Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    12. Lipanj 2017. 16:27

Paula,ceatitam!

Trenta
    12. Lipanj 2017. 16:45

Paula cestitam. Kako ti je? Ja sam isto na merkuru al mali nece van:( 
    Prenijela i cekam sri i novi pregled ak se ne otvorim ne gine mi inducirnani:( 

mrva2017
    12. Lipanj 2017. 17:01

prvidalmatinac

cure,jel imate iscjedak? ev meni od jutros po dvi fleke,al je ljepljivo tako da mislim da nije plodova .i setala sam i kasljala i nista ne izlazi nakon toga.Pula cestitam,napisi nam kako je u merkuru :))) i sta tam treba ponijeti,plizzz :))))

I meni danas bas jako ide iscjedak...naravno da sam odmah umislila da mi cura plodna voda...sva sreca da idem ujutro na pregled pa cu biti mirnija..
    Paula, cestitam......

• prvidalmatinac
    12. Lipanj 2017. 17:28

mrva2017

prvidalmatinac

cure,jel imate iscjedak? ev meni od jutros po dvi fleke,al je ljepljivo tako da mislim da nije plodova .i setala sam i kasljala i nista ne izlazi nakon toga.Pula cestitam,napisi nam kako je u merkuru :))) i sta tam treba ponijeti,plizzz :))))

I meni danas bas jako ide iscjedak…naravno da sam odmah umislila da mi cura plodna voda…sva sreca da idem ujutro na pregled pa cu biti mirnija..
    Paula, cestitam……

jesi  ti u TA ili jos kod svoje ?ja u srijedu idem u TA.

• gala_28
    12. Lipanj 2017. 17:28

prvidalmatinac, cijeeeli zub ti je izasao taako brzo? ajme, onda vjerojatno i meni izlazi ta kljova od umnjaka. danas je malo bolje spram subote npr.
    paula, cestitam :-) 
    vi koje ste na merkuru rodile ili ste isle na tecaj, tamo je stvarno bitno bolje nego drugdje? na netu sam naisla vecinom na pohvale. mislim ovaj put prezivjeti petrovu ali opet me zanimaju svjeza iskustva.

• summerchild
    12. Lipanj 2017. 17:29

Paula cestitam! :)

LittleG
    12. Lipanj 2017. 17:38

Paula čestitke! Velikom dečku dobrodošlica!

• prvidalmatinac
    12. Lipanj 2017. 17:39

gala_28

prvidalmatinac, cijeeeli zub ti je izasao taako brzo? ajme, onda vjerojatno i meni izlazi ta kljova od umnjaka. danas je malo bolje spram subote npr.
    paula, cestitam :-)
    vi koje ste na merkuru rodile ili ste isle na tecaj, tamo je stvarno bitno bolje nego drugdje? na netu sam naisla vecinom na pohvale. mislim ovaj put prezivjeti petrovu ali opet me zanimaju svjeza iskustva.

on je narasa daaaavno,i u to vrijeme mi je rekla privatnica da on NECE van ,ili ako ocu da radim operaciju da ga vadim.ja nisam htjela da mi cupaju celjust,a nije mi ni smeta jer je cijeli bio pod mesom. i eto kazem ti,3 dana borbe,stavljala sam hladne obloge,češnjak protisnuti koji je jebacki pekao da se tako izrazim,i rakiju od koje mi se povracalo.smrdila sam na 3 metra.meso je popucalo i zub se oslobodio. a tolko bale ujutro na jastuku da se mogu okupat s njom

mrva2017
    12. Lipanj 2017. 18:13

prvidalmatinac

mrva2017

prvidalmatinac

I meni danas bas jako ide iscjedak…naravno da sam odmah umislila da mi cura plodna voda…sva sreca da idem ujutro na pregled pa cu biti mirnija..
    Paula, cestitam……

jesi ti u TA ili jos kod svoje ?ja u srijedu idem u TA.

Sutra idem zadnji puta kod svoje. Onda moram zvati TA i narucit se... 

• prvidalmatinac
    12. Lipanj 2017. 18:33

mrva2017

prvidalmatinac

mrva2017

prvidalmatinac

Paula, cestitam……

jesi ti u TA ili jos kod svoje ?ja u srijedu idem u TA.

Sutra idem zadnji puta kod svoje. Onda moram zvati TA i narucit se…

a iscjedak kaki je?ja sam ovakav vec imala al prije,u 7-8 mj t,al sad mi je trta posto smo u visokom tjednu :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.