Ja vec danima razmisljam sta cu s komarcima, jer ako je na mene nastradao je. Imaju neki uzv aparatici, neki kazu da pomazu, neki ne. Takodjer imaju te vrecice s lavandom koje zaljepis na kindic i to mi se zasad cini najbolja ideja + kupit cisto lavandino ulje pa mozda naspricat okolo.
Moja beba je zadnjih par dana relativno mirna, tu i tamo malo jace lupi u mjehur i javi se ako ju mazim ali ne uvijek.Kao da nesto pogurne ne znam sta ruku ili nogicu i onda to tako drzi, pa ga mazim i onda popusti pritisak.Mi nemamo problema s komarcima, ali je patronazna sestra rekla da se slobodno stavi aparatic za komarce da to nije stetno, pa sad ne znam.
Moj voli moju jetru i rebra, a u zadnja 2 dana imam osjecaj kao da mi se zabija u lijevi kuk.
Mi smo doma na prozore postavili mreze za komarce. Rekla mi je kuma da postoje neke naljepnice za zaljepiti na kinderbet ili kolica koje sadrze etericna ulja pa djeluju protiv komaraca. E sad ne znam koliko je to ucinkovito.
Te naljepnice su ok. Ima ih i onih za kupit kaj sevzalijepe djetetu za robu.. to mi je postala glavna stvar koju nosimo na more...
Čestitke svim novim mamama. Uživajte sa svojim bebicama.
Mene sutra čeka kontrola u TA, još nisam bila ovoliko živčana pred kontrolu kao danas, razlog nepoznat.
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Ja sam mislila da su prva 4 mj bila dovoljna za povracanje u trudnoci. Ali eto danas u 9mj nakon dorucka trcanje do wc-a. Bar ga sad mogu nazvati dijetalnim doruckom 😂😂.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
dobila sam jos daaavno od hippa ko neku krpicu plisanu malu koja ima prišivenu kao glavicu od slona . Jel mi zna koja reci cemu to sluzi ,jos sam vidila da to ima kupiti al ni tam nije pisalo sta je to ,a nisam imala vremena zvat prodavacicu ?
To je ako se ne varam mazilica.. punocdjece je voli, maze se njome i to ih umiruje.
Mamica, čeestitke! :) Sad zasluženo odmorite i uživajte u upoznavanju.
Čovječe, koja 2-3 tjedna su iza nas, a tek što dolazi!
Prvidalmatinac, to je brijem "tješilica". Tako se službeno zove i valjda je za maženje/tješenje, nemam pojma. Mislila sam da svaki plišanac ima takvu funkciju. Vidjela sam to ime na nekom webu ispod slike.
Ja sam se uspjela konektirati na komp preko moba. Još će biti hakera od mene! :D Stvarno sam poludjela u ovom amiškom životu, a mob kinez isto zeza...sad sam sva sretna i ponosna na sebe.
E jel koja od vas ima problem sa desnima/usnom šupljinom/umnjakom? Nešto od toga me boli sa desne strane već 3 dana i stalno mi se čini da je nešto drugo. Mislila sam sutra zvati zubara (s kojim sam se čula prošli tjedan i pohvalila da me ništa ne boli pa se urekla) ali ionako mi sad pred kraj trudnoće ne može ništa raditi niti davati. Većinu vremena jedna otvorim usta za zalogaj npr, i boli me kad se smijem. Baš je blizu umnjaka (koji mi se čini da je narastao zadnja dva mjeseca) i oteklo mi je s unutarnje strane obraza.
Mene bas danas pocelo uzasno boliti, ali mislim zubno meso, a ne bas zub. I sve si razmisljam nisam do sad isla zubaru, a sad pred kraj neznam kaj bi ni isla. Malo cemo cesce ribati. A ako se pogorsa trcim. Makar mislim da je moj zubar u 6mj na GO
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Mene ne boli nista, prije par mjeseci sam isla na kontrolu, jedan zub mi je otvorila i lijecila korjen, ali mi je onda pola zuba puklo ispao mi je lijek, pa se dosta preznojila i kada je popravila rekla mi je da ne dolazim dok ne rodim 😂😂.Meni jako krvari zubno meso kod pranja, sada sam kupila paradontaks ali osim sta mi je ta pasta odvratnog okusa ne vidim nikakvu promjenu.
Sortiraj odgovore
Najstariji