Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    16. Lipanj 2017. 10:22

OhSoBoho

mrva2017

OhSoBoho

Valentina, drzi se, sve ce bit super, bitno da si pod nadzorom!
    Sto se tice brojanja udaraca, moj trbuh je non stop u pokretu tak da sam I ja mirna…malo me zna I boliti jer se malisa posteno rasteze ali bitno da je on dobro, izdrzat cu jos malo ;)
    Kilaza mi je vec 3 mjeseca ista, na +12kg sam, dok sam mirovala nabrala sam kilazu ali zadnje vrijemebez obzira sto I koliko jedem kile stoje…rekli su mi da je to sve ok, pocela sam se puno kretati, vrucine su I jako puno tekucine uzimam pa je to razlog sto je kilaza ista. Bitno da mali propisno dobiva na tezini :) prije tjedan dana smo bili nesto iznad 2600, slj pregled tek za 2 tjedna…

Ista situacija kod mene. Mali stalno udara, rasteze trbuh da zna boljeti, najgore mi je kad me pod rebra lupi.
    Zadnja 2 mj sam dobila 0,8 kg, ali on je super tako da ne brinem. Jedino sto sam ja dobila ni punih 6 kg ukupno.

Mrva, zavidim na kilama ;)
    Mene je dotuklo strogo mirovanje cijelu dugu zimu…ali nekak si mislim da cu brzo istrosit nakupljeno pa se ne zamaram prevec :D
    Nas dvije imamo jos 20ak danaaaaa, ja se uopce ne osjecam.kao da bi trebala rodit. Kak je kod tebe?
    Martinaaaa, sretno! To je super termin za blizance, nis ne brini I samo hrabro! Javi nam.kako napredujes!

Ja imam osjecaj kao da imam jos koji mjesec do kraja... super se osjecam... puno secem... doma jos sve radim..
    Torbu za bolnicu sam spremila, ali robicu jos nisam oprala. Sve mi se cini da imam jos puno vremena... nadam se da nece ranije krenut... 

LittleG
    16. Lipanj 2017. 11:10

Samo hrabro ValentinaA...možda se sve i smiri i lijepo dočekate termin. Šećer bi mogao malo biti viši zbog Dexamethasona, ali u bolnici si pa će sve biti pod kontrolom. 

• Anjaaa
    16. Lipanj 2017. 12:21

Valentina i Martina sretno!
    Meni se od jucer stalno javljaju kontrakcije, kad god ne lezim. Nisam vise u stanju ni otic prosetat, napravim dva koraka i trbuh tvrd. Jutros mi je i tlak bio 90\60, pa sam u banani

mrva2017
    16. Lipanj 2017. 12:23

Anjaaa

Meni se od jucer stalno javljaju kontrakcije, kad god ne lezim. Nisam vise u stanju ni otic prosetat, napravim dva koraka i trbuh tvrd. Jutros mi je i tlak bio 90\60, pa sam u banani

Meni je cijelu trudnocu tlak jako nizak... vrti se oko 80/50... danas se i meni vrti... bit ce ocito promjena vremena kako su najavili....

OhSoBoho
    16. Lipanj 2017. 12:32

Anjaaa

I meni je tlak u podrumu, danas posebno, opet je promjena vremena! Uzimaj puno tekucine I malo vise zasoli rucak ;)
    Ja sam danas skroz bez ideje I rasporeda...cijeli stan je slozen I uredan, sav ves ispeglan, sve je nasvom.mjestu a ja umirem od dosade 
    Cak ni za rucak nisam imala inspiraciju, skuhala palentu pa cu s jogurtom...

Me+mybaby
    16. Lipanj 2017. 13:38

Cure u bolnici sretno. Ja evo kampiram u trudnickoj. Uzasna je guzva. Ovako jos nije bila nikada. Do sad sam nakon sat i pol uspjela da mi izmjere tlak i izvazu. I onak... Ispada da sam u tj dana dobila 3 kg. Prestrasno! A nije da vidim da sam naotekla! Rekli su mi da ce mi i CTG raditi. Samo ne znam kad cu sve stici obaviti jer ispred mene ima jos sigurno 30 zena.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

mrva2017
    16. Lipanj 2017. 14:41

Me+mybaby

Cure u bolnici sretno. Ja evo kampiram u trudnickoj. Uzasna je guzva. Ovako jos nije bila nikada. Do sad sam nakon sat i pol uspjela da mi izmjere tlak i izvazu. I onak… Ispada da sam u tj dana dobila 3 kg. Prestrasno! A nije da vidim da sam naotekla! Rekli su mi da ce mi i CTG raditi. Samo ne znam kad cu sve stici obaviti jer ispred mene ima jos sigurno 30 zena.

Strasno...jos sad i narucuju i opet su takve guzve... javi dal si obavila ctg i kad ides opet...

donna83
    16. Lipanj 2017. 14:56

Me+mybaby

Cure u bolnici sretno. Ja evo kampiram u trudnickoj. Uzasna je guzva. Ovako jos nije bila nikada. Do sad sam nakon sat i pol uspjela da mi izmjere tlak i izvazu. I onak… Ispada da sam u tj dana dobila 3 kg. Prestrasno! A nije da vidim da sam naotekla! Rekli su mi da ce mi i CTG raditi. Samo ne znam kad cu sve stici obaviti jer ispred mene ima jos sigurno 30 zena.

U koliko sati si bila naručena?

mrva2017
    16. Lipanj 2017. 15:33

donna83

Me+mybaby

U koliko sati si bila naručena?

Donna, jadne mi koje tek moramo krenut tamo... rekla mi je moja dr ako mi nece radit uzv da joj se javim, da ce mi ga ona napravit... najradije ne bih ni isla u TA.. tlak i kile si mogu doma sama izmjeriti...   

• Bambi34
    16. Lipanj 2017. 17:04

Valentina hrabro naprid:-) bit ce to sve dobro. U bolnici si, prate vas tako da sve ce to bit superiska. Javljaj nam se :-) Pusa i Eloi :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.