm ali trudovi su stali, čeka se da sami krenu ponovno. Danas sam točno 35 tt što za blizance više nebi trebalo biti rizično.
Sretno!!!! Drzi nam se!!!!
Sto se tice brojanja udaraca, moj trbuh je non stop u pokretu tak da sam I ja mirna…malo me zna I boliti jer se malisa posteno rasteze ali bitno da je on dobro, izdrzat cu jos malo ;)
Kilaza mi je vec 3 mjeseca ista, na +12kg sam, dok sam mirovala nabrala sam kilazu ali zadnje vrijemebez obzira sto I koliko jedem kile stoje…rekli su mi da je to sve ok, pocela sam se puno kretati, vrucine su I jako puno tekucine uzimam pa je to razlog sto je kilaza ista. Bitno da mali propisno dobiva na tezini :) prije tjedan dana smo bili nesto iznad 2600, slj pregled tek za 2 tjedna…
Ista situacija kod mene. Mali stalno udara, rasteze trbuh da zna boljeti, najgore mi je kad me pod rebra lupi.
Zadnja 2 mj sam dobila 0,8 kg, ali on je super tako da ne brinem. Jedino sto sam ja dobila ni punih 6 kg ukupno.
Mrva, zavidim na kilama ;)
Mene je dotuklo strogo mirovanje cijelu dugu zimu...ali nekak si mislim da cu brzo istrosit nakupljeno pa se ne zamaram prevec :D
Nas dvije imamo jos 20ak danaaaaa, ja se uopce ne osjecam.kao da bi trebala rodit. Kak je kod tebe?
Martinaaaa, sretno! To je super termin za blizance, nis ne brini I samo hrabro! Javi nam.kako napredujes!
Evo dat će mi dexametazon za bebina pluca jer sam u opasnosti od prijetećeg prijevremenog poroda i ne znaju ni sami sta ce bit no međutim šta će mi bit sa šećerom ne znaju ni oni...pripazit će na mene ....
Sortiraj odgovore
Najstariji