Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    13. Lipanj 2017. 14:20

Sanja...

Ja danas bila na kontroli kod svoje dr u petrovoj. Sve je u redu ali sam zatvorena skroz iako je 38+2 tj. Jedino je cerviks skracen.
    Sad idem svaki drugi dan do uto na ctg I onda u utorak na kontrolu I na detaljan dogovor. Rekla je da velika beba I da bi me u uto ostavila u bolnici vjerojatno cu na carski. Mozda moja beba stigne u sri sljedecu ali to cu znati u uto 100% kako cemo dalje.
    Sad imam svakakve misli I nezz kako izdrzat do sljedeceg tjedna.

Pa koliko je velika beba? Imas jos vremena za otvaranje..nekom to ide brze..nekom sporije..

• Anjaaa
    13. Lipanj 2017. 14:30

I mene muci pizobolja svako malo, zna jako bolit. Opcenito mi je sve teze, nocu se vrtim iu krevetu, ne mogu se namjestit. I obavezno moram odspavat popodne s malim da normalno funkcioniram. Sve nas muce iste boljke
    Eloa, bebac je s tobom cijelo vrijeme? Znam da si bila rekla da ce ga odvest u drugu bolnicu zbog problema s bubrezima.. Sto je s time?

Ninche9
    13. Lipanj 2017. 14:36

Ja sam probala i Lasinoh i Purelan i jabradije koristim Medelin Purelan ( 100% pure lanolin) 
    Dosta je masniji i gusci ali ostaje na bradavici duze i kad stavim jastucic preko sve mi se razmaze i bradavica ostaje dulje namazana. 
    Ja imam Medelin sesiric za dojenje i el. Izdajalicu i sve mi je super od njihovih proizvoda.

• gala_28
    13. Lipanj 2017. 14:49

Paula, cestitke! :-) 
    Taman danas obavljam kupnju na bubamari pa cu onda uzeti i sesirice, zlu ne trebalo. Kak da znam koji broj tih mrezastih gaca? Kolko vidim ima samo do L velicine. Sad bi mi realno pasala velicina 40-42 ali tko zna kako ce biti za 2 mjeseca. :-D

• gala_28
    13. Lipanj 2017. 14:56

Vezano za pizdobolju, samo je cekam jer ocito me do sada zaobilazila. Znalo me prije tu i tamo nesto probosti u jednom mahu ali to je bilo vise ginekoloske prirode dok se sve reorganiziralo unutra. Ali da, ocito nas je sve umor opet ulovio. Ja svako popodne sat vremena odcorim, a vec od pola 12 jedva gledam. Bas mi dodje neko olaksanje iza pola 10 navecer jer znam da je uskoro spavanac hihi. Vagala sam se danas i ocito sam dobila skoro 2 kg od proslog pregleda. Mislim da cemo do utorka biti na vocu i vodi da ne dobijemo bukvicu. Jedva cekam kraj svega ovoga pa ako se debljam, samo sebi se debljam.

Trenta
    13. Lipanj 2017. 15:39

Paula svaka cast na iscrpnom objasnjenju. Jel se sjecas imena zmija pa da ih izbjegavam? Bas da mi ne bude prva na koju naletim:( mi jos prenasamo. 
    Curke jeste razmisljale o kakvom spreju/kremi za medjicu nakon divanja/pucanja, da brze zaraste?

• Anjaaa
    13. Lipanj 2017. 16:06

Meni su rekli nakon poroda da ne tretiram ranu nicim, osim isprat vodom i brzo je zaraslo. Imala sam samo 3 sava sveukupno. A s obzirom na krvarenje nakon poroda i uloske mislim da je tako i najbolje da se ne razvijaju bakterije

Eloa
    13. Lipanj 2017. 16:35

Anjaaa,nakon otpusta iz sv.duha premjestili nas zajedno u klaicevu, bili zajedno par sati ali zbog zutice je sad na drugom odjelu a ja se izdajam i nosim. Sto se tice bubrega,sumnjaju na neku opnu na mokracnom mjehuru, i ako je,sto ce se potvrdit il odbacit kroz par tjedana ceka nas operacija, ali nas tjesi cinjenica da ako je ta opna u pitanju da bi se to maknulo i bubrezi bi bili spaseni. Jedino je pitanje koliko su osteceni i kak ce radit. Bebac nam inace super pisa i to je dobar znak... Eto...

13. Lipanj 2017. 16:37

Anjaaa

Meni su rekli nakon poroda da ne tretiram ranu nicim, osim isprat vodom i brzo je zaraslo. Imala sam samo 3 sava sveukupno. A s obzirom na krvarenje nakon poroda i uloske mislim da je tako i najbolje da se ne razvijaju bakterije

Sve isto kao i kod mene!  No moji su šavovi bili iznutra.

• Sanja...
    13. Lipanj 2017. 16:37

Maslacak31

Sanja...

Ja danas bila na kontroli kod svoje dr u petrovoj. Sve je u redu ali sam zatvorena skroz iako je 38+2 tj. Jedino je cerviks skracen.
    Sad idem svaki drugi dan do uto na ctg I onda u utorak na kontrolu I na detaljan dogovor. Rekla je da velika beba I da bi me u uto ostavila u bolnici vjerojatno cu na carski. Mozda moja beba stigne u sri sljedecu ali to cu znati u uto 100% kako cemo dalje.
    Sad imam svakakve misli I nezz kako izdrzat do sljedeceg tjedna.

Pa koliko je velika beba? Imas jos vremena za otvaranje..nekom to ide brze..nekom sporije..

Beba je blizu 4 kg ali ja sam visoka 157 cm i za kombinacija predstavlja problem za vaginalni porod.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.