Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    10. Lipanj 2017. 03:22

blu5

summerchild

Sundi

Ja sam dosla s pregleda imamo 1.9 kila. Kaze doktorica ako se rodi u terminu bit ce oko 4 kile…

Moj je jucer imao 1.8 kg ali mi nije prognozirala koliko bi imao u terminu, ali tu smo negdje.

Uh!Moja imala 2.5 kg kad je bilo 32 tjedna…rekao gon 4.5 kg u termini

Ma prava cura. :)

mrva2017
    10. Lipanj 2017. 07:47

Meni nisu procijenili koliki bi mogao biti u terminu... sa 33 tj je imao 2175 grama.. isto dosta... vidjet cu sad u utorak koliko je jos dobio..

donna83
    10. Lipanj 2017. 07:57

mrva2017

Meni nisu procijenili koliki bi mogao biti u terminu… sa 33 tj je imao 2175 grama.. isto dosta… vidjet cu sad u utorak koliko je jos dobio..

Da, meni je moja ginicka s 32 tjedna rekla da je 2150 gr. Veselo :)
    Naručila sam se privatno ipak na UZV jer tko će njih dočekati sve da mi ga se sjete napravit. Idem 17.6.

Me+mybaby
    10. Lipanj 2017. 08:07

Ja otisla privatno prosli utorak 35+5 i bebac je na 2600g. Ja sam rodena sa 2800gr, ali je zato tata sa 4500gr. Pa se nadam bar nekoj zlatnoj sredini.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

mrva2017
    10. Lipanj 2017. 08:12

Me+mybaby

Ja otisla privatno prosli utorak 35+5 i bebac je na 2600g. Ja sam rodena sa 2800gr, ali je zato tata sa 4500gr. Pa se nadam bar nekoj zlatnoj sredini.

Ja imala 2900, muz 3950. Zamislila sam si da mali bude 3100...    da mi bude lakse jer sam ja stvarno sitna.. narast ce vani.. sad ne treba biti preveliki... vidim da se vrte svi tu negdje s kilazom pa je to valjda ok.... ajme cure sve se to blizi.... 

donna83
    10. Lipanj 2017. 08:22

Me+mybaby

Jesi radila 4D ili običan? Kako se sad vidi beba kad je tako velika? Meni stalno govore da neću vidjet nista, bit ću 37+1

• summerchild
    10. Lipanj 2017. 08:23

Prolazi brzo vrijeme, a ja se slabo pripremam. Sad me stalno panika hvata da ne bi uranio zbog vrucina (kazu da se po ljeti kad su velike vrucine vise djece radja prijevremeno), pa sam isla jucer provjeravat kaj mi fali za bolnicu i to je svega par sitnica tak da kad se vratim s mora slozim torbu nek ona bude spremna. Sad sam sve sto imam slozila u vrecicu. Onda idem u nabavku bodica, kapica i ostalih potrepstina. Kupila sam samo par komada.

Vezano uz kilazu bebe, ja sam bila oko 3500 kg, tata je bio navodno oko 3 kg, mislim da cak nesto i manje tak da vjerujem da ce i nas malac biti tu negdje.

Sundi
    10. Lipanj 2017. 08:37

donna83

Me+mybaby

Jesi radila 4D ili običan? Kako se sad vidi beba kad je tako velika? Meni stalno govore da neću vidjet nista, bit ću 37+1

Ja sam radila sve 4d. A ne znam meni su najljepse slikice bile za zadnjeg vaginalnog sa 12 tjedana. Sa ovog preko trbuha su najljepse sa 20 tjedana. Beba se okrenula glavicom prema dolje pa se uspije uhvatit liceko i rukice i to je to...

mamika3
    10. Lipanj 2017. 08:43

Bok,cure!Samo da vas pozdravim!Vezano za tezinu bebe!Meni rekli cca 3500,a buhtlica 4200 grama!Uzmite to s rezervom!Ja se jos veselila kak ce izletit ko metak!😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sundi
    10. Lipanj 2017. 08:51

summerchild

Prolazi brzo vrijeme, a ja se slabo pripremam. Sad me stalno panika hvata da ne bi uranio zbog vrucina (kazu da se po ljeti kad su velike vrucine vise djece radja prijevremeno), pa sam isla jucer provjeravat kaj mi fali za bolnicu i to je svega par sitnica tak da kad se vratim s mora slozim torbu nek ona bude spremna. Sad sam sve sto imam slozila u vrecicu. Onda idem u nabavku bodica, kapica i ostalih potrepstina. Kupila sam samo par komada.

Vezano uz kilazu bebe, ja sam bila oko 3500 kg, tata je bio navodno oko 3 kg, mislim da cak nesto i manje tak da vjerujem da ce i nas malac biti tu negdje.

huh ja sam bila 4850 muz 2500. Cini mi se da nije na njega ... To me malo plasi... Nadam se da necu prenjet. Inace sam u banani.
    Meni je ostala apoteka i dm za obaviti. Nekako si mislim da ce mi se te kremice pokvariti pa kao necu jos kupovat. Budem poslije mora. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.