Meni je tvrd od pola 2 ,kada sjedim i kada stojim...no međutim sad je i kad ležim... al to tvrd znači da ne popusta možda na jako kratko ...ma užas
I meni isto zadnje vrijeme trbuh tvrd sve češće, evo maloprije ustala i osjetim nelagodu u trbuhu a on tvrd ko kamen. Čim jedan dan ne ležim većinu vremena ili malo više stojim ili hodam odmah se jave te kontrakcije.
Jel vi brojite pokrete bebe nakon doručka, ručka i večere? Ja sam dobila papir na koji moram upisivati broj udaraca
Meni to nitko nije govorio. Kad si dobila taj papir? Imam pregled iduci tjedan pa ce mi mozda Onda reci nesto?
Moja se bebacica ludira cijeli dan, nije stala od jutros, tako da ne znam ni kako bih to brojala.
Ej matie,vidla sam slucajno zadnja tvoja poruka morala sam te doc pitati kako je,do kad je bila hiperemeza? 😂😂😂😂😂😂 ili je jos?
Hej ugolina!! :) Prestalo je negdje sredinom 18. tjedna, I nadam se da ce tako ostati :D hvala ti na podrsci, nemas pojma koliko mi je znacilo. Nadam se da ste ti I tvoja bebolina dobro I da uzivate :)
😂 jesmo,dobro smo i vec smo veliki narasli..prije tjedan dana je navrsila godinu,hoda samostalno vec dobrih mjesec dana,mozda i vise..psihicki se pripremamo za jaslice..eh proletilo 😲 tezak period je pred svima vama tu,ali uzivajte maksimalno,vrijeme odletiii... Sretno svima 😘
jutro zene,majke,kraljice :)
jucer bili u TA,dosli u 9 i nisam mogla uc u ambulantu koliki je red na salteru bio,i jos mi zena kraj vrata veli da je od jutros jos 2 put red toliki bio. i sta cu,nazvala muza i rekla mu da mi kupi soka i peciva i donese. sat vremena cekala samo na prijavu. sreca cim sam se prijavila,neka zena se digla i ja sjela.lijepo nacela peciva,popila sokic i spremila se psihicki da cu doc na rec tek popodne kad ono me prozvali nakon pol sata ,čuuudo!!! zatvorena sam jos,samo je bacila oko na srce od malog i rekla da se vidimo slj tjedan,tad ce bit opet pregled i ctg. na vecer me dotukle kontrakcije,jedna za drugom i isla lec.jutros nes ruzno sanjala i probudim se a ovaj moj ne mrda,da prostite usrala sam se ko grlica.izmuckala sam ga kako sam znala i umila i kad se poceo komesat pao mi kamen sa srca,evo nije prestao ni sad kopat.ma samo nek kopa,ja tad najmairnija :))))
Trbuh je i dalje napet ali sad popusti kad legnem..danas me vjerojatno nece gledat nego tek sutra
Ne brojim ali kontroliram par puta dnevno kada se umirim. Međutim, ja imam fobije stalno jer je malecki miran jako, što mene čini jako nemirnom tako da mi je to već problem psihički. Preko nekoliko puta sam trčala kod dr u panici, on je takav jednostavno, posteljica je sprijeda, ja sam jače građe, pa na trbuhu nije samo koža…. Sve to nosi svoje. A ja luda
Ista stvar i kod mene...dr.mi je rekao ne brini.Dogodi se da je beba ujutro aktivna...poslije ne...ponekad cijeli dan nista pa se sutradan javi...slusam o tom lupanju beba,bolovima....brojanju...nemrem o necu se vise zamarati s tim jer bi prolupalaaa
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Ne brojim ali kontroliram par puta dnevno kada se umirim. Međutim, ja imam fobije stalno jer je malecki miran jako, što mene čini jako nemirnom tako da mi je to već problem psihički. Preko nekoliko puta sam trčala kod dr u panici, on je takav jednostavno, posteljica je sprijeda, ja sam jače građe, pa na trbuhu nije samo koža…. Sve to nosi svoje. A ja luda
Ista stvar i kod mene…dr.mi je rekao ne brini.Dogodi se da je beba ujutro aktivna…poslije ne…ponekad cijeli dan nista pa se sutradan javi…slusam o tom lupanju beba,bolovima….brojanju…nemrem o necu se vise zamarati s tim jer bi prolupalaaa
Eto Rozaa, nekog muče bolovi što ih bebe "tuku", a ti i ja bolujemo naše paranoje... Biti će to sve ok...naše bebice obzirne već sada...pravi mali "finjaci"
Valentina nadam se da ste dobro. Jesi jos u bolnici ili su te pustili? Sto kazu doktori?
Nisu me pustili jer je otvoreno do unutarnjeg ušća...uzeli su bris,ne znam danas me valjda neće nitko gledat...
Sortiraj odgovore
Najstariji