Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Me+mybaby
    16. Lipanj 2017. 18:59

ja sam danas cak i slikala par njih i poslala kumi jer sam bas bila ljuta. Inace od spremacice se ne vidi jos jedan pored koji sjedi, a u tom trenutku je nas 5 stajalo jer nije bilo mjesta za sjesti.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Faustina
    16. Lipanj 2017. 19:04

Valentina, nadam se i vjerujem da cete biti dobro! Vazno je i dobro da ste u bolnici i pod kontrolom! 😇
    Ja sljedeci tjedan idem u TA. U Vinogradsku... Bit ce mi 37.tjedan...
    Da vas pitam nesto... Ima li koja od vas da je citavu trudnocu povracala?! Ja jos uvijek... Nekad je to 3-5, a nekad i 6-8 puta dnevno... Nisu vise one klasicne mucnine u pitanju.. Pojedem, osjetim kao da mi je doslo nazad do grla i povratim... Doktori odmahuju rukom i kazu da dok je beba u okvirima napretka,nema panike. Mislim, to mi i jest najvaznije! Ali eto, zanima me ina li jos koja slicno iskustvo...
    Hvala vam! 

mrva2017
    16. Lipanj 2017. 19:04

Me+mybaby

ja sam danas cak i slikala par njih i poslala kumi jer sam bas bila ljuta. Inace od spremacice se ne vidi jos jedan pored koji sjedi, a u tom trenutku je nas 5 stajalo jer nije bilo mjesta za sjesti.

Ja ne znam kako im nije neugodno ili kako im zene ne kazu da se dignu? Moj niti bi sjeo niti bih mu ja dala da sjedi kraj mene a trudne zene stoje... uzas..

Faustina
    16. Lipanj 2017. 19:06

Ja doista ne mogu vjerovati... Da mom muzu padne sto slicno na pamet, da sjedu pored mene trudne dok trudnice stoje, mislim da bih ga zamolila da ode kuci leci ili stovec i ne sramoti se vise!!!

Me+mybaby
    16. Lipanj 2017. 19:39

Moj je otisao van i usao unutra tek kad se ispraznilo malo. Kaze unutra vam je ionako zagusljivo jos vam samo ja trebam zrak krasti. Ali sva sreca pa je bio gore pa mi skratio cekanje. Iduci petak radi pa cu morati dobro napuniti mobitel. 😥

Trenta
    16. Lipanj 2017. 19:50

Moram priznati da bez problema dizem muske s stolice. Prije mi je bio bed pa cekam i gledam ali sada ne. Tim vise sto sam prenijela i ludim... Mada u Merkuru nisam imala lose iskustvo dapace na smjene sam s par trudnica mijenjala mjesto na stolici. A da je i bio koji muski sjedio mislim da bi ga prvi moj suprug dignuo:)
    Iako u Merkuru u TA ima i onih koji nisu trudni tj neke bakice su bile pa je zivi kaos od broja ljudi ali bar su svi ljubazni. 

Me+mybaby
    16. Lipanj 2017. 20:01

Ja se sad odo zavaliti u kadu punu tople vode. Malo da opustim kicmu. Zatvorena jesam. A mozda nesto i potaknemo 😂

donna83
    16. Lipanj 2017. 20:31

Me+mybaby

Ja se sad odo zavaliti u kadu punu tople vode. Malo da opustim kicmu. Zatvorena jesam. A mozda nesto i potaknemo 😂

Vidimo se sljedeći tjedan u TA! Ja sam naručena u 9

Me+mybaby
    16. Lipanj 2017. 21:01

donna83

Me+mybaby

Vidimo se sljedeći tjedan u TA! Ja sam naručena u 9

Ja sam u 12. Pa se za tvoje dobro nadam da se ne vidimo. Ali ako ces kampirati kao ja danas onda se vidimo.

• Bambi34
    16. Lipanj 2017. 21:48

Faustina

Valentina, nadam se i vjerujem da cete biti dobro! Vazno je i dobro da ste u bolnici i pod kontrolom! 😇
    Ja sljedeci tjedan idem u TA. U Vinogradsku… Bit ce mi 37.tjedan…
    Da vas pitam nesto… Ima li koja od vas da je citavu trudnocu povracala?! Ja jos uvijek… Nekad je to 3-5, a nekad i 6-8 puta dnevno… Nisu vise one klasicne mucnine u pitanju.. Pojedem, osjetim kao da mi je doslo nazad do grla i povratim… Doktori odmahuju rukom i kazu da dok je beba u okvirima napretka,nema panike. Mislim, to mi i jest najvaznije! Ali eto, zanima me ina li jos koja slicno iskustvo…
    Hvala vam!

Evo mene :-) ne rigam svaki dan al me zna uhvatit i to u principu svakih 10tak dana jednostavno mi bas kako kazes dodje nazad do grla i moram izbacit. I to nema pravila cak i Quattro sladoled...sutradan sam ga opet obrstila i nisan rigala ahahahhahahaha vec san se bila prepala ;-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.