Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anjaaa
    14. Lipanj 2017. 15:15

I meni isto zadnje vrijeme trbuh tvrd sve češće, evo maloprije ustala i osjetim nelagodu u trbuhu a on tvrd ko kamen. Čim jedan dan ne ležim većinu vremena ili malo više stojim ili hodam odmah se jave te kontrakcije.
    Jel vi brojite pokrete bebe nakon doručka, ručka i večere? Ja sam dobila papir na koji moram upisivati broj udaraca

Matie89
    14. Lipanj 2017. 15:17

Anjaaa

I meni isto zadnje vrijeme trbuh tvrd sve češće, evo maloprije ustala i osjetim nelagodu u trbuhu a on tvrd ko kamen. Čim jedan dan ne ležim većinu vremena ili malo više stojim ili hodam odmah se jave te kontrakcije.
    Jel vi brojite pokrete bebe nakon doručka, ručka i večere? Ja sam dobila papir na koji moram upisivati broj udaraca

Meni to nitko nije govorio. Kad si dobila taj papir? Imam pregled iduci tjedan pa ce mi mozda Onda reci nesto? 
    Moja se bebacica ludira cijeli dan, nije stala od jutros, tako da ne znam ni kako bih to brojala. 

LittleG
    14. Lipanj 2017. 15:19

Ne brojim ali kontroliram par puta dnevno kada se umirim. Međutim, ja imam fobije stalno jer je malecki miran jako, što mene čini jako nemirnom tako da mi je to već problem psihički. Preko nekoliko puta sam trčala kod dr u panici, on je takav jednostavno, posteljica je sprijeda, ja sam jače građe, pa na trbuhu nije samo koža.... Sve to nosi svoje. A ja luda

Ugolina
    14. Lipanj 2017. 15:23

Matie89

Anjaaa

Meni to nitko nije govorio. Kad si dobila taj papir? Imam pregled iduci tjedan pa ce mi mozda Onda reci nesto?
    Moja se bebacica ludira cijeli dan, nije stala od jutros, tako da ne znam ni kako bih to brojala.

Ej matie,vidla sam slucajno zadnja tvoja poruka morala sam te doc pitati kako je,do kad je bila hiperemeza? 😂😂😂😂😂😂 ili je jos?

Tamara..
    14. Lipanj 2017. 15:38

LittleGe ako je tako uvijek onda ja osobno smatram da se netreba previse brinuti jer svaka beba ima svoj ritam , neki su malo ljeniji... Mene doktor samo pita dali osjetim bebu , ja sam mu rekla nekad vise nekad manje, a on ce meni pa mora on spavati i odmarati :D
    Moj je do sada samo par puta imao bas tulum... E danas sam isla malo istrazitavi tonu klasicu glazbu za bebe znaci mali je bio baaaas jaaaaakoooo aktivan , sad ne znam dali je to zbog toga , ali mislim da je .. Probati cu jos jednom danas pa javim

• Anjaaa
    14. Lipanj 2017. 15:46

Matie89

Anjaaa

Mislim da to ovisi od doktora. Ja moram ležat na lijevom boku pola sata nakon doručka, ručka i večere i brojati udarce pa broj upisati na papir. I moja jako skace. Jedan pokret se broji kao udarac. Ja sam počela od 29-og tjedna brojat. Pitaj kad budeš na pregledu, možda će ti samo reći da pratiš udarce

• summerchild
    14. Lipanj 2017. 15:59

Mene isto samo pita jel osjetim bebu redovito, ne trebam nista pratiti. Netko mi je rekao da to obicno kad krenes u TA. 

Matie89
    14. Lipanj 2017. 16:16

Ugolina

Matie89

Anjaaa

Ej matie,vidla sam slucajno zadnja tvoja poruka morala sam te doc pitati kako je,do kad je bila hiperemeza? 😂😂😂😂😂😂 ili je jos?

Hej ugolina!! :) Prestalo je negdje sredinom 18. tjedna, I nadam se da ce tako ostati :D hvala ti na podrsci, nemas pojma koliko mi je znacilo. Nadam se da ste ti I tvoja bebolina dobro I da uzivate :)

• gala_28
    14. Lipanj 2017. 16:47

Matie89

Gala ja se isto mislim cime pokrivati bebu, nekako mi se cini previse za neki pokrivac. Narucila sam tetre od bambusa, mislila sam to koristiti za previjanje, I preprepremekane su! Divno nesto, tako da je mislim s tim pokrivati jedno vrijeme. Vidjela sam da ih Ima za naruciti na ethereal.hr s lijepim dezenima.
    Kako si prezivjela selidbu? Mi se lagano pakujemo, za mjesec dana selimo u zg iz st, tad cu biti u 33tt pa me bas zanima kako ce to proci. :S

Wooow, vas ceka bas prava selidba! Drugi grad i sve. Mi smo zapravo samo presli u susjedni kvart, pomakli se za dvije i pol stanice. Evo dva tjedna smo vec ovdje i jos nije gotovo. Decko treba jos postaviti visece elemente u kuhinju i srediti malom sobu. Ostalo je vise manje ok, ima jos par kutija koje preskacemo. :-D Prvih par dana sam se forsirala pa me skrsio umor i boljelo me to kod lijevog jajnika pa su mi starci dignuli dreku da ne smijem cucati, klecati, dizati bilo sto...tak da sam nadalje vise manje bila postedjena a on je jace potegnuo. Wc i kupaona su jos u kaosu i bas vidim da nikako da se nakani to srediti. Ja sam krenula pa me zamantalo od domestosa i skoro sam se izrigala. Ovo mi je 6. selidba u 8 godina, i odlucila sam se postedjeti. Preporucila bih ti isto jer nismo bas u situaciji za junacenje. Jesi uzbudjena zbog prelaska u zg? U koji kvart dolazite?

• gala_28
    14. Lipanj 2017. 16:51

Moj malisha svaku vecer tulumari. Pogotovo ako se izvalim na ledja, a tata stavi ruku na stomak. Bas prepozna kad je njegova,a kad moja ruka. Ujutro se kratko javi i popodne me onako zatrese fino u par navrata ali generalno je nocna ptica :-D
    Bas sam jucer rekla kako ce mu biti cudno kad budem sama u svom tijelu i ne bude pupice. Prvo su mi sve te promjene pa i udarci tesko padali, svega me bilo strah, a sada mi se cini da ni nije bilo onog stanja prije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.