Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bambi34
    16. Lipanj 2017. 17:04

Valentina hrabro naprid:-) bit ce to sve dobro. U bolnici si, prate vas tako da sve ce to bit superiska. Javljaj nam se :-) Pusa i Eloi :-)

Me+mybaby
    16. Lipanj 2017. 17:57

Cure moje ja sam danas 3 sata bila u trudnickoj. Ok vjerujem da je danas bila takva uzasna guzva jer je jucer bio neradni dan, ali to me ne tjesi jer opet idem iduci petak, a u cetvrtak je opet neradni dan. Obavila sam i CTG. I to jedna cura i ja zadnje na kraju radnog vremena pa smo morale u radaonu da nam netko pogleda nalaz. 
    U svakom slucaju cura bez zezancije si ponesite nesto za prigristi i popiti. Cak je i sestra danas vikala na jednu zenu jer nije jela nista od 9h i kad je u 14.20 dosla na CTG dijete mirno i neaktivno. Kako moze doci bez icega za pojesti. Zena je samo odgovorila pa nisam se nadala da cu toliko dugo cekati.
    Evo sad sam napisala jedan omanji roman

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Me+mybaby
    16. Lipanj 2017. 17:59

E da i stvar koja me odusevila danas. Znaci oooogromna guzva. Nema mjesta za sjesti, ali bitno da muzevi sjede pored svojih zena, a nas nekoliko trudnica nema mjesto za sjesti. Uglavnom svaka im cast.

mrva2017
    16. Lipanj 2017. 18:06

Me+mybaby

E da i stvar koja me odusevila danas. Znaci oooogromna guzva. Nema mjesta za sjesti, ali bitno da muzevi sjede pored svojih zena, a nas nekoliko trudnica nema mjesto za sjesti. Uglavnom svaka im cast.

Da li su ti radili uzv sad zadnje vrijeme ili ga ne rade? A ovo za sjedenje me uopce ne cudi.. sad dok sam trudna sam se uvjerila koliko su ljudi bezobrazni... u srijedu sam isla vaditi krv i u cekaoni je sjedilo najmanje 50 ljudi.. nitko mi se nije dignuo, stajala sam pola sata... da ne pricam kako mi se zena ubacila na blagajni u utorak jer me nije vidjela.... hahaha... roman bih mogla napisati o ljudskom bezobrazluku...

Me+mybaby
    16. Lipanj 2017. 18:23

Ultrazvuk uopce ne rade ocito. Ja sam samo prvi put isla na uzv i to samo da vide kolicinu plodne vode. Trajao je doslovno 2 min. Nitko ga ni ne spominje. Ja sam platila i otisla privatno. 

• gala_28
    16. Lipanj 2017. 18:26

Martinaa94

Pozdrav svima,
    samo da se javim malo, ležim u kb Merkur i čekam da nešto ozbiljnije krene, otvorena sam 5 cm ali trudovi su stali, čeka se da sami krenu ponovno. Danas sam točno 35 tt što za blizance više nebi trebalo biti rizično.

Opa! :) Držimo fige! Evo sad sam rekla dečku da sutra na njegov rođendan možda stižu blizanci sa klokanice :) lijep datum :)

Inače, kakvo je ovo ljeto? Što je sa ovim vremenom? Cijeli dan sam totalno krepana i jadna. Mali je isto čudno miran. Jela sam i slatko i nije baš živnuo. Ako se ovako nastavi, ne znam kako ćemo izgurati još barem mjesec i pol u jednom komadu. 
    Tlak mi je za zombije, probava skoro pa nepostojeća već danima, bole me mišići i kosti kao neku baku, i da, mogla bih spavati kao mačka a imam još neke stvari za završiti u iduća tri tjedna...no samo se kilavim, uzdišem i tražim pogodnu horizontalu.

mrva2017
    16. Lipanj 2017. 18:27

Me+mybaby

Ultrazvuk uopce ne rade ocito. Ja sam samo prvi put isla na uzv i to samo da vide kolicinu plodne vode. Trajao je doslovno 2 min. Nitko ga ni ne spominje. Ja sam platila i otisla privatno.

Sta onda rade, ctg,tlak i kg? 
    Jel ti imas osjecaj da ces uskoro rodit, vidis neke promjene?

• gala_28
    16. Lipanj 2017. 18:29

To za sjedenje sam odlučila prihvatiti. Prije dva tjedna u banci sva mjesta zauzeta, samo dvije bakice, ostalo sve od 20-40 god. I što je najgore pogledavaju u mom smjeru i okreću glavu. I tako smo se gledali oko 20 minuta. Nije mi bilo teško stajati taj put, da je, digla bih nekoga...ali ono, baš se gledamo i nije im neugodno.

Me+mybaby
    16. Lipanj 2017. 18:32

mrva2017

Me+mybaby

Sta onda rade, ctg,tlak i kg?
    Jel ti imas osjecaj da ces uskoro rodit, vidis neke promjene?

Prvo ides u jednu ambulantu tamo ti mjere tlak, tezinu i daju trakicu za urin, onda ides na vaginalni pregled. I na kraju CTG ( tek od 38 tj).
    Nazalost ne vidim nikakve promjene. Trbuh je jos visoko, ja zatvorena. Imam osjecaj da ce ostati i dulje nego sto sam ja mislila. Makar bi ja da dode bar na vrijeme ili koji dan ranije jer mi je muz tako dobio GO.

• blu5
    16. Lipanj 2017. 18:49

Martina i Valentina, sretno cure!Ja sam ae danas uhvatila ciscenja i organizacije ormara, fali mi prostora.Sad je sve ok😊Jucer tek spremila torbu za rodiliste, a tri tjedna do termina..Prebrzo mi doslo, ne mogu virovat!Meni je mala aktivna za poludit jos uvik.Netko je spomenuo da se od 37 tjedna prate pokreti la bi to bio i nacin ponasanja bebe kd se eosi?Ako bude tako, ova moja nece oka sklopit😱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI