Ne brojim ali kontroliram par puta dnevno kada se umirim. Međutim, ja imam fobije stalno jer je malecki miran jako, što mene čini jako nemirnom tako da mi je to već problem psihički. Preko nekoliko puta sam trčala kod dr u panici, on je takav jednostavno, posteljica je sprijeda, ja sam jače građe, pa na trbuhu nije samo koža…. Sve to nosi svoje. A ja luda
Ista stvar i kod mene…dr.mi je rekao ne brini.Dogodi se da je beba ujutro aktivna…poslije ne…ponekad cijeli dan nista pa se sutradan javi…slusam o tom lupanju beba,bolovima….brojanju…nemrem o necu se vise zamarati s tim jer bi prolupalaaa
Eto Rozaa, nekog muče bolovi što ih bebe "tuku", a ti i ja bolujemo naše paranoje… Biti će to sve ok…naše bebice obzirne već sada…pravi mali "finjaci"
Moja sogorica kaze da budem sretna jer su je njene curke izmlatile...
Nitko nije isti,iste fizionomije...ja kazem u Bozje ruke i to je to i kak ti velis bit ce sve ok
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Sad sam tek isla citati poruke unazad..Valentina drzi se, bit ce sve ok. Javljaj novosti.
Mene moj malac jucer zabrinuo, putovali smo na more i bio je aktivan i sve. Dosli ovdje i sa necim mi podbio pod rebra i ne pusta, bolilo me kao da imam masnicu i na dodir i kad sam se smijala i pricala i pri svakom pokretu. Pokusala sam ga aktivirati na sve nacine i hranom no nista. Evo sad konacno jutros se probudim i vidim da se pomaknuo i osjetila sam ga par puta nest sitno po noci. Ali je puno mirniji nego inace, vec me bilo strah da nije zaglavio :(
Valentina sretno.. Eloa prvo čestitam, a onda nek se više i ti bubrezi srede da ste na miru...sretno!
Ja sam na bolovanju napokon, dobila ugovor na 2 godine, muž dobio posao...al ja i dalje luda... Budim se navinuta ko da i dalje radim, vozim se okolo po dućanima kupujem za stan: parketi, pločice, vrata...sve...i tako i moj šečer...jedem sve po propisu i zapisujem a on i dalje raste...ljubomorna budem kad dođem u čekaonu a oko mene trudnice s pecivima, kavama, i više kila, bez šečera...a ja s ovim mojim gladna ko pas..izgubila 2 kile dosta mi i salate i mesa...al samo da beba bude u redu. Ginić me utješio da ne brinem jer mi tako skaće i pada u toku dana i kako koji dan...da bi bilo puno opasnije da mi je stalno povišen... Cure koje ste bile doma na komplikacijama kolko vam je trebalo da se naviknete da ne morate jurit ujutro? Meni se čini da sam ista...jednako jurcam i ne znam se sabrat.
Valentina sretno.. Eloa prvo čestitam, a onda nek se više i ti bubrezi srede da ste na miru…sretno!
Ja sam na bolovanju napokon, dobila ugovor na 2 godine, muž dobio posao…al ja i dalje luda… Budim se navinuta ko da i dalje radim, vozim se okolo po dućanima kupujem za stan: parketi, pločice, vrata…sve…i tako i moj šečer…jedem sve po propisu i zapisujem a on i dalje raste…ljubomorna budem kad dođem u čekaonu a oko mene trudnice s pecivima, kavama, i više kila, bez šečera…a ja s ovim mojim gladna ko pas..izgubila 2 kile dosta mi i salate i mesa…al samo da beba bude u redu. Ginić me utješio da ne brinem jer mi tako skaće i pada u toku dana i kako koji dan…da bi bilo puno opasnije da mi je stalno povišen… Cure koje ste bile doma na komplikacijama kolko vam je trebalo da se naviknete da ne morate jurit ujutro? Meni se čini da sam ista…jednako jurcam i ne znam se sabrat.
Hahha ma usporit će te vlastito tijelo, čekaj još malo 😁
Čekam doktora pa ću onda znati više
Mici šećer može rasti i od stresa i od pozitivnog i negativnog....a tu je još i hrana :-)
Stezanja su i dalje tu ... tu i tamo osjetim trud
A mala lupa,30 udaraca sam nastojala poslije doručka u cca pol sata onda sam i prestala brojati hehe
Valentina nemoj brinuti, ja sam u 29.tjednu tak zavrsila u bolnici na tjedan dana, otvorena dva prsta,cerviks skracen 2/3 i ispao sluzni cep, i eto malac je izdrzao do 36.tjedna... U bolnici si pod nadzorom,nafilat ce te lijekovima i sprijecit ce daljnje kontrakcije, a na tebi je da strogo mirujes i lezis na lijevom boku cim vise..meni isto trbuh bio ko kamen tvrd kad bih stajala... Drzi se samo a najbolja terapija ti je mirovanje!
Sortiraj odgovore
Najstariji