Evo mene da Vam se javim!
Kod ginekologa je sve u redu,a šećer je 6.0 .Dakle sve super.
Jedino mi je kolesterol skočio na 7.9 a treba bit manji od 5. Pitala sam dr. Oni su rekli da se ne moram brinuti...
Primjetila sam da mi je skočio još prošli mjesec jer je bio 6.8 i sad je 7.9...
Je li kome tako bilo ?
Čitam po netu da kao može skočiti i za 50 posto kod trudnica...
😏
Za kolesterol sam cula da je ok ako se povisi u trudnoci. Kumi mi je sad isto na proslom vadenju u 22 tj bio povisen i rekli su da je ok.
Ovak ja sad neznam jel to psiha jer su me danas 10puta pitali jesam li u komadu ili je do vremena ili neceg treceg, ali eto meni je poprilicno mucno, krenuo neki proljev i sad neki lagani kao menstrualni bolovi.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Drage zenice ja sam bas u velikom zaostatku i skroz ga zelim nadoknaiti ali ne uspjevam...
Svim novim mamama od srca cestitam na bebicama i zelim svu srecu da prvi mjeseci sto bolje prodju :D
Draga Eola budi snazna i jaka nadam se da ce vaj dio brzo proci i da ce sve biti uredu... Drago mi je cuti da je za sada podkontrolom sa bubrezima, samo neka i zutica brzo prodje da budete skupa... Srce mi puca na to sto oboje prolazite .. Ali proci ce i to ...
Betko je nekidan spomenio da ima problema sa umnjacima i zubnim mesom , kakva je sada situacija? U sliucaju da je stvar sa zubnim mesom oko umnjaka treba probati sa cackalicom cistiti , smije i krvariti ... ja sam imala uzasnih problema sa tim jako mi se ugnojilo i cuda dolso je do toga da ni pricati nisam mogla ... sad ne znam o cemu je rijec pa necu duziti ...
Spominjali ste antibiotike , ja sam pila sumamed imala sam neku bas losu bakteriju ...
Ja sam se nekidan pohvalila muzu kako sam sretna sto relativno super spavam i sto nemam nekih velikih problema bolova itd ... i od tada je sve krenilo nizbrdo ... boli me nesto oko bubrega i ispod rebra i to je tako uzasno jako , danas me je toliko bolilo na moment da nisam mogla ni pricati ... sa ljeve strane mi maleni lezi tako da ne mogu na bok vec par dana jer me jako gura i suta , ali ja bas moram malo zbog tih bolova...bas osjetim kako mi je trbuh na tim mjestima tvrd i drugaciji nego prije, nadam se da mi bebac uzrokuje tu bol ....
Kod ginekologa je proslo sve uredu nisam dobila ni grama pa me je pohvalio :D samo sto sam se opustila nakon te pohvale ... Bebu mi je promatrao puno duze nego inace i sve je u redu...Samo ta antitjela sto mi se u krvi stvaraju nikome nisu jasna opet sam bila na transfuziji i opet nisu otkrili od kuda i zasto... Pa me doktor salje u Rijeku kod drugog ginekologa na pregled...do sada me to nije birnulo ali sada bome po malo je, samo mi je bitno da beba bude ok...
Za kolesterol sam cula da je ok ako se povisi u trudnoci. Kumi mi je sad isto na proslom vadenju u 22 tj bio povisen i rekli su da je ok.
Ovak ja sad neznam jel to psiha jer su me danas 10puta pitali jesam li u komadu ili je do vremena ili neceg treceg, ali eto meni je poprilicno mucno, krenuo neki proljev i sad neki lagani kao menstrualni bolovi.
Kako si danas?
Bambi, da nemamo mi istog ginica sa opasnom vagom? :-D Onda se obje preznojavamo u utorak! Javi kako je proslo :-) Kod mene vaga doma na svakom mjestu drugi broj pokaze ali u vecini stana je li-la unutar pola kg.
Tamara, evo malo je bolje umnjak/desni. Ma i osjetim jos tu ranicu sa unutarnje strane obraza i bas je blizu umnjaka tak da bas se slozilo. Pazljivo cetkam, i vecinu trudnoce imam onu neku specijalnu jako mekanu cetkicu pa ce se valjda povuci sve skupa kroz dan dva.
Cure, ne smijemo govoriti da nas nista ne muci baksuzirati (tak sam ja zubaru, i Tamara ocito muzu) nego lijepo treba makar malo zakukati...barem zbog niskog tlaka. Ovako se prizove nesto kad je idealno.
Stiglo nam malo ovog cudnog osvjezenja vani, odmorite danas :-)
Gala_28 lako moguce ahahahahhaha evo odradila i dobro je 2kg od proslog pregleda :-) meni se napravila mala rupica na zubu i odlucila sam pricekat da rodim i onda ic u zubara..s malom nisan imala problema sa zubima, a sad s malim desni mi krvare nenormalno jedva operem zube nebitno koliko njezno cetkam...
sinoc izvadila knjigice s receptima...od nedjelje pocinjem pravit kolace rodica se udaje...zadala sam sebi nekih 6-7vrsta...valjda cu uspit uz pečnicu i plus 50 i apartman..
p.s. idealno mi je sta je pregled u utorak u 8.30 :-) vise volim ujutro ne volim popodne ahahahah to izbjegavam :-)
Blagoo tebi :-) ja sam u 3 popodne, taman cu rucati nakon :-D. I to planiram skrenuti u kineski blizu ambulante jer ta fantazija ne popusta vec 2.mjesec :-)
Meni krvare pojacano zadnja 2-3 tjedna tek. Dok mi je popravljao taj jedan zub bio je iznenadjen sto nije gore i jos me upozorio da me s obzirom na trudnocu mogu boliti i po 4 dana iza zahvata ali vec nakon 2 sam bila kao nova. To je sve do tih ludih hormona.
Da...hormoni...sve mi je razlicito naspram prve trudnoce...ahahha znaci nakon gin selis se u kineza :-) a ja do pekare na burek i strudel ahahahhahahhaha ovaj mali obozava masno, tijesto, kruh i sl. ahahhaha pravi tata :-)
Bambi, da nemamo mi istog ginica sa opasnom vagom? :-D Onda se obje preznojavamo u utorak! Javi kako je proslo :-) Kod mene vaga doma na svakom mjestu drugi broj pokaze ali u vecini stana je li-la unutar pola kg.
Tamara, evo malo je bolje umnjak/desni. Ma i osjetim jos tu ranicu sa unutarnje strane obraza i bas je blizu umnjaka tak da bas se slozilo. Pazljivo cetkam, i vecinu trudnoce imam onu neku specijalnu jako mekanu cetkicu pa ce se valjda povuci sve skupa kroz dan dva.
Cure, ne smijemo govoriti da nas nista ne muci baksuzirati (tak sam ja zubaru, i Tamara ocito muzu) nego lijepo treba makar malo zakukati…barem zbog niskog tlaka. Ovako se prizove nesto kad je idealno.
Stiglo nam malo ovog cudnog osvjezenja vani, odmorite danas :-)
Uh uh idem i ja u utorak na preznojavanje na vagu.
Danas bila izvaditi malo krvi... Čisto kontrole radi. Nadam se dobrom nalazu.
Sortiraj odgovore
Najstariji