Moj je zaista poprilicno aktivan. Cak mi neki kazu i preaktivan. Ali sam ja sretna dok ga osjetim pa me nista ne brine ni nemam potrebu mjeriti pokrete. U zadnje se vrijeme malo smirio. Odnosno vidim da ima vrijeme odmora i vrijeme kad je aktivan. A i nema vise toliko mjesta unutra pa manje lupa, ali zato izbacuje koljena, laktove ili sto god to bilo. Mislim da ce mi faliti taj osjecaj kad rodim jer to je bilo nesto samo nase. Ok osjete i drugi ponekad, ali ja sam ta koja je osjetila svaku njegovu stucavicu, pokret. Ali imati cemo ispred sebw andela pa svaki period ima svoje.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Danas sam prvi puta radila amnioskopiju na 40+4. Nije bas ugodno al ak vam budu isto radili ponesite uloske na pregled. Posljedica je krvarenje i to ne bas sitno.
Inace sve ok s bebom al nece van:( tako da opet za 2 dana na pregled i to isto mjerenje plodne vode.
Danas sam prvi puta radila amnioskopiju na 40+4. Nije bas ugodno al ak vam budu isto radili ponesite uloske na pregled. Posljedica je krvarenje i to ne bas sitno.
Inace sve ok s bebom al nece van:( tako da opet za 2 dana na pregled i to isto mjerenje plodne vode.
U koju bolnicu ides?
Cerviks se počeo skracivat u ocitava mi nepravilne trudove...trbuh je i dalje kao kamen
Cerviks se počeo skracivat u ocitava mi nepravilne trudove…trbuh je i dalje kao kamen
Drzi se i kako ces moci pisi nam....
Cerviks se počeo skracivat u ocitava mi nepravilne trudove…trbuh je i dalje kao kamen
Želim ti od srca da sve bude u redu. Javljaj svakako što se događa. Nadam se da se maloj stanarki ne žuri jako i da će čekati svoj red...no ako je već sada mala skitnica, vjerujem da će sve biti dobro. Pusa
Valentinaa drzi se, bit ce to sve dobro. Javljaj nam se kad stignes. Taman se sad spojila i citam sve unazad...ja od 23tj imam lazne trudove i meni je receno na zadnjem pregledu da brojim koliko puta mi se stvrdne trbuh..kontrole su sad svaka 3tj zbog predostroznosti..
Sortiraj odgovore
Najstariji