Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bambi34
    16. Lipanj 2017. 21:50

Nego zaboravih gore napisat..jeste strugale ovu igru na 24sata? Ja se odusevila s 40% u Adaxa kad ono samo na tekstilni program...hajd racunam nac cu sto kad ono 90% je vec snizeno nekih 15% i naravno onda ovih 40% ne vrijedi...magic baby i baby centar su me isto razocarali...uglavnom ocekivala sam barem nesto kad ono corak...

Rozaa
    16. Lipanj 2017. 22:00

Ne znam kak vama ali meni je danas bas nekak tezak dan...je da smo landrali cijeli dan i voznja u autu i sjedenje opcenito mi je koma...al nekak sam bas strgAna😒...jedva cekam slj.tj.da odemo na moreee.

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Faustina
    16. Lipanj 2017. 22:43

Bambi34

Faustina

Valentina, nadam se i vjerujem da cete biti dobro! Vazno je i dobro da ste u bolnici i pod kontrolom! 😇
    Ja sljedeci tjedan idem u TA. U Vinogradsku… Bit ce mi 37.tjedan…
    Da vas pitam nesto… Ima li koja od vas da je citavu trudnocu povracala?! Ja jos uvijek… Nekad je to 3-5, a nekad i 6-8 puta dnevno… Nisu vise one klasicne mucnine u pitanju.. Pojedem, osjetim kao da mi je doslo nazad do grla i povratim… Doktori odmahuju rukom i kazu da dok je beba u okvirima napretka,nema panike. Mislim, to mi i jest najvaznije! Ali eto, zanima me ina li jos koja slicno iskustvo…
    Hvala vam!

Evo mene :-) ne rigam svaki dan al me zna uhvatit i to u principu svakih 10tak dana jednostavno mi bas kako kazes dodje nazad do grla i moram izbacit. I to nema pravila cak i Quattro sladoled…sutradan sam ga opet obrstila i nisan rigala ahahahhahahaha vec san se bila prepala ;-)

Ja vise nemam ni karakter... da ne jedem nesto sto sam jucer povratila, npr... U ranijoj trudnoci bi mi duze bilo mucno od neke hrane... A sad skoro sve jedem i sve povracam... Al dobro... Stat ce poslije poroda! Najvaznije da malac napreduje! 
    Ah, taj sladoled... 😊

manuela
    17. Lipanj 2017. 05:53

pozz svima, evo imam pitanje. Trudna san 34+4, Prva trudnoca pa san cila ispripadana 🙄 evo skoro je 6 sati ujutro a ja budna od 2 I 30. Mali se bez prestanka vrti cilo ovo vrime, upire, udara Na sve strane. Dosta nisko, doslovno u gacicama osjecan kao neke baluncice, a cula san I nekakvo pucketanje 5-6 puta kao nokat o nokat. Citala san o tom pucketanju I vidila san da se I drugim curama dogadja Ali ja bi do sada cula ponekad da pucne jedanput a veceras se napucketa posteno 😄 da li je sve ovo normalno? Inace je vrlo zivahna beba Ali nekad se pripadnen ako je ovako dugo nemiran, mislin se da mu nesto nije po volji .

Faustina
    17. Lipanj 2017. 09:34

Moj je bebac isto vrlo zivahan. Također, zna mi pasti na pamet kako mu mozda nesto ne odgovara pa se nikako ne moze smiriti?! Iako, nekako mislim da to bas i nije tako. Doktorica mi stalno govoti da pratim pokrete i zapravo bih se zabrinula da ih ne osjetim toliko cesto...
    A glede "baloncica", ja ih osjecam vec dosta dugo... Pucketanja, doduse, nisam... Sad sam 35+4. Ako te bude bas mucilo to, kontaktiraj ili posjeti ginekologa... Da te smiri! 

Me+mybaby
    17. Lipanj 2017. 10:24

Moj je cijelu trudnocu jako aktivan. I u biti ja sam si poslozila u glavi da je to sve normalno. Bolje nego fa je miran. I sve sto boli mora biti tako. Ali se slazem sa Faustinom ako te nesto muci najbolje provjeriti i smiriti se jer stres samo pobuduje nova pitanja i nove sumnje.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• Anjaaa
    17. Lipanj 2017. 14:09

Ja jos povraćam ali ujutro nataste.
    Cure koje imate termin u drugoj polovici kolovoza, sto ste kupile\nabavile\posudile od robice i koliko cega? Meni je sestricna posudila od svoje curice ali ona je bila zimska beba, pa sam mislila dokupiti jos bodi benkica i kombinezona kratkih rukava? Kupila sam vec neke bodice od 56-68 velicina, ali sve dugi rukavi, nosam nasla kratke

Rozaa
    17. Lipanj 2017. 15:22

Anjaaa

Ja jos povraćam ali ujutro nataste.
    Cure koje imate termin u drugoj polovici kolovoza, sto ste kupile\nabavile\posudile od robice i koliko cega? Meni je sestricna posudila od svoje curice ali ona je bila zimska beba, pa sam mislila dokupiti jos bodi benkica i kombinezona kratkih rukava? Kupila sam vec neke bodice od 56-68 velicina, ali sve dugi rukavi, nosam nasla kratke

Ja sam luda od te oblekice...termin je 24.08.dugi ili kratki rukavi pojma nemam...benkice su mi sve dugih rukava,bodyci mix dugih i kratkih od 56-68 ak bu mi kaj sfalilo poslat cu svoje da odu kupiti...kupila sam hlacice sa stopalima,a najvise imam kombinezona bez rukava pa bum mjenjala bodice...mozda jos koji narucim iz nipcoma jer je jeftino

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

donna83
    17. Lipanj 2017. 16:30

Evo mene s ultrazvuka. Beba procijenjena na 3100, cerviks skraćen na 23 mm, zatvorena. Fakat se ništa posebno ne vidi ovako kasno na ultrazvuku, ali ja sam mirna. Još mi je mjerila i sto drugih stvari sto je ulovila, al sve je u normali. I imam 16 nečega plodne vode 🤔 Kaže da je to dosta, ali nije previše. I da, posteljica je kao zrela, stagod to značilo :) 

Me+mybaby
    17. Lipanj 2017. 16:34

Super donna. Sad si vjerujem i mirnija. Mene bas jucer muz pitao kaj mi vise nitko nece raditi uzv. On bi mozda da jos jednom odemo privat prije nego rodim. Njemu je isto glupo sto u TA to ne rade.
    Gdje si bila na uzv-u? 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.