Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Me+mybaby
    10. Lipanj 2017. 08:58

donna83

Me+mybaby

Ja otisla privatno prosli utorak 35+5 i bebac je na 2600g. Ja sam rodena sa 2800gr, ali je zato tata sa 4500gr. Pa se nadam bar nekoj zlatnoj sredini.

Jesi radila 4D ili običan? Kako se sad vidi beba kad je tako velika? Meni stalno govore da neću vidjet nista, bit ću 37+1

Obican. Bas zato sto su mi rekli da se lose vidi ovako kasno. Makar je nas bebac sramezljiv cijelu trudnocu i ne odmice lice od posteljice.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

mrva2017
    10. Lipanj 2017. 09:06

Me+mybaby

donna83

Me+mybaby

Ja otisla privatno prosli utorak 35+5 i bebac je na 2600g. Ja sam rodena sa 2800gr, ali je zato tata sa 4500gr. Pa se nadam bar nekoj zlatnoj sredini.

Jesi radila 4D ili običan? Kako se sad vidi beba kad je tako velika? Meni stalno govore da neću vidjet nista, bit ću 37+1

Obican. Bas zato sto su mi rekli da se lose vidi ovako kasno. Makar je nas bebac sramezljiv cijelu trudnocu i ne odmice lice od posteljice.

Nasa doktorica ima 3d, ali rijetko da sta vidimo... mali se uvijek sakriva rukama... nece se slikati...

OhSoBoho
    10. Lipanj 2017. 09:20

I nas mali do sada uvijek imao ruke ispred lica ili je bio skroz zabijen u posteljicu I nikako ga doktor nije uspio uslikat ;)
    Me+my baby, ja sam jucer bila 35+5 I mali tocno 2600. Rekao doktor da je za ocekivati jos kilu da ce dobiti. Meni je to sasvim ok, s obzirom da sam ja skoro 180cm I otpocetka mi govore da ce biti velika beba...meni se sve ispod 4kg cini ok 

mrva2017
    10. Lipanj 2017. 09:36

Cure,koju ste velicinu uzele za izlazak iz bolnice? Ja sam u H&M uzela 50. Dok usporedim s nekim drugim proizvodacem cini mi se dosta veliko ali me opet s druge strane muci da ce mu biti malo. Ovo nam je prvo dijete, ne mogu si ni zamisliti kolika je to bebica...

mrva2017
    10. Lipanj 2017. 09:39

OhSoBoho

I nas mali do sada uvijek imao ruke ispred lica ili je bio skroz zabijen u posteljicu I nikako ga doktor nije uspio uslikat ;)
    Me+my baby, ja sam jucer bila 35+5 I mali tocno 2600. Rekao doktor da je za ocekivati jos kilu da ce dobiti. Meni je to sasvim ok, s obzirom da sam ja skoro 180cm I otpocetka mi govore da ce biti velika beba…meni se sve ispod 4kg cini ok

Ja sam 163 cm i do sad sam dobila nepunih 6 kg... a koliki je on... meni su kg uvijek bila teza strana, u smislu da ih tesko dobivam.. tako da je mali ocito na tatu... 

manuela
    10. Lipanj 2017. 09:41

pozdrav svma, evo I ja san u iscekivanju, Danas san Na 33+4. Prva trudnoca, sve mi je novo I brinen se stalno nesto, inace san Na mirovanju od 24. Tj. A jucer mi Je gin reka da mi je posteljica pocela sazrijevati, e sad Neznan triba li se radi toga mirovat Ili ne? Nisan ga Ni pitala Jer svejedno Moran mirovat do slj pregleda Ali san mislila kad udjen u 9ti malo ipak se aktivirat I sredit sobicu I tako to pa zanima zna li KO miruje li se radi toga? Hvala ☺

• Sanja...
    10. Lipanj 2017. 09:42

Meni je beba imala pocetkom 38 tjedna 3415g I rekli su mi da ce u terminu imat oko 4 kg. 

Maja 3
    10. Lipanj 2017. 10:17

summerchild

Prolazi brzo vrijeme, a ja se slabo pripremam. Sad me stalno panika hvata da ne bi uranio zbog vrucina (kazu da se po ljeti kad su velike vrucine vise djece radja prijevremeno), pa sam isla jucer provjeravat kaj mi fali za bolnicu i to je svega par sitnica tak da kad se vratim s mora slozim torbu nek ona bude spremna. Sad sam sve sto imam slozila u vrecicu. Onda idem u nabavku bodica, kapica i ostalih potrepstina. Kupila sam samo par komada.

Vezano uz kilazu bebe, ja sam bila oko 3500 kg, tata je bio navodno oko 3 kg, mislim da cak nesto i manje tak da vjerujem da ce i nas malac biti tu negdje.

Hahhah,ja jos nemam nista spremno! Al bas nista. I odmacem guzicu na moru...ak cu morat prije reda,ici cu s vrecicom u rukama

Maja 3
    10. Lipanj 2017. 10:20

A ovo za peocjenu bebe uopce ne vjerujem..za malu su mi rekli 3700 nekih 2 tjesna prije termina...jos se muz i ja kladili oce bit veca ili manja od 3500,na kraju mrva od 3330. Nekako sam skontala u glavi da kad plase za velikw bebe da na kraju i nebusu toliko bas velike...a d kad me pricaju o kilazi..onda budu mali divovi.

• Anjaaa
    10. Lipanj 2017. 10:26

Mrva, isto smo visoke i isto smo dobile kg moj prvorođenac je bio 3570, ja isto oko 3500, za muza ne znam.. Ali prvi je lako izletio, mada sam sitna i mrsava pa se ne brinem puno za drugo, pogotovo sto je pitanje hocemo li docekat termin..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.