Ja danas bila na kontroli kod svoje dr u petrovoj. Sve je u redu ali sam zatvorena skroz iako je 38+2 tj. Jedino je cerviks skracen.
Sad idem svaki drugi dan do uto na ctg I onda u utorak na kontrolu I na detaljan dogovor. Rekla je da velika beba I da bi me u uto ostavila u bolnici vjerojatno cu na carski. Mozda moja beba stigne u sri sljedecu ali to cu znati u uto 100% kako cemo dalje.
Sad imam svakakve misli I nezz kako izdrzat do sljedeceg tjedna.
Pa koliko je velika beba? Imas jos vremena za otvaranje..nekom to ide brze..nekom sporije..
I mene muci pizobolja svako malo, zna jako bolit. Opcenito mi je sve teze, nocu se vrtim iu krevetu, ne mogu se namjestit. I obavezno moram odspavat popodne s malim da normalno funkcioniram. Sve nas muce iste boljke
Eloa, bebac je s tobom cijelo vrijeme? Znam da si bila rekla da ce ga odvest u drugu bolnicu zbog problema s bubrezima.. Sto je s time?
Ja sam probala i Lasinoh i Purelan i jabradije koristim Medelin Purelan ( 100% pure lanolin)
Dosta je masniji i gusci ali ostaje na bradavici duze i kad stavim jastucic preko sve mi se razmaze i bradavica ostaje dulje namazana.
Ja imam Medelin sesiric za dojenje i el. Izdajalicu i sve mi je super od njihovih proizvoda.
Paula, cestitke! :-)
Taman danas obavljam kupnju na bubamari pa cu onda uzeti i sesirice, zlu ne trebalo. Kak da znam koji broj tih mrezastih gaca? Kolko vidim ima samo do L velicine. Sad bi mi realno pasala velicina 40-42 ali tko zna kako ce biti za 2 mjeseca. :-D
Vezano za pizdobolju, samo je cekam jer ocito me do sada zaobilazila. Znalo me prije tu i tamo nesto probosti u jednom mahu ali to je bilo vise ginekoloske prirode dok se sve reorganiziralo unutra. Ali da, ocito nas je sve umor opet ulovio. Ja svako popodne sat vremena odcorim, a vec od pola 12 jedva gledam. Bas mi dodje neko olaksanje iza pola 10 navecer jer znam da je uskoro spavanac hihi. Vagala sam se danas i ocito sam dobila skoro 2 kg od proslog pregleda. Mislim da cemo do utorka biti na vocu i vodi da ne dobijemo bukvicu. Jedva cekam kraj svega ovoga pa ako se debljam, samo sebi se debljam.
Paula svaka cast na iscrpnom objasnjenju. Jel se sjecas imena zmija pa da ih izbjegavam? Bas da mi ne bude prva na koju naletim:( mi jos prenasamo.
Curke jeste razmisljale o kakvom spreju/kremi za medjicu nakon divanja/pucanja, da brze zaraste?
Meni su rekli nakon poroda da ne tretiram ranu nicim, osim isprat vodom i brzo je zaraslo. Imala sam samo 3 sava sveukupno. A s obzirom na krvarenje nakon poroda i uloske mislim da je tako i najbolje da se ne razvijaju bakterije
Anjaaa,nakon otpusta iz sv.duha premjestili nas zajedno u klaicevu, bili zajedno par sati ali zbog zutice je sad na drugom odjelu a ja se izdajam i nosim. Sto se tice bubrega,sumnjaju na neku opnu na mokracnom mjehuru, i ako je,sto ce se potvrdit il odbacit kroz par tjedana ceka nas operacija, ali nas tjesi cinjenica da ako je ta opna u pitanju da bi se to maknulo i bubrezi bi bili spaseni. Jedino je pitanje koliko su osteceni i kak ce radit. Bebac nam inace super pisa i to je dobar znak... Eto...
Meni su rekli nakon poroda da ne tretiram ranu nicim, osim isprat vodom i brzo je zaraslo. Imala sam samo 3 sava sveukupno. A s obzirom na krvarenje nakon poroda i uloske mislim da je tako i najbolje da se ne razvijaju bakterije
Sve isto kao i kod mene! No moji su šavovi bili iznutra.
Ja danas bila na kontroli kod svoje dr u petrovoj. Sve je u redu ali sam zatvorena skroz iako je 38+2 tj. Jedino je cerviks skracen.
Sad idem svaki drugi dan do uto na ctg I onda u utorak na kontrolu I na detaljan dogovor. Rekla je da velika beba I da bi me u uto ostavila u bolnici vjerojatno cu na carski. Mozda moja beba stigne u sri sljedecu ali to cu znati u uto 100% kako cemo dalje.
Sad imam svakakve misli I nezz kako izdrzat do sljedeceg tjedna.
Pa koliko je velika beba? Imas jos vremena za otvaranje..nekom to ide brze..nekom sporije..
Beba je blizu 4 kg ali ja sam visoka 157 cm i za kombinacija predstavlja problem za vaginalni porod.
Sortiraj odgovore
Najstariji