Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Me+mybaby
    14. Lipanj 2017. 09:28

mrva2017

Me+mybaby

Za kolesterol sam cula da je ok ako se povisi u trudnoci. Kumi mi je sad isto na proslom vadenju u 22 tj bio povisen i rekli su da je ok.
    Ovak ja sad neznam jel to psiha jer su me danas 10puta pitali jesam li u komadu ili je do vremena ili neceg treceg, ali eto meni je poprilicno mucno, krenuo neki proljev i sad neki lagani kao menstrualni bolovi.

Kako si danas?

Jutros muz oko 5 otisao na posao, a ja jedva do wc-a. Zlo, slabost, uzas. Do maloprije sam lezala i sad mi je malo bolje. Mislim da ovo vrijeme utjece na mene. Bolova nema tako da smo i dalje na cekanju. A sad bi kao nesto isla probati pojesti pa cemo vidjeti.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• gala_28
    14. Lipanj 2017. 09:57

Me+mybaby, promjena vremena je i to skokovita. Blizu termina si, odmaraj i pazi na sebe. Netrudnima nije dobro sa ovakvim promjenama, a kamoli nama. Ja sam prosla dva tjedna za svake promjene imala bolove kod lijevog jajnika kao da mi se uklijestio zivac. Jedva sam hodala, no cim bi se stabiliziralo, i to bi proslo.
    LittleG, drzimo si onda fige u utorak :-)
    Jao, kako dani lete, cini se jos i gore otkako imam ovaj vrag koji pokazuje dane. Moram decka natjerati da ovaj vikend raspremi sobicu, izgleda kao mini gradiliste. Imam osjecaj da cemo sve u 5 do 12. Jos ne znam ni kakav ce nam krevetic uletjeti. Gdje ste vi kupovale onu nepropusnu navlaku za madrac? Znam da ima u Ikei ali nedavno sam bila i zaboravila sam uzeti. I mislim da necu opet skoro do tamo.

Me+mybaby
    14. Lipanj 2017. 10:18

gala_28

Me+mybaby, promjena vremena je i to skokovita. Blizu termina si, odmaraj i pazi na sebe. Netrudnima nije dobro sa ovakvim promjenama, a kamoli nama. Ja sam prosla dva tjedna za svake promjene imala bolove kod lijevog jajnika kao da mi se uklijestio zivac. Jedva sam hodala, no cim bi se stabiliziralo, i to bi proslo.
    Jao, kako dani lete, cini se jos i gore otkako imam ovaj vrag koji pokazuje dane. Moram decka natjerati da ovaj vikend raspremi sobicu, izgleda kao mini gradiliste. Imam osjecaj da cemo sve u 5 do 12. Jos ne znam ni kakav ce nam krevetic uletjeti. Gdje ste vi kupovale onu nepropusnu navlaku za madrac? Znam da ima u Ikei ali nedavno sam bila i zaboravila sam uzeti. I mislim da necu opet skoro do tamo.

Evo mucnine natrag nakon dorucka. Mislim da cu danas sve 4 u zrak i neki brzinski rucak. 
    Ja sam nepropusnu navlaku uzela u bubamari. Imam i jednu iz ikee, ali mi se ova iz bubamare cini bolja jer ima i gumu da ju navuces oko madraca pa se ne mice. Ovu iz ikee sam stavila ispod sebe dok spavam sad u slucaju pucanja vodenjaka... Imamo savrsen madrac pa da ga zastitim 😂

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

LittleG
    14. Lipanj 2017. 11:44

gala_28

Gala ne znam koliko planiraš izdvojiti, ja baš nisam raspolagala velikim budžetom što se krevetića tiče. Uzela sam na ekupi... Komplet krevet, madrac, jastuk, pokrivač, navlaka, jastučnica, ogradica sve za 1000 kn. Drewex krevetić od borovine...ja zadovoljna sa svim. 

• gala_28
    14. Lipanj 2017. 13:10

E gledala sam i ja te krevetice i svidjeli su mi se ali bude nam posudila tatina frendica na kraju. Mislim da njezinima nece vise trebati iducih godinu dana sigurno, a za kasnije cemo vidjeti. Jastucic onaj tanki sam nabavila, ali to mu planiram staviti pod glavu kad malo ojaca i poraste. Plahtice sam isto dvije kupila jos prije, valjda ce pasati za taj krevet. Jos trebam tu zastitu za madrac. Budem onda na bubamari, ne znam kako je jucer nisam skuzila. S cim cete vi pokrivati bebace? Mislila sam dok je ljeto samo onom cvrscom tetrom ako ne bude htio u onaj jastuk. Ja sam plakala kao da me kolju cim bi me stavili, a sad vidjet cemo...

Matie89
    14. Lipanj 2017. 13:50

Gala ja se isto mislim cime pokrivati bebu, nekako mi se cini previse za neki pokrivac. Narucila sam tetre od bambusa, mislila sam to koristiti za previjanje, I preprepremekane su! Divno nesto, tako da je mislim s tim pokrivati jedno vrijeme. Vidjela sam da ih Ima za naruciti na ethereal.hr s lijepim dezenima. 
    Kako si prezivjela selidbu? Mi se lagano pakujemo, za mjesec dana selimo u zg iz st, tad cu biti u 33tt pa me bas zanima kako ce to proci. :S

14. Lipanj 2017. 13:58

Posto mi je ovo prvi bebi onda ne znam,pa vas molim da mi recete:
    Već zadnjih dva tjedna osjetim kad nešto radim il sam u nekom položaju da mi trbuh bude kao kamen to onda traje neko vrijeme pa popusti...sad sam u 30 tj,jesu li to one BH Kontrakcije il šta?baš nekad zna bit neugodno ..i onda obicno kad me počne tak šteta imam osjećaj da mi se piski ne znam ni ja kako ,odem na wc ono niš... 
    :-O

• summerchild
    14. Lipanj 2017. 14:38

ValentinaA

Već zadnjih dva tjedna osjetim kad nešto radim il sam u nekom položaju da mi trbuh bude kao kamen to onda traje neko vrijeme pa popusti…sad sam u 30 tj,jesu li to one BH Kontrakcije il šta?baš nekad zna bit neugodno ..i onda obicno kad me počne tak šteta imam osjećaj da mi se piski ne znam ni ja kako ,odem na wc ono niš…

Tako ti je i meni :) to su kontrakcije..

14. Lipanj 2017. 14:44

Joj užas...lwgnem na krevet i sve je ok a kad se dignem trbuh opet kao kamen i pritisak na mjehur... :-(

LittleG
    14. Lipanj 2017. 15:06

summerchild

ValentinaA

Već zadnjih dva tjedna osjetim kad nešto radim il sam u nekom položaju da mi trbuh bude kao kamen to onda traje neko vrijeme pa popusti…sad sam u 30 tj,jesu li to one BH Kontrakcije il šta?baš nekad zna bit neugodno ..i onda obicno kad me počne tak šteta imam osjećaj da mi se piski ne znam ni ja kako ,odem na wc ono niš…

Tako ti je i meni :) to su kontrakcije..

Ista stvar i kod mene. I mislila sam da su to BH

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.