Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Lipanj 2017. 16:42

Sanja...

Maslacak31

Sanja...

Ja danas bila na kontroli kod svoje dr u petrovoj. Sve je u redu ali sam zatvorena skroz iako je 38+2 tj. Jedino je cerviks skracen.
    Sad idem svaki drugi dan do uto na ctg I onda u utorak na kontrolu I na detaljan dogovor. Rekla je da velika beba I da bi me u uto ostavila u bolnici vjerojatno cu na carski. Mozda moja beba stigne u sri sljedecu ali to cu znati u uto 100% kako cemo dalje.
    Sad imam svakakve misli I nezz kako izdrzat do sljedeceg tjedna.

Pa koliko je velika beba? Imas jos vremena za otvaranje..nekom to ide brze..nekom sporije..

Beba je blizu 4 kg ali ja sam visoka 157 cm i za kombinacija predstavlja problem za vaginalni porod.

Moja mama je rodila brata od 4300 bez problema sa 158 cm, a mene 3300 je jedva porodila jer se previše udebljala (imala je 90 kila).

MalaRuzica
    13. Lipanj 2017. 16:47

gala_28

Vezano za pizdobolju, samo je cekam jer ocito me do sada zaobilazila. Znalo me prije tu i tamo nesto probosti u jednom mahu ali to je bilo vise ginekoloske prirode dok se sve reorganiziralo unutra. Ali da, ocito nas je sve umor opet ulovio. Ja svako popodne sat vremena odcorim, a vec od pola 12 jedva gledam. Bas mi dodje neko olaksanje iza pola 10 navecer jer znam da je uskoro spavanac hihi. Vagala sam se danas i ocito sam dobila skoro 2 kg od proslog pregleda. Mislim da cemo do utorka biti na vocu i vodi da ne dobijemo bukvicu. Jedva cekam kraj svega ovoga pa ako se debljam, samo sebi se debljam.

Ja sam dobila u mjesec dana od pregleda do pregleda 3 kg, ukupno do sada 11 kg, sestra je dva puta rekla ooo 3 kg puno je to doktor nije nista komentirao.Sada sam 34+2 a beba ima 2500, ne znam meni se ne cini to tako puno pogotovo zato sto mi je sve otislo u trbuh.Jedem puno voca i pijem punooo vode a eto opet natukla 11 kg.
    Eloa sretno, nadam se da ce sve proci dobro.

• gala_28
    13. Lipanj 2017. 17:24

Eloa, samo strpljivo i hrabro. Uskoro ce ovaj period biti iza vas. Bit ce malisha dobro, jaki su oni, a mi vam drzimo palceve da se sve sto jednostavnije rijesi.
    Lagertha, kako ste ti i Matej? :-) 
    Otkako je vas nekoliko rodilo i prestalo s nama uzivati u blazenim tegobama sve se nesto osjeti u zraku da cemo vam se i mi uskoro pridruziti sa druge strane barikade. :-)
    Ruzice, i meni se cini da 3 kg u mjesec dana sad na kraju nije puno. Ja aam izmedju 21-26. tjedna pobrala te 4 kg pa je napravio frku i sad se ne mrem nikako opustiti. Sve skupa sam sada 5 kg u plusu pa pocinjem siziti jer ne znam tko je tu vise lud. 70-71 kg na 175. Ok, necu se praviti blesava, malo sam ih prebrzo natukla ali evo sad sam sva nikakva cim zagrizem nesto a pregled se blizi.
    Inace, skupljam receptice za juhice i sve to na zlicu jer sam donedavno bila od suhe hrane pa ako vec imate ideju i plan kako i sto cete kuhati u fazi dojenja, sapnite :-)

• Anjaaa
    13. Lipanj 2017. 18:54

Lagertha, meni su dva sava mislim bila iznutra.
    Eloa, nadam se da će zutica uskoro proci i da cete biti skupa. Za bubregice drzim fige da su u redu. Barem ste skupa u bolnici i uskoro cete biti zajedno. Drzite se i sretno!

• Bambi34
    13. Lipanj 2017. 19:13

I ja sam od jucer pocela pazit na prehranu u utorak odoh na kontrolu pa da me ne vicu..imam traumu od te glupe vage. I nakon sto odradim pregled prvo sta napravim je pozderem burek i strduel ahahahahaha da..i meni danas nije dobro. Otisla sam s mise nakon 20min jer mi je doslo slabo i onda popodne od 1 do 3 ure zacorila..sutra opet moram cistit apartman pa skupljam snagu..

13. Lipanj 2017. 19:18

Muci nas svasta nesto, al me bude sram kad procitam kako je Eloi... nemam se pravo zaliti. Eloa, ne drs se! Danas me mama tjesila da je moja baka je poslije rodjenja mog ujaka zavrsila u bolnici 4 mj i moja mama ga je hranila s kravljim mlijekom, brasnom, secerom i limunom!! Pa je prezivil i danas je dr znanosti. 

13. Lipanj 2017. 19:20

Gala, ja sam se zdebljala 18 kila u trudnoci i sad sam vec skinula 12. Ni ne stignem bas prevec jest.

• Bambi34
    13. Lipanj 2017. 19:31

Da da Lagertha imas pravo..sad se vratila unazad i vidim da je Eloa napisala da malac piski. Eloa to je fantasticna vijest :-) ja vjerujem da ce to sve ispast u najboljem redu. 

Me+mybaby
    13. Lipanj 2017. 20:01

Lagertha

Gala, ja sam se zdebljala 18 kila u trudnoci i sad sam vec skinula 12. Ni ne stignem bas prevec jest.

Hvala ti na ovome jer ja sam sad oko 16 -17. Nadam se da ce i meni tako ici dolje.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Sundi
    13. Lipanj 2017. 20:24

Eola svaka cast. To su odlicne vijesti. Nadam se da ce bubrezi biti ok... puuse...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.