Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Me+mybaby
    16. Lipanj 2017. 17:57

Cure moje ja sam danas 3 sata bila u trudnickoj. Ok vjerujem da je danas bila takva uzasna guzva jer je jucer bio neradni dan, ali to me ne tjesi jer opet idem iduci petak, a u cetvrtak je opet neradni dan. Obavila sam i CTG. I to jedna cura i ja zadnje na kraju radnog vremena pa smo morale u radaonu da nam netko pogleda nalaz. 
    U svakom slucaju cura bez zezancije si ponesite nesto za prigristi i popiti. Cak je i sestra danas vikala na jednu zenu jer nije jela nista od 9h i kad je u 14.20 dosla na CTG dijete mirno i neaktivno. Kako moze doci bez icega za pojesti. Zena je samo odgovorila pa nisam se nadala da cu toliko dugo cekati.
    Evo sad sam napisala jedan omanji roman

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Me+mybaby
    16. Lipanj 2017. 17:59

E da i stvar koja me odusevila danas. Znaci oooogromna guzva. Nema mjesta za sjesti, ali bitno da muzevi sjede pored svojih zena, a nas nekoliko trudnica nema mjesto za sjesti. Uglavnom svaka im cast.

mrva2017
    16. Lipanj 2017. 18:06

Me+mybaby

E da i stvar koja me odusevila danas. Znaci oooogromna guzva. Nema mjesta za sjesti, ali bitno da muzevi sjede pored svojih zena, a nas nekoliko trudnica nema mjesto za sjesti. Uglavnom svaka im cast.

Da li su ti radili uzv sad zadnje vrijeme ili ga ne rade? A ovo za sjedenje me uopce ne cudi.. sad dok sam trudna sam se uvjerila koliko su ljudi bezobrazni... u srijedu sam isla vaditi krv i u cekaoni je sjedilo najmanje 50 ljudi.. nitko mi se nije dignuo, stajala sam pola sata... da ne pricam kako mi se zena ubacila na blagajni u utorak jer me nije vidjela.... hahaha... roman bih mogla napisati o ljudskom bezobrazluku...

Me+mybaby
    16. Lipanj 2017. 18:23

Ultrazvuk uopce ne rade ocito. Ja sam samo prvi put isla na uzv i to samo da vide kolicinu plodne vode. Trajao je doslovno 2 min. Nitko ga ni ne spominje. Ja sam platila i otisla privatno. 

• gala_28
    16. Lipanj 2017. 18:26

Martinaa94

Pozdrav svima,
    samo da se javim malo, ležim u kb Merkur i čekam da nešto ozbiljnije krene, otvorena sam 5 cm ali trudovi su stali, čeka se da sami krenu ponovno. Danas sam točno 35 tt što za blizance više nebi trebalo biti rizično.

Opa! :) Držimo fige! Evo sad sam rekla dečku da sutra na njegov rođendan možda stižu blizanci sa klokanice :) lijep datum :)

Inače, kakvo je ovo ljeto? Što je sa ovim vremenom? Cijeli dan sam totalno krepana i jadna. Mali je isto čudno miran. Jela sam i slatko i nije baš živnuo. Ako se ovako nastavi, ne znam kako ćemo izgurati još barem mjesec i pol u jednom komadu. 
    Tlak mi je za zombije, probava skoro pa nepostojeća već danima, bole me mišići i kosti kao neku baku, i da, mogla bih spavati kao mačka a imam još neke stvari za završiti u iduća tri tjedna...no samo se kilavim, uzdišem i tražim pogodnu horizontalu.

mrva2017
    16. Lipanj 2017. 18:27

Me+mybaby

Ultrazvuk uopce ne rade ocito. Ja sam samo prvi put isla na uzv i to samo da vide kolicinu plodne vode. Trajao je doslovno 2 min. Nitko ga ni ne spominje. Ja sam platila i otisla privatno.

Sta onda rade, ctg,tlak i kg? 
    Jel ti imas osjecaj da ces uskoro rodit, vidis neke promjene?

• gala_28
    16. Lipanj 2017. 18:29

To za sjedenje sam odlučila prihvatiti. Prije dva tjedna u banci sva mjesta zauzeta, samo dvije bakice, ostalo sve od 20-40 god. I što je najgore pogledavaju u mom smjeru i okreću glavu. I tako smo se gledali oko 20 minuta. Nije mi bilo teško stajati taj put, da je, digla bih nekoga...ali ono, baš se gledamo i nije im neugodno.

Me+mybaby
    16. Lipanj 2017. 18:32

mrva2017

Me+mybaby

Sta onda rade, ctg,tlak i kg?
    Jel ti imas osjecaj da ces uskoro rodit, vidis neke promjene?

Prvo ides u jednu ambulantu tamo ti mjere tlak, tezinu i daju trakicu za urin, onda ides na vaginalni pregled. I na kraju CTG ( tek od 38 tj).
    Nazalost ne vidim nikakve promjene. Trbuh je jos visoko, ja zatvorena. Imam osjecaj da ce ostati i dulje nego sto sam ja mislila. Makar bi ja da dode bar na vrijeme ili koji dan ranije jer mi je muz tako dobio GO.

• blu5
    16. Lipanj 2017. 18:49

Martina i Valentina, sretno cure!Ja sam ae danas uhvatila ciscenja i organizacije ormara, fali mi prostora.Sad je sve ok😊Jucer tek spremila torbu za rodiliste, a tri tjedna do termina..Prebrzo mi doslo, ne mogu virovat!Meni je mala aktivna za poludit jos uvik.Netko je spomenuo da se od 37 tjedna prate pokreti la bi to bio i nacin ponasanja bebe kd se eosi?Ako bude tako, ova moja nece oka sklopit😱

• prvidalmatinac
    16. Lipanj 2017. 18:56

Me+mybaby

DA,DA , u to sam se uvjerila nekidan na merkuru,muzevi sjeli kraj svojoih zenica i ono ispuhavaju,njima je kao tesko,a trudnica 20 oko njih. bila sam na pocetki ambulante kad je sestra prozivala neku i izasla u onaj drugi dio vidjet dal je tamo i pocela se derat na jednog bas krkana koji se razvalio tamo. ma uzas. iskreno,po meni oni tamo nemaju sta raditi,to nije radaona niti mozes sa suprugom unutra .em je guzva od nas zenskih,em zagusljivo i sparno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.